If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
+1
след този продължителен спад няма да е чудно ако станем свидетели на новогодишно рали...то движение само в една посока няма и няма как да продължи вечно
нека декември и януари да изкараме така както последните 3 месеца, а от февруари нататък да става каквото ще...
Тези айсберги, зад които се крият купувачите е показател за техният страх да не избяга текущата цена на дясно. Така е в началото докато им отпускат по някоя бройка, но най-много ме кефи втората част. В нея бройките свършват, а купувачите директно започват да купуват от продавачите...........даже се бутат с лакти кой ще изпревари. Те този филм ми пуснете да гледам ( май му викахте РАЛИ ).
+1
след този продължителен спад няма да е чудно ако станем свидетели на новогодишно рали...то движение само в една посока няма и няма как да продължи вечно
"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
мдааа, взех малко над 7 хил.бр. ................ дано пусне още...
Тези айсберги, зад които се крият купувачите е показател за техният страх да не избяга текущата цена на дясно. Така е в началото докато им отпускат по някоя бройка, но най-много ме кефи втората част. В нея бройките свършват, а купувачите директно започват да купуват от продавачите...........даже се бутат с лакти кой ще изпревари. Те този филм ми пуснете да гледам ( май му викахте РАЛИ ).
Пълни каруцари ....., при оставащ дивидент около 30 ст., направиха разликата 15 ст.?!!
и какво от това?
.............. преди две-три години обикновенни и привилегировани бяха на една цена .................... а в началото още имаше един момент когато обикновенните бяха по-скъпи от привилегированите
въпрос на търсене и предлагане ................ цар пазар .................... няма нищо каруцарско...
Колега много точно си интерпретирал цифрите. На мен обаче ми се върти една идея дали не си купуват акциите именно с идеята за промяна в дивидентната политика, като целта е повече пари ( от дивиденти ) да остават в групата???
Ами дано да е така, но като няма кой нищо да ти каже, можем само да гадаем. Няма ги на форума на Инвестора, Керезов не се е включвал скоро, а ДВИ-то е абсолютно мистериозна фигура.
Отчетът като цифри изглежда добре, печалбата е от основна дейност тъй да се каже, не е от сделки с ценни книжа. Но много хора не вярват на числата, защото нищо не виждат от тези печалби като пари в собствения си джоб.
По-интересното е, че ЦКБ и особено ЦКБ Сила са си увеличили участието с близо 1,5 млн акции за една година, което надявам се означава, че си вярват в компанията.
Колега много точно си интерпретирал цифрите. На мен обаче ми се върти една идея дали не си купуват акциите именно с идеята за промяна в дивидентната политика, като целта е повече пари ( от дивиденти ) да остават в групата???
Коментар