IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

изобщо не е за притеснение ...... а направо си е за ядосване...

и аз съм ядосан, че не иска да пада ....... гледай и последната седмица-две ....... всичко пада и софка и тя пада, а флагмана води хорото ........ с малки стъпки води хорото, но пък за сметка на това го води в правилната посока
    Какво хоро води бе брат? Хахахаха... със среднодневен оборот колкото на обществена тоалетна в провинциален град и месечен ръст от 0,00% Направо къртят мрака на умрялата ни борсичкаКъм този момент да инвестираш на БФБ е все едно да пуснеш сто бона в градската канализацията и да чакаш търпеливо да ти се върнат с печалба Хахахаха...
    Last edited by strol; 02.11.2019, 17:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

и аз съм ядосан, че не иска да пада ....... гледай и последната седмица-две ....... всичко пада и софка и тя пада, а флагмана води хорото ........ с малки стъпки води хорото, но пък за сметка на това го води в правилната посока
      Бе знам аз коя е посоката aма няма да кажа...
      Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Така е гросс, за една година се сурна само с петнайс процента, което изобщо не е за притеснение...

fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Керванът си върви,кучетата си лаят.....нищо ново под слънцето,никой не е умрял и не се кани да умира.
          Най-много да набият Волен ей така за авторитет.
          Така е гросс, за една година се сурна само с петнайс процента, което изобщо не е за притеснение...

Коментар

• Доволно ли е за вас

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение

от два дни има
              Благодаря, че ме светна. Направо не мога да повярвам колко бързо са го качили - 1 ден преди крайния срок.
              Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнение
                Дали днес ще имаме отчет?
                от два дни има

Коментар

• Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнение
                  Дали днес ще имаме отчет?
                  Кво ти пука...

Коментар

• Дали днес ще имаме отчет?
                    Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение

Нищо няма да променят балотажите. На съда всичко е ясно, да влиза убития.
                      Керванът си върви,кучетата си лаят.....нищо ново под слънцето,никой не е умрял и не се кани да умира.
                      Най-много да набият Волен ей така за авторитет.
                      Last edited by Grosss; 01.11.2019, 09:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение

Защо точно днес трябва да става нещо. Минаха ли балотажите?
                        Нищо няма да променят балотажите. На съда всичко е ясно, да влиза убития.

Коментар

Да де ама ако ще иде до реални стойности даже и осемдесе стинки е много...
                          А и петък е ден на майстора...
                          Защо точно днес трябва да става нещо. Минаха ли балотажите?
                          М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Има оформени дъна по много позиции и днес ясно се видя раздвижване в посока нагоре и точно в този момент флагманът да
                            започне да събаря ми се струва малко вероятно.Утре е петък и би трябвало да видим по-ясни сигнали за възстановяване по позициите.
                            Да де ама ако ще иде до реални стойности даже и осемдесе стинки е много...
                            А и петък е ден на майстора...

Коментар

Важното е да можеш да мислиш, гросс
                              Има оформени дъна по много позиции и днес ясно се видя раздвижване в посока нагоре и точно в този момент флагманът да
                              започне да събаря ми се струва малко вероятно.Утре е петък и би трябвало да видим по-ясни сигнали за възстановяване по позициите.

Коментар

Бе я да питам, според вас кога цената на артията ще стане осемдесе стинки...
                                Утре сутринта.

Коментар

Working...
                                X