If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За мен е факт, че при това дружество имаме трайна тенденция за намаляване на печалбата. И това е основното нещо, което мен лично ме тревожи. От друга страна акцията в момента се търгува с голяма отстъпка. Вярно е, че политическия риск в България е меко казано голям, но евентуално подобряване на средата неминуемо ще се отрази благоприятно на акцията. Като се има предвид и вероятността да се обсъди изплащането на дивидент по обикновените акции,след конвертирането на привилегированите, реалистичен таргет в средносрочен план за мен е 5лв.
Не е препоръка!
Защо точно март? Според мен тук тежат и стрестествете на финансовата система. С холдинга са свързани банка, застраховател и пенсионни фондове. Вероятно развръзката по позицията ще е чак след като приключат стрестестовете. До тогава има неизвестност и хората бягат от нея.
Високо ценя аналитичните ти умения, но тук грешиш. По тази позиция цената се вдига, когато собствениците решат, че им трябва, да е висока в момента. Този момент на подбор за мен не е обвързан със стрестестове. Появява се според моментите им необходимости и е непредвидим. Защо посочвам такъв срок ли? Заради очакваното дежурно новогодишно рали, нищо особено.
До началото на март е с презастраховането, иначе го очаквам и по-скоро.
Защо точно март? Според мен тук тежат и стрестествете на финансовата система. С холдинга са свързани банка, застраховател и пенсионни фондове. Вероятно развръзката по позицията ще е чак след като приключат стрестестовете. До тогава има неизвестност и хората бягат от нея.
Това съобщение беше изтрито от X_Y. Причина: Моля, не политизирайте.
Да ме прощавате, но това рязане и триене на нищо не прилича вече!
България е страна, в която борсата е политизирана, икономиката е политизирана и цените на акциите се влияят от политическата обстановка. Ако в дневният ви инструктаж присъстват указания, че положението е натегнато, това е друг въпрос.
Аргументацията Ви при триенето на мнения е просто абсурдна.
Чакам ежегодния ръст при Хим-а. Той ще ми даде накуп всичкото, което бих извлекъл от запад малко по малко. Така правя аз вече не помня колко пъти и не съжалявам.
хаха, само ти си го замислил това. да не се изненадаш тази година?
Чакам ежегодния ръст при Хим-а. Той ще ми даде накуп всичкото, което бих извлекъл от запад малко по малко. Така правя аз вече не помня колко пъти и не съжалявам.
Ние живеем в мрак на БФБ. Dark ages! Къде видя нещо светло?
Премиер е пазачът на Тодор Живков, министър на финансите е счетоводител от ДПС, БФБ е държавна, стържем по дъното, докато светът възстанови от 2008ма... Колко по-мрачно искаме?? Война? Хората във война нямат такова влачене по корем.
Крадливите кърлежи изгониха всякакъв вид инвеститори, дори и мошениците.
Коментар