Първоначално изпратено от daneda121
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеПо-скоро с пакетчета.
Коментар
-
Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнениети търгувал ли си с пакети?The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеЗащо точно март? Според мен тук тежат и стрестествете на финансовата система. С холдинга са свързани банка, застраховател и пенсионни фондове. Вероятно развръзката по позицията ще е чак след като приключат стрестестовете. До тогава има неизвестност и хората бягат от нея.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениесещам се за причината търговия с пакети...
Коментар
-
Първоначално изпратено от РОСЕН Разгледай мнениеЗа мен е факт, че при това дружество имаме трайна тенденция за намаляване на печалбата. И това е основното нещо, което мен лично ме тревожи. От друга страна акцията в момента се търгува с голяма отстъпка. Вярно е, че политическия риск в България е меко казано голям, но евентуално подобряване на средата неминуемо ще се отрази благоприятно на акцията. Като се има предвид и вероятността да се обсъди изплащането на дивидент по обикновените акции,след конвертирането на привилегированите, реалистичен таргет в средносрочен план за мен е 5лв.
Не е препоръка!
Печалбата намалява, акцията не се купува и цената пада, политическия риск е голям, международния още по-голям.......
Нооо, за сметка на това очакванията са за 5 лв......Ихааааа !
"Пляс шапката в асфалта."или да я мятаме в небесата....
пп Да ти кажа под сурдинка и на 4 съм съгласен ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениепоради каква причина собствениците ще искат цената да е висока ?
за престиж имидж или каквоThe strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от РОСЕН Разгледай мнениеЗа мен е факт, че при това дружество имаме трайна тенденция за намаляване на печалбата. И това е основното нещо, което мен лично ме тревожи. От друга страна акцията в момента се търгува с голяма отстъпка. Вярно е, че политическия риск в България е меко казано голям, но евентуално подобряване на средата неминуемо ще се отрази благоприятно на акцията. Като се има предвид и вероятността да се обсъди изплащането на дивидент по обикновените акции,след конвертирането на привилегированите, реалистичен таргет в средносрочен план за мен е 5лв.
Не е препоръка!
Що пиете или ползвате дизайнерската ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеПо тази позиция цената се вдига, когато собствениците решат, че им трябва, да е висока в момента.
за престиж имидж или какво
Коментар
-
Първоначално изпратено от РОСЕН Разгледай мнение... реалистичен таргет в средносрочен план за мен е 5лв.
Не е препоръка!
Коментар
-
Очаквания CHIM
За мен е факт, че при това дружество имаме трайна тенденция за намаляване на печалбата. И това е основното нещо, което мен лично ме тревожи. От друга страна акцията в момента се търгува с голяма отстъпка. Вярно е, че политическия риск в България е меко казано голям, но евентуално подобряване на средата неминуемо ще се отрази благоприятно на акцията. Като се има предвид и вероятността да се обсъди изплащането на дивидент по обикновените акции,след конвертирането на привилегированите, реалистичен таргет в средносрочен план за мен е 5лв.
Не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеЗащо точно март? Според мен тук тежат и стрестествете на финансовата система. С холдинга са свързани банка, застраховател и пенсионни фондове. Вероятно развръзката по позицията ще е чак след като приключат стрестестовете. До тогава има неизвестност и хората бягат от нея.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеДо началото на март е с презастраховането, иначе го очаквам и по-скоро.
Коментар
-
Това съобщение беше изтрито от X_Y. Причина: Моля, не политизирайте.
България е страна, в която борсата е политизирана, икономиката е политизирана и цените на акциите се влияят от политическата обстановка. Ако в дневният ви инструктаж присъстват указания, че положението е натегнато, това е друг въпрос.
Аргументацията Ви при триенето на мнения е просто абсурдна.Last edited by Manyface God"; 26.11.2015, 13:23.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнениеи какъв е времевия хоризонт на тази прогноза?The strongest stand last.
Коментар
Коментар