Трябва да се вземе пакета но тоя дето за пореден път спъва позицията.. няма да има съществен възход иначе..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеКупувачи има, ама се крият зад айсберги за да не подгонят цената да отиде на дясно.Чакат, чакат
и купуват от аска.
много хора утре очакват спад но няма да се учудя точно заради общата нагласа да станем свидетели на точно обратното"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнениеспоред мен има купувачи....но те искат да купят в ниското и затова изчакват пазара при този спад навън за да видят дали ще излизат продавачи които да изсипят....директно купуващите от своя страна също явно се оглеждат за възможности да пазаруват по-тънко и намалиха покупките засега...играта става интересна...да видим на кого нервите няма да издържат....според мен утре ще тъпчем около днешната цена в режим на консолидация и търсене на купувачи за продължаване възходящото движение с вероятни малки разпродажби в началото на сесията....
Не е Препоръка!!!Чакат, чакат
и купуват от аска.
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеЗащо не го нахраниха тоя на 1.401лв. , а....... не се знае зад този връх какъв аисберг се крие ...... е, най- много Х 20. Не разбра ли, че зорлиите да продават свършиха, сега който иска да продава си търси и цена, а пък продалите на по-евтините цени сега си търсят бройките да не изпуснат играта. Според мен това е началото.Времето ще покаже. Барометъра на БФБ много спекуланти е зарадвал, а пък такъв момент след почти две годишен спад никой не иска да изпуска, защото тази акция както бързо падаше така бързо и може да се качва при определени условия, които сега се налаждат. Не препоръчвам нищо.
Не е Препоръка!!!"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеВиж големите 4 цифрени как свалят цената купуват дребни, сложи един по голям ордер на 1.41 и виж как ще те нахранятВремето ще покаже. Барометъра на БФБ много спекуланти е зарадвал, а пък такъв момент след почти две годишен спад никой не иска да изпуска, защото тази акция както бързо падаше така бързо и може да се качва при определени условия, които сега се налаждат. Не препоръчвам нищо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеИ кой ще вкара толкова пари тука изключвам маниакално привързаните към тази акция. Погледни всичките им компании какво си видял положителни в последните години.
CHIM от 1.10лв. до 2.15лв. Аз това видях, това играх и от него се възползвах.Успех !
Коментар
-
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнениее то не може само нагоре...требва малко и тези от бида да позаредят някоя друга бройка...ако некой им пусне де.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеАз си имам по равна бройка от двете, затова такива ми са сметките....
За утре боба не показва покачване.
В 10 ч ще видим...."В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеЧиче, щеше да е добре, ако беше 3,35 при затваряне, но нищо и утре е ден
Иска ми се това да е само началото....................
За утре боба не показва покачване.
В 10 ч ще видим....
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеЧиче, щеше да е добре, ако беше 3,35 при затваряне, но нищо и утре е ден
Иска ми се това да е само началото....................То и Батя се появи..... ша гледаме
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеСредно 3.35 %......За днес добре......
Иска ми се това да е само началото....................
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеУтре сме между 3 и 4 % нагоре...
Средно 3.35 %......За днес добре......
Коментар
Коментар