Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениевреме е за анкетата --> 65ст или 2.50лв???
муахахаха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеСтигнаха ли за бира с картофи !?
------------------------------------------
какво се е случило днес.................. доста ордери сте ми "ударили"
но някои са останали
няма нищо ............. и утре е ден, нали
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Темата е много благодатна да се изкарат бързи пари на гърба на няколко зомбирани купувачи на акцията.....
Бързо купувам и бързо продавам......не се изпуска такова нещо при тази суша в повечето позиции.....
Аз се пробвам на 8-10 процента ама днес вие учудихте с тези 12 %...и имам 4% нереализирани....
Не напразно съм кибичил да ви следя настроенията.....
Но утре продължаваме ....бавно и славно....
Не е препоръка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tutun4o Разгледай мнениеDD нещо излишно ти се дразни (не заслужаваш), но и аз се чудя като толкова не ти харесва акцията защо непрекъснато дремеш в този форум.... или те кефи да плюеш или ти плащат за това?
Темата е много благодатна да се изкарат бързи пари на гърба на няколко зомбирани купувачи на акцията.....
Бързо купувам и бързо продавам......не се изпуска такова нещо при тази суша в повечето позиции.....
Аз се пробвам на 8-10 процента ама днес вие учудихте с тези 12 %...и имам 4% нереализирани....
Не напразно съм кибичил да ви следя настроенията.....
Но утре продължаваме ....бавно и славно....
Не е препоръка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнениеНа хонорар е при дебелияLast edited by tutun4o; 18.01.2016, 19:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tutun4o Разгледай мнениеDD нещо излишно ти се дразни (не заслужаваш), но и аз се чудя като толкова не ти харесва акцията защо непрекъснато дремеш в този форум.... или те кефи да плюеш или ти плащат за това?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЯ да ми обясниш каква хубава работа са свършили на купувача....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Аз паднали борсови играчи не удрям ти що се мъчиш да играеш ролята на умираща змия.....
Повярвай ми, но повече хора ревът от вас ( администрацията) отколкото от инвестиции на борсата !
Коментар
-
Първоначално изпратено от DD Разгледай мнениеГледай си държавната хранилка и спри да се правиш на много знаещ и разбиращ!!
Сериозно смятам, че държавата ни е на този хал заради "Монтита" в администрацията ;-(((((((((((
Аз паднали борсови играчи не удрям ти що се мъчиш да играеш ролята на умираща змия.....
А ако погледнеш твоята греда в окото ,ще ти стане ясно що сме на това дереже....търсиш вината в другите заради твоята глупост....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениене ти се бъркам в хоризонта, но ти да си чул за занулени акции......
От ПЧБ до сега има поне няколко хиляди......и съм сигурен че поне 90% са ги купували с твойте доводи ....
Сериозно смятам, че държавата ни е на този хал заради "Монтита" в администрацията ;-(((((((((((
Коментар
-
Първоначално изпратено от DD Разгледай мнениеНемисля така! Хоризонта и мащаба определят поведението на играчите. Спекулантите влизат за един обяд, вечеря или бутилка вино справка по-долу колегата. ПОртфейлните инвеститори( визирам в повечето случай ДФ, ПФ, ИД) влизат с по-дълъг хоризонт и това, че са започнали да купуват на 2,40 и продължават на 1,30 не ги притеснява толкова. Ако някой се мисли за факир и се бие в гърдите, че уцелва върхове и дъна може да се пробва ( щом има нужните знания, умения и квалификация) да управлява портфейли от по 10-15млн. и повече.
Това, което искам да кажа, и надявам се, че правилно ще ме разбереш колега, е че всеки гледа,мисли и мери от своята призма !
Спорна !
От ПЧБ до сега има поне няколко хиляди......и съм сигурен че поне 90% са ги купували с твойте доводи ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеЗависи кои купувачи визираш?Ония дето купуваха от 2,4 до 1,4 вероятно им идва да се
гръмнат.
Това, което искам да кажа, и надявам се, че правилно ще ме разбереш колега, е че всеки гледа,мисли и мери от своята призма !
Спорна !
Коментар
Коментар