If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
гледам, че първите на които са превели дивидента са пристъпили към покупки ..... знае се, че първите винаги печелят ....... от утре навярно ще има надпревара...
а аз чакам колежката АДИ да ми донесе дивидента в найлоново пликче както обеща ....... не си спомням кой беше другия мераклия който искаше да й помага
много красива графика ......... цената като мине над 1,80 знаете накъде се отправяме
Тук още от времето на привилегиите, дивидентът се превежда в последния възможен и разрешен от закона момент. Много компании, дори на БФБ, го изплащат дни след ОСА, би било приятно и тук да е така. Компанията не страда от липса на ликвидни средства, също лихвите в банките са никакви и няма особена печалба да се задържа толкова време, позитивен сигнал за всеки ще е, ако се превежда по - бързо.
Горният абзац е препоръка към ръководството.
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Една от най готините акции доста падна ...всички ще купим с дивидента...а и няма кой пенсионен да я затапи продавайки...тук мисля че 2020 ще видим нови върхове!!!
Коментар