Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Изнервяни ми се виждат някой хора ама нормално.Трудно се преглъщат загуби.То за едни 2 лв беше изгодна цена,за други 1.90 за трети пък 1.60 лв беше подарък и влязаха мощно с 100 к левчета(ако въобще може да им се вярва) и се напасаха юнашката.Такава е играта пък и който има сърце да изпъшка загуба от 50 к лв значи става за тая игра а който няма препоръчвам д-р Чирков.
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениетой вече се е накълвал малко и мисли че е направил удара на живота си.Мисълта ми е че по-добре е да се поогледа поизчака па нека си купува тогава.Очевадно стана че артията потъва и не спира все още.Нека поизчака.Все един ден ще закове дъно и тогава юруш както се казва да купува.
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеСамия мУ ник,.... говори за нещо монтирано......
Това че от време на време един тим ИП си покупува малко не ти дава повод да се държиш като каруцар.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеИскаш да се накълвеш ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениене си го губи с мен, повярвай ми, по добре си гледай държавния брокер.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от bay_h Разгледай мнениеХайде, рибоци - какво запецнахтеВ понеделник веднъж показахте на какво сте способни, панирайте се пак де
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеЩо бе каква е разликата?При 1 лев няма ли да има инфаркти?
Коментар
Коментар