If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
не забравяй, че не всичко е така както изглежда ....... понякога тези които пишат за ъп в същото време продават, а тези които пишат за спад в същото време купуват
Тук си много прав
Нямам Хим и не мисля скоро да имам....
Аз предлагам тия които смятат ,че ще пада да не си чешат езика във форума ами да продават къщата,жената,колата,децата и кучето и
да залагат на късия фонд на Никиту след като нямат акции а не само толкоз ще стане бля,бля пляс.
не забравяй, че не всичко е така както изглежда ....... понякога тези които пишат за ъп в същото време продават, а тези които пишат за спад в същото време купуват
не им бери дерта на бъркшир. Като се счупи пазара, да не се окаже кинг кеш
когато се счупи пазара е ясно, че отново кеша ще е кинг ........ ама, до тогава какво правим???
пак ще пусна таблицата която пуснах преди 2 седмици
ивж, че дедо чака пазара да обърне от 4 години и стиска рекорден кеш, но пазара не се счупва ...... а инвестиралите при него се сърдят на ниската му доходност и го напускат
Аз предлагам тия които смятат ,че ще пада да не си чешат езика във форума ами да продават къщата,жената,колата,децата и кучето и
да залагат на късия фонд на Никиту след като нямат акции а не само толкоз ще стане бля,бля пляс.
Не му е все едно на главният дали ще продава на 80 ст,на 1.6 или на 3.6,други големи които да сипват в момента с чувалите няма...при тая ситуация
какво да се коментира,всеки нещо иска само на мажо му стиска.
Какво хоро води бе брат? Хахахаха... със среднодневен оборот колкото на обществена тоалетна в провинциален град и месечен ръст от 0,00% Направо къртят мрака на умрялата ни борсичкаКъм този момент да инвестираш на БФБ е все едно да пуснеш сто бона в градската канализацията и да чакаш търпеливо да ти се върнат с печалба Хахахаха...
Много по-вероятно е цената да се върне до шейсе стинки отколкото да дадат дивидент дори двайсе стинки...
цели 7 години получавах от ХИМ дивидент в размер на 20 ст. .......... а през това време в един моомент цената върна до 62ст. при обикновените акции и около 90 ст. при дивидентно-снасящите привилегировани
Какво хоро води бе брат? Хахахаха... със среднодневен оборот колкото на обществена тоалетна в провинциален град и месечен ръст от 0,00% Направо кърти мрака на умрялата ни борсичка
ето, че пак сме на едно мнение ..... при ХИМ няма оборот защото няма кой да продава на настоящите цени ....... а преди седмица ти писа, че чакаш 1,40 ........ то на 1,70 няма кой да пусне фъндък, а какво да говорим тогава за по-ниски цени?
Към този момент да инвестираш на БФБ е все едно да пуснеш сто бона в градската канализацията и да чакаш търпеливо да ти се върнат с печалба Хахахаха...
много добре си уцелил най-важната дума в инвестирането ......... търпение ...... според мен за да имаш успех не само на борсата, но и в живота това е търпението
ако при имотите има 3 важни неща за реализиране на един имот ...... това са:
1. локация
2. локация
3. локация
това правило за имотите бих перифразирал така за акциите ....... трите важни неща са:
посоката е ясна на всички и не е нужно да се казва ....... онзи ден на строл му пуснах графиката за да се убеди и той, че цената се движи в тесен рейндж между 1,80 и 1,70 ....... и това се случва повече от 7 месеца ...... мисля, че то този въпрос всички сме на едно мнение => акцията върви настрани
Коментар