Първоначално изпратено от daneda121
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеЗнае , знае , щото фърля боб
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеbalarev, хората не обичат неяснотите и незвестността. Те се асоциират с риска а хората бягат от него. Когато имаш яснота, че ще има някакво събитие, но изхода от него е неизвестен, всеки изчислява най-лошият вариант според него и взема позиция съобразно това или отказва изобщо да влезе в позицията до изясняване на ситуацията. Когато неизвестността е минала дори да се е случил някакъв негативен сценарий то той почти винаги не е толкова страшен колкото най-големите страхове на хората. Това обяснява защо често след негативни новини следва скок. По отношение на Биовет отдавана нямам. Продължавам да харесвам Свилзоза и да я предпочитам пред групата част от която е Химимпорт. Продължавам да недоумявам защо Пазара възприема Химимпорт като група а не като част от група. Това, че аз виждам стойност при Свилоза а вие тук е нормално защото имаме различни възгледи. Понякога това са обективни процеси а друг път са следствие на емоционална реакция. Единственото което казвам е, че в моята стратегия Хима би могъл да бъде включен през втората половина на 2016 година. До тогава разчитам основно на индустриални компании, които са големи износители.
Лека и доходна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнениекакво я хвалите тази свилоза, 300 лв оборот...The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнениеИ какво означава "хората бягат от нея"?. Ако имате предвид, че цената пада, то явно "хората бягат" от цялата борса, може би с изключение на Свилоза и Биовет.Там ако някой си продаде акциите не бяга, той се удовлетворява.
Лека и доходна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнениеняма как да знаеш
Много хора се набутаха на "промоцията" от 1.6 , после пак на 1.5 , след което на 1.4 , а накрая и на 1.35.
Средната ми цена на придобиване е 1.69.
Само да чукне 1.6 и ще продам повечето боклуци , а до тогава знаеш ли колко преди мен ще има?Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеТова няма да стане скоро.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеТова няма да стане скоро.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеОчаквам, да се осъществи движение от 1.35 до 1.80 лева за брой. В зависимост от импулса, ще преценя, дали да използвам изхода или да стискам още.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнениеВай , вай гурото как се е загрижил за нас .
Коментар
-
Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнениеа от чие име - да не си брокер?The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеот свое име - не.. но това няма значка в случая..
Коментар
Коментар