Защо се умълчахте така? "Мълчанието на агнетата" Хахахахаха……..а толкова веселко си блеехте преди седмица
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
Да ли е добра инвестиция ще покаже времето. Мисля, че няма да бъде последното изсипване. Нямам акции тук и няма препоръки, но гледам с интерес, защото за мен тази цена си е рискова и не бих инвестирал, но на 1.1 - 1.2 лв бих си купил. Успех.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Аз лично не очаквах да купя толкова бройки на такава цена. Средната ми вече е под 1.60 като на 2/3 от пакета имам дивидент от мин.год. Демек средната ми е около 1.53. Тази година очаквам минимум същия дивидент като 2018, а може и повече. Добра инвестиция отвсякъде!
Коментар
-
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнениеНека стане 1,20 и тогава може да говорим за по-добра инвестиция
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Аз лично не очаквах...... 1.53. ..... . Добра инвестиция отвсякъде!
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
+1
и днес беше хубав ден за "българската демокрация"
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеПомогнох с колкото можах днес и тук и при ЦКБ, успех на всички нови/стари акционери. И най-важното е да вярвате, че сте взели правилното решение. Моят таргет тук остава 1.90 и 1.80 при банката!
и днес беше хубав ден за "българската демокрация"fuск the bеаr - give me the bееr
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
.................................................. ........
...... нека грухчо се изкаже
Прави си прогнозите, аналлизите, мечтите и мераците...
Малко позитивизъм и добронамереност, хич няма да ти навреди.....
пп Пътувам в метрото и две злобни бабички коментират чужденци, дето са решили да посетят скапаната ни татковина....Не ми се описва словоизлеянието...Все едно им вземат залъка от вилицата....Дъртите хора трябва да са добродушни, усмихнати и да имат кинти....
Каръков не е от тях...
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Но и угодия няма. На 2.48 викаха тройка с гарнитура, на 1.48 викат левче.
онези които купуваха на 2,48 и викаха "тройка с гарнитура" сега продават на 1,48 и викат "левче"
моят отговор за тях е:
колкото сделки направиха на "тройката с гарнитура", толкова сделки ще направят и на "левчето"
...... нека грухчо се изкажеfuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеТази волатилност е прекрасна , тъкмо ще отсее идиотите
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеНякой обира при банката
Коментар
Коментар