Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Ти акъл не давай, Ами слушай какво ти говорят по-знаещите.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнениеХа, дано, а?!
Ама комай надали.
Ще се радвам, ако мога да заредя на кинта.
Аре смени го тоя ник и недей петни излишно името на древния архитект!
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнениеХа, дано, а?!
Ама комай надали.
Аре смени го тоя ник и недей петни излишно името на древния архитект!
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Много по-вероятно е цената да се върне до шейсе стинки отколкото да дадат дивидент дори двайсе стинки...
А и да припомня на по-новите какво се случи с дървените...
Ама комай надали.
Аре смени го тоя ник и недей петни излишно името на древния архитект!Не е препоръка
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнение
Говоря конкретно за тази акция. Виждам, че се позволява и е модерно в темата да се говорят напълно нелогични неща, които има малък шанс да се случат (напр акцията да падне на 60 ст.). Та реших и аз да пробвам.
А и да припомня на по-новите какво се случи с дървените...
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеТази акция наричана с гордост флагман сега прилича на шлеп или на влекач ...Но като гледам как е захлупил ЦКБ е по скоро първото - ако не е каката да го дърпа кой знае къде щеше да бъде
Обидно е някакси господа ...офицери и матросовципрехвърлят всякакви кухи пънове...явно целта е да напълнят БГТР 30 с поне 20 компании от групата. За другото друг път ще мислят!
- 1 like
Коментар
� -
Тази акция наричана с гордост флагман сега прилича на шлеп или на влекач ...Но като гледам как е захлупил ЦКБ е по скоро първото - ако не е каката да го дърпа кой знае къде щеше да бъде
Обидно е някакси господа ...офицери и матросовциЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Говорят и все такива които не пребивават в страната.Единият от Чикаго ,другият от Испания а третият някъде от САЩ .Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Коментар
� -
Говоря конкретно за тази акция. Виждам, че се позволява и е модерно в темата да се говорят напълно нелогични неща, които има малък шанс да се случат (напр акцията да падне на 60 ст.). Та реших и аз да пробвам.
- 1 like
Коментар
� -
За тия ли говориш или по принцип лаф да става?Last edited by TheSkorpion; 31.10.2019, 09:09.Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
- 1 like
Коментар
� -
При 60 ст. дивидент каква ли ще е цената на акцията?
Коментар
� -
Какъв е смисълът за 3-4% дивидент ,който на всичкото отгоре изплащат с твоите пари да блокираш парите си?Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеЗависи от гледната точка. Някои се молят за 60 ст. цена на акция, други за 60 ст. дивидент...
Коментар
�
Коментар