Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от corruptedmarket101 Разгледай мнениеНяма какво да се изненадвате! Един американски фонд по-добре да се отърве от умрелия гигант и да си купи 10г облигации. Резултата ще е много по-добър през 2025! А Хима тогава ще е на 70 стотинки
Коментар
-
Първоначално изпратено от corruptedmarket101 Разгледай мнениеНяма какво да се изненадвате! Един американски фонд по-добре да се отърве от умрелия гигант и да си купи 10г облигации. Резултата ще е много по-добър през 2025! А Хима тогава ще е на 70 стотинкиThe strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеАми маджо за какво е,само сеир ли ще гледа?
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеЕдин ли е, няколко ли са, няма значение. Само дето притиска акцията, а за сега няма бройки ,които да се съберат и да се вземе пакета.Мъка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнениеДано да бъркам,НО не така мисля,тез от 65 стинки отдавна се превъртяха но за тез от 1.10лв не съм сигурен дано да ги е преваршил вече
Един ли е, няколко ли са, няма значение. Само дето притиска акцията, а за сега няма бройки ,които да се съберат и да се вземе пакета.Мъка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеМисля, че бъркаш. Ако вярваш, че основния продавач е един /нещо което аз лично не мисля/, то той по-скоро е онзи от 0,65 лв. и си търси доста по-добра доходност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеЗасичал ли си, колко му остават?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнениеТоя продава от 2г. 5 000 000бр- 1.10лв нямят крайПоне си търси 20% печалба 1.32лв
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнениеТоя продава от 2г. 5 000 000бр- 1.10лв нямят крайПоне си търси 20% печалба 1.32лв
The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеТоя от септември продава.Поне си търси 20% печалба 1.32лв
Коментар
Коментар