Спада тук от 2,35 до 1,40 нагледно показва каква роля на борсата имат институционалните инвеститори , ако бяха на борсата щеше да има прекрасна ликвидност и нови инвеститори, и нямаше некви дребни бройки от доверия да доведат до такива сътресения...…….. надявам се хората от които зависи това да са си извлекли поука за в бъдеще...………. да не мислите че световните лидери примелно във застраховането държат парите на клиентите си наредени в палети във фед …… т.е. те самите си осигуряват ликвидност
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Спокойно Груйче,поже пък да те огрее на цена под левчеАко дават дивидент, в което не съм убеден, левче ще е супер, тогава пак ще вкарам някое левче, но предпочитам да се качва де, не не съм мазохист, а още повече не съм с безкрайно дълбока кесия
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеОф, айде сипете пак де, три пъти си местя ордера и все не ме огрява - не искам много, още 5К и повече няма да наливам тук, обещавамLast edited by strol; 27.02.2020, 15:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеБРАВО на треперещите потни ръчички …… супер сте, колкото повече са продали толкова повече ще искат да купятПоне при мен вече е така,но понеже съм алчно копеле,мисля да изчакам още време
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеБРАВО на треперещите потни ръчички …… супер сте, колкото повече са продали толкова повече ще искат да купят
Да му мислят тези с десетки Иляди акции......
Имам малко за да пиша в темата ...!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеНовия вирус си е сложил короната и царства навред! Вероятно ще погуби повече индивиди, не защото е по опасен от другите, а защото страха всяван в хората е в пъти по-силен! Масовата хистерия е доминиращ механизъм разпалващ пламъците на човешкото безумие.
Съберете всичко това и рискът от глобална рецесия нараства.
https://www.investor.bg/analizi/91/a...299370/?page=1
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеЗащото чакаме консолидирания отчетfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеНевероятно изпълнение ……. не разбирам продавачите
помогнах подобаващо с 50 каймета и чакам следващите камилчета с нетърпение ...... за съжаление акциите от репото свършиха, но се надявам мисирчетата да продължат в същият дух
fuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Продават първо там, където има оферти купува.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
Сега виждаш ли, защо не трябва да се пренапъва и да сектантства човек...
Коментар
Коментар