If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Няма какво да се изненадвате! Един американски фонд по-добре да се отърве от умрелия гигант и да си купи 10г облигации. Резултата ще е много по-добър през 2025! А Хима тогава ще е на 70 стотинки
Мисля, че бъркаш. Ако вярваш, че основния продавач е един /нещо което аз лично не мисля/, то той по-скоро е онзи от 0,65 лв. и си търси доста по-добра доходност.
Дано да бъркам,НО не така мисля,тез от 65 стинки отдавна се превъртяха но за тез от 1.10лв не съм сигурен дано да ги е преваршил вече
Тоя продава от 2г. 5 000 000бр- 1.10лв нямят крайПоне си търси 20% печалба 1.32лв
Мисля, че бъркаш. Ако вярваш, че основния продавач е един /нещо което аз лично не мисля/, то той по-скоро е онзи от 0,65 лв. и си търси доста по-добра доходност.
Въпроса е, че не се виждат и купувачи за по големи обеми та от там да видим и ръст в цената. Говоря не за еднодневен ръст в обема, трябват поне няколко дни на сериозни обороти за да чакаме и ръст в цената. За момента не виждам раздвижване в тази посока. Това сегашното движение малко нагоре с малък обем и после пак на обратно го гледаме вече доста време. Така че, поне за сега не виждам поводи за радост. Просто обемите по всички позиции са смешно ниски, а да не говорим за Хима, всички знаем как расте тук и с какви обеми когато тръгне !
Коментар