Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеДа си спомним историята - през първото тримесечие на 2011г. обикновените акции се движеха на цени над 3 лева по мои спомени (мързи ме да гледам точно, може и над 4 лева да бяха). Към края на 2012г. обикновените акции удариха дъно от около 0.65 лева.
Следвайки тази логика, ако приемем, че през първото тримесечие на миналата година акцията беше около 2.40 лева, то към края на тази година можем да очакваме дъно от около 0.40 лева за акция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеБих искал да попитам г-н Керезов, ако чете все още:
Уважаеми господине,
И тази година ли да очакваме полагащия ни се дивидент в последния момент /тъй като така сме си плащали данъците/?!
С уважение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеДа си спомним историята - през първото тримесечие на 2011г. обикновените акции се движеха на цени над 3 лева по мои спомени (мързи ме да гледам точно, може и над 4 лева да бяха). Към края на 2012г. обикновените акции удариха дъно от около 0.65 лева.
Следвайки тази логика, ако приемем, че през първото тримесечие на миналата година акцията беше около 2.40 лева, то към края на тази година можем да очакваме дъно от около 0.40 лева за акция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНе е така.В момента пия фрапенце на едно кафене.
Драсни нещо
Коментар
-
ivandavidov
Да си спомним историята - през първото тримесечие на 2011г. обикновените акции се движеха на цени над 3 лева по мои спомени (мързи ме да гледам точно, може и над 4 лева да бяха). Към края на 2012г. обикновените акции удариха дъно от около 0.65 лева.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеМисля че от толкова писания нямаш време за нищо .
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеМисля че от толкова писания нямаш време за нищо .
Коментар
-
Konsultant
Бих искал да попитам г-н Керезов, ако чете все още:
Уважаеми господине,
И тази година ли да очакваме полагащия ни се дивидент в последния момент /тъй като така сме си плащали данъците/?!
С уважение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеКога да купувам когато са се избалончили ли?
Коментар
-
Аз не съм съгласен напълно с теб.Да може да има хора които се възприемта за спекуланти но причината да няма сериозни инвеститори е така наречените "мажоритари" и смешните дивиденти които дават. Няма да забравя на върха на вълната когато хима се търгуваше на нива от около 16 лв. как не малко от големите акционера продадоха. Ако ръководството на Хима имаше наистина сериозно отношение към малките нямаше да стане така, че всички компание свързани с тях да са на такива нива. Оставям настрана и липсата на всякаква ликвидност на БФБ дължаща според мен на същите причини.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеКога да купувам когато са се избалончили ли?
В карйна сметка, един от проблемите на БФБ е, че културата на голяма част от пазарните играчи, особено малките на БФБ е такава, че те разглеждат себе си като спекуланти, а не като инвеститори. Настоящата конюнктура на БФБ е подходяща преди всичко за инвеститори. Спекулантите непрекъснато подрязват малките си портфейлите като се лутат от едно място на друго!
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнениеИ понеже спечели от лотарията в щатите си купуваш падащи акции на БФБ. Нямаш ли си нещо друго с което да си играеш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеСпечелих от лотарията преди няколко години в Щатите.Даваха го и по телевизора та затова и не ми пука много.
Коментар
Коментар