Първоначално изпратено от O2
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеИ от колко време смяташ че е така ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеперфекто ще е ако продължават да дават дивидент след конвертирането по всичките акции ...... макар и в по-малък размер
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеПерфектното Жоре е че в Пазарджик продавате най-добрите Хонда
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеВиждам те, че си много в час след някой и друг месец ще си още по в час
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеПерфектното Жоре е че в Пазарджик продавате най-добрите Хонда
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениеда но много сладко морковче, защото емисионната му цена ако не се лъжа беше 2,20 и за тези 6г. дивидент по 20ст са ти 1,20 дивидент на акция и после се конвертират в обикновени акции. ако това не е перфектно то незнам кое е
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениеда но много сладко морковче, защото емисионната му цена ако не се лъжа беше 2,20 и за тези 6г. дивидент по 20ст са ти 1,20 дивидент на акция и после се конвертират в обикновени акции. ако това не е перфектно то незнам кое еLast edited by markoci; 12.09.2015, 21:27.Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеДивидента по привилигированите е временен и беше обещание да се запише емисията. В смисъл беше си морковче.
Истинска грижа за инвеститорите ще е ако започнат да дават дивидент по всичките си всичките си акций от химимпорт макар и в по-малък размер
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениеХима дават по привилегията 10% от цената на акцията (че в момента и повече) годишен дивидент. Коя друга компания го дава този дивидент? На ПДНГ мисля че също беше 10% като преди това акцията им направи ръст от 1,10 до 12лв за година или две не помня, така че е смешно да твърдиш че компанията не се грижи за акционерите си
Истинска грижа за инвеститорите ще е ако започнат да дават дивидент по всичките си всичките си акций от химимпорт макар и в по-малък размерНе спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНещо не те разбрах бледолики.Би ли пояснил.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Slavi.13 Разгледай мнениеАз не съм съгласен напълно с теб.Да може да има хора които се възприемта за спекуланти но причината да няма сериозни инвеститори е така наречените "мажоритари" и смешните дивиденти които дават. Няма да забравя на върха на вълната когато хима се търгуваше на нива от около 16 лв. как не малко от големите акционера продадоха. Ако ръководството на Хима имаше наистина сериозно отношение към малките нямаше да стане така, че всички компание свързани с тях да са на такива нива. Оставям настрана и липсата на всякаква ликвидност на БФБ дължаща според мен на същите причини.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Slavi.13 Разгледай мнениеАз не съм съгласен напълно с теб.Да може да има хора които се възприемта за спекуланти но причината да няма сериозни инвеститори е така наречените "мажоритари" и смешните дивиденти които дават. Няма да забравя на върха на вълната когато хима се търгуваше на нива от около 16 лв. как не малко от големите акционера продадоха. Ако ръководството на Хима имаше наистина сериозно отношение към малките нямаше да стане така, че всички компание свързани с тях да са на такива нива. Оставям настрана и липсата на всякаква ликвидност на БФБ дължаща според мен на същите причини.
Поздравче за всички "изнурени" от търговия главици, на БФБ, с падащи акции!
https://www.youtube.com/watch?v=vaj6...Bhsdouzimh4kDg
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеШуми как е ) нали ти казах, че тека не се влиза
Коментар
Коментар