Първоначално изпратено от siko13
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
По-интересно е кой не престава да продава!Успех на имащите тук - аз също купих, та и усредних, и в момента съм със средна цена под борсовата, обаче нямам ясна представа колко ще ги държа, което принципно рядко ми се случва.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
По-интересно е кой не престава да продава!
Коментар
-
По-интересно е кой не престава да продава!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
...трети ден някой тихо си събира от а с к а....идея кой е?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
...трети ден някой тихо си събира от а с к а....идея кой е?
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеВтори ден никой не коментира отчета...
Коментар
-
Първоначално изпратено от malkia Muk Разгледай мнение
A стига ве, доживяхме прогноза с дваесе стинки разлика...Бе ти ако си за дваесе стинки, оти я играеш тая игра изобщо? Ебати милионера, ебати играчора, ам кво ли се чудя, всички сте един дол дренки
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Обади се, като го видиш!
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеВтори ден никой не коментира отчета...а сега сериозно: по-важно е какъв дивидент ще дадат.... мисля че е време да го увеличат на 8-9 стотинки, а защо не и 10.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеМалееее Потъник паднал днес до 1.40 . Около 1.20 го виждам скоро.търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеМалееее Потъник паднал днес до 1.40 . Около 1.20 го виждам скоро.
Коментар
Коментар