If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
A стига ве, доживяхме прогноза с дваесе стинки разлика...Бе ти ако си за дваесе стинки, оти я играеш тая игра изобщо? Ебати милионера, ебати играчора, ам кво ли се чудя, всички сте един дол дренки
Тия приказки като твоите ги слушам още кога тая артия беше 2.40 лв. Аз не търгувам с тоя шит.Той е за теб и компания,но самия факт,че не си усетил накъде върви избушляка говори че си сляп зрител на борсата.Никога не бих си вкарал милионите на бфб та да не говорим за тая артия Потъник.И накрая да ти кажа,че много добре я играя тая игра и не се нуждая от твоята оценка,но ако питаш по-старите играчи които са ме слушали какво съм казвал ще разбереш че много добре я усещам бфб.Как го правя няма да ти кажа,но аз влизам когато трябва правя печалба и иьлизам и после гледам сеира на такива като теб пия си дъртото уиски,пуша си кубинските пури и почивам по островите,а ти ми приказвай празни приказки за 20 ст.
Изненадващо навреме излезе и още не сме го разгледали а сега сериозно: по-важно е какъв дивидент ще дадат.... мисля че е време да го увеличат на 8-9 стотинки, а защо не и 10.....
Малееее Потъник паднал днес до 1.40 . Около 1.20 го виждам скоро.
A стига ве, доживяхме прогноза с дваесе стинки разлика...Бе ти ако си за дваесе стинки, оти я играеш тая игра изобщо? Ебати милионера, ебати играчора, ам кво ли се чудя, всички сте един дол дренки
търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
Коментар