Нищо против
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеE това е класическо обяснение, няма що, ...виж какво Лъки,.... един ден твоите хора ще питат къде са белите прашни пари ...... и ние тогава ще трябва да дигаме пазара за да им ги връщаш , не помисли ли за този вариант .... Лъки?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеСпечелих от лотарията преди няколко години в Щатите.Даваха го и по телевизора та затова и не ми пука много.
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеЩо си мисля че ще взема да позная защо инвестираш ежедневно луди пари на падащ пазар и борса, ...това май им викат едни....бели прашни пари
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеХа , червендалестия почна да губи нерви,.... това ще да е от падащия пазар вероятно...... а що се отнася до твоето великодушно предложение да ме изхранваш като гладник, моля не се притеснявай обяви ми стипендия и аз ще се възползвам от нея като нуждаещ се макар и не заминал към америци и канади..... а останал тук в отбора на нуждаещите се, ти си на ход
Коментар
-
Ха , червендалестия почна да губи нерви,.... това ще да е от падащия пазар вероятно...... а що се отнася до твоето великодушно предложение да ме изхранваш като гладник, моля не се притеснявай обяви ми стипендия и аз ще се възползвам от нея като нуждаещ се макар и не заминал към америци и канади..... а останал тук в отбора на нуждаещите се, ти си на ход
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеЩом не ти дреме за заробените ежедневно хиляди левове на нашата падаща борса, то тогава финансирай едно парти за присъстващите във форума, потеже си скръндза може да си донесеш и пиене от америци,, не че разбираш и от това но поне да се убедиш.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеЩото не съм копой
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНе ми дреме бе приятел.Никога не бързам с покупките.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеТо май и на теб ти се иска ама не те пускат .
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеА ти пернати приятелюю за къв ти е да купуваш на падащ дългосрочно, дългосрочно, дългосрочно пазар, ми нали и ти се зашиваш и ставаш мнооого дългосрочен инвеститор а?
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеКажи го на тоя дето се фука че живее в америци и канади.....
Коментар
Коментар