IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    и БФБ и западните пазари са на дъно - където и да пазаруват, все няма лошо.
    Дано си прав и видим големите ръстове тепърва, ама да казваш в тази ситуация че "западните пазари са на дъно" е малко прекалено

http://www.investor.bg/forum/attachm...1&d=1443040425
    Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
      Флагманът е номер 1 !

И къде пенсионните фондове ще дянат кеша който ще ги затрупа - в избушващите се от макса западни пазари или в дъното на бфб !?!?
      Нооо .. ако толко им е акъла нека си кешират и бфб акциите - нямам нищо против да ги взема двойно по-ниско.
      и БФБ и западните пазари са на дъно - където и да пазаруват, все няма лошо.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
        Нямат избор - просто забавят това което е неизбежно, да почнат отново да инвестират стотици милиони на БФБ. Просто са тъпаци и чакат. Вече от ВолкВаген им пратиха честитка и всички са на червено
        Харесват ми разсъжденията ви. Да се надяваме всички, че съвсем скоро Хим ще се изстреля със светлинна скорост и тогава много хора, които в момента плюят по позицията във форума, ще си хапят гъзовете.

Коментар

Флагманът е номер 1 !

И къде пенсионните фондове ще дянат кеша който ще ги затрупа - в избушващите се от макса западни пазари или в дъното на бфб !?!?
          Нооо .. ако толко им е акъла нека си кешират и бфб акциите - нямам нищо против да ги взема двойно по-ниско.
          Нямат избор - просто забавят това което е неизбежно, да почнат отново да инвестират стотици милиони на БФБ. Просто са тъпаци и чакат. Вече от ВолкВаген им пратиха честитка и всички са на червено
          Bulls on BSE

Коментар

Флагманът е номер 1 !

Пенсионните фондове сега са много по-големи отколкото на времето. Този КЕШ, за който казваш да го "дянат", трябва да има и в последствие, кой да го посрещне!

Другото съществено, е че когато си генерирал значителни по обем средства, мислиш как да инвестираш "значителни по обем средства"!
            Last edited by Mike Florida; 23.09.2015, 15:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
              Да не визираш себе си,я си признай?
              Не визирам себе си.По тая позиция нямам много.Възнамерявам да купя по-нататък след като видя до къде ще стигнем.Визирам друг който има навика да избързва и после хапи ноктите .

Коментар

Флагманът е номер 1 !

Мечо,
                кога чакаш това идване на пенсаците?
                Чакам ги и аз ма още не искат да идват

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
                  ...
                  Хима си го харесвам, заради бизнеса и активите, но се забавих и точно когато реших да влизам имаше големи купувачи и дръпна към 2 лева, аз успявах в дните да усреднявам по-ниско от пазарните и съм на средна 1,85 в момента. Ама кел файда дет се вика! Вместо бързи пари до 2,40 както го мислех!
                  Флагманът е номер 1 !

Лошото при пенсионните фондове е, че те все поече гледат на запад, където са ръстовете, а настъпят ли корекциите там, то те ще се стресират и "посвият" да отмине вятъра, дет севика, и едва ли тогава в онзи момент ще погледнат точно към БФБ и нейните подценени активи!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                    Не си само ти в тая ситуация.Сещам се за един инвеститор който купуваше с хиляди бройки на 1.60 и вече е минимум 13-14 к на загуба при тия цени.Затова според мен трябва да се пазари по малко и да не се бърза.Колкото толкова ама и поне няма да си се нахакал много и да чакаш с години да си избиеш твоето.
                    Да не визираш себе си,я си признай?

Коментар

• Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнение
                      Ситуация в момента и тук и на БФБ-то от началото на годината е - Жълти зъбки, нерви лабави, мечки хоро играят. Мойта средна е 1.61 и аз бях за едни бързо 30-40 стинки сега Есента, ама .... на пук на раздвижването на икономиката сме на 1.4. Няма какво да се лъжем, сантимента в момента е много лайнян
                      Не си само ти в тая ситуация.Сещам се за един инвеститор който купуваше с хиляди бройки на 1.60 и вече е минимум 13-14 к на загуба при тия цени.Затова според мен трябва да се пазари по малко и да не се бърза.Колкото толкова ама и поне няма да си се нахакал много и да чакаш с години да си избиеш твоето.

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
                        като фалира катебето акцията беше около 1,80, като дойде кризата с Гърция 1,65. като свърши ваканцията на народните представители 1,40
                        Корелациите по нашите ширини, нямат нищо общо с тези на нормалните пазари. Но както казва един приятел: Тука е така!

Коментар

• Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнение
                          Ситуация в момента и тук и на БФБ-то от началото на годината е - Жълти зъбки, нерви лабави, мечки хоро играят. Мойта средна е 1.61 и аз бях за едни бързо 30-40 стинки сега Есента, ама .... на пук на раздвижването на икономиката сме на 1.4. Няма какво да се лъжем, сантимента в момента е много лайнян
                          като фалира катебето акцията беше около 1,80, като дойде кризата с Гърция 1,65. като свърши ваканцията на народните представители 1,40

Коментар

• Ситуация в момента и тук и на БФБ-то от началото на годината е - Жълти зъбки, нерви лабави, мечки хоро играят. Мойта средна е 1.61 и аз бях за едни бързо 30-40 стинки сега Есента, ама .... на пук на раздвижването на икономиката сме на 1.4. Няма какво да се лъжем, сантимента в момента е много лайнян

Коментар

• Тука пичове, много тегава работа ми се струва!
                              Спомням си като реших да се завърна на БФБ,беше късната пролет, май месец, тогава си направих и регистрацйката за форума!
                              Викам си сега ще обявят по съществен ръст на БВПто, то просто се усещаше във въздуха, а и по край пенсионните фондове нещата ще се поуспокоят, та викам си аз, борсичката хич да не ще живне поне малко!
                              Хима си го харесвам, заради бизнеса и активите, но се забавих и точно когато реших да влизам имаше големи купувачи и дръпна към 2 лева, аз успявах в дните да усреднявам по-ниско от пазарните и съм на средна 1,85 в момента. Ама кел файда дет се вика! Вместо бързи пари до 2,40 както го мислех!
                              Потъвация!
                              Това, което обаче ме притеснява е не толкова ниските цени в момента, а факта, че за разлика от други години, когато борсичката все пак есента е успявала да живне, то сега след непрестанните антирекорди по ликвидност ситуацията е доста "корава", ако мога така да се изразя. Отскоците и дъната, все по трудно ще намират подкрепа, за разлика от друг път в текущата конюнктура!
                              Лошото при пенсионните фондове е, че те все поече гледат на запад, където са ръстовете, а настъпят ли корекциите там, то те ще се стресират и "посвият" да отмине вятъра, дет севика, и едва ли тогава в онзи момент ще погледнат точно към БФБ и нейните подценени активи!
                              Успех на всички съинвеститори!

Коментар

• Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
                                Малко сте се объркали тука двамата с Марио(Хаирс..off), на Батя стария ник е Спекулант, а не спекуланта.
                                сега пък няма и окончаването да им вардим на всички... моя
                                грешка... ок

Коментар

Working...
                                X