If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
изобщо не е за притеснение ...... а направо си е за ядосване...
и аз съм ядосан, че не иска да пада ....... гледай и последната седмица-две ....... всичко пада и софка и тя пада, а флагмана води хорото ........ с малки стъпки води хорото, но пък за сметка на това го води в правилната посока
Какво хоро води бе брат? Хахахаха... със среднодневен оборот колкото на обществена тоалетна в провинциален град и месечен ръст от 0,00% Направо къртят мрака на умрялата ни борсичкаКъм този момент да инвестираш на БФБ е все едно да пуснеш сто бона в градската канализацията и да чакаш търпеливо да ти се върнат с печалба Хахахаха...
и аз съм ядосан, че не иска да пада ....... гледай и последната седмица-две ....... всичко пада и софка и тя пада, а флагмана води хорото ........ с малки стъпки води хорото, но пък за сметка на това го води в правилната посока
Бе знам аз коя е посоката aма няма да кажа...
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Така е гросс, за една година се сурна само с петнайс процента, което изобщо не е за притеснение...
Има оформени дъна по много позиции и днес ясно се видя раздвижване в посока нагоре и точно в този момент флагманът да
започне да събаря ми се струва малко вероятно.Утре е петък и би трябвало да видим по-ясни сигнали за възстановяване по позициите.
Да де ама ако ще иде до реални стойности даже и осемдесе стинки е много...
А и петък е ден на майстора...
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Има оформени дъна по много позиции и днес ясно се видя раздвижване в посока нагоре и точно в този момент флагманът да
започне да събаря ми се струва малко вероятно.Утре е петък и би трябвало да видим по-ясни сигнали за възстановяване по позициите.
Коментар