Първоначално изпратено от Manyface God"
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнениеи какъв ти е таргета? - 1,4, 1,5?The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеЕ, през април доволно се "изненадах". Ако повтори, няма да се дърпам я.
Коментар
-
Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнениехаха, само ти си го замислил това. да не се изненадаш тази година?The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеЧакам ежегодния ръст при Хим-а. Той ще ми даде накуп всичкото, което бих извлекъл от запад малко по малко. Така правя аз вече не помня колко пъти и не съжалявам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеСтрува ми се че си прав,но какво ще стане тогава с държачите на десетки хиляди артии тук?
Коментар
-
Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнениеами какво правиш на бфб? ходи на западThe strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God"Ние живеем в мрак на БФБ. Dark ages! Къде видя нещо светло?
Премиер е пазачът на Тодор Живков, министър на финансите е счетоводител от ДПС, БФБ е държавна, стържем по дъното, докато светът възстанови от 2008ма... Колко по-мрачно искаме?? Война? Хората във война нямат такова влачене по корем.
Крадливите кърлежи изгониха всякакъв вид инвеститори, дори и мошениците.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеСтрахотна идея, едва ли го бърка особено.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеИмам акции и изразявам лично мнение.
да ти ги купим...
Коментар
-
Първоначално изпратено от neww Разгледай мнениеНай добре е мажоритаря да купи БФБ-тоThe strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеНе знам. За мен са вероятни 3 варианта:
1 - Гледайки графиката от 2007 г. насам , движението наподобява на траектория на топка хвърлена от някой , която като се удари в земята подскача все по-малко докато накрая не започне само да се търкаля.
За мен това е най-ужасният вариант и не желая да си го помислям даже , но на БФБ има много компании (да не кажа и повечето) които се търгуват с невероятно висок спред. Не помня точно ама нещо от рода на купува 0.300 / продава 12.000. То е ясно че сделка няма да има.
2 - Държачите на повечето акции да успеят да сключат някоя пакетна сделка и да върнат част от парите си , а някои да излязат и на печалба.
3 - Мажоритаря да намери начин да повиши цената на акцията и да направи акционерите по-богати щото мисли за тях.
Имам акции и изразявам лично мнение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеСтрува ми се че си прав,но какво ще стане тогава с държачите на десетки хиляди артии тук?
1 - Гледайки графиката от 2007 г. насам , движението наподобява на траектория на топка хвърлена от някой , която като се удари в земята подскача все по-малко докато накрая не започне само да се търкаля.
За мен това е най-ужасният вариант и не желая да си го помислям даже , но на БФБ има много компании (да не кажа и повечето) които се търгуват с невероятно висок спред. Не помня точно ама нещо от рода на купува 0.300 / продава 12.000. То е ясно че сделка няма да има.
2 - Държачите на повечето акции да успеят да сключат някоя пакетна сделка и да върнат част от парите си , а някои да излязат и на печалба.
3 - Мажоритаря да намери начин да повиши цената на акцията и да направи акционерите по-богати щото мисли за тях.
Имам акции и изразявам лично мнение.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеПреди около 20 дни отворих тема за рискови дружества на БФБ , толкова рискови , че думите - пълен ШИТ да звучат меко казано "изхвърлих парите си през прозореца".
Прегледах какви ли не буклуци и установих че ако инвестираш в над 90% от компаниите които са листнати на борсата вероятността да изкараш нещо е 0%(даже не бих се учудил да измислят и законче в което да те накарат и да плащаш накрая ).
За мен лично (имам акции и не е препоръка) с всеки изминал ден Хим-а напредва в класацията за абсолютен ШИТ и единственият начин за печалба е да прецакам някой по-нов и слабичък спекулант за да се отърва.
Не случайно фондовете вече избягаха.
Изразявам лично мнение и не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеСвикнал съм да мисля дългосрочно по системата "BUY and HOLD". От скоро съм на пазара (1 година) но като се върна няколко години назад виждам , че колкото и да реинвестира компанията и да забогатява на хартия, акцията вероятно не е за дългосрочен инвеститор(лично мое мнение).
За това пиша и във форума за да споделим мнения.Вече няколко човека ми препоръчват продажба.
Благодаря за отделеното време на тези които се включиха.Last edited by X_Y; 25.11.2015, 14:35.
Коментар
Коментар