Първоначално изпратено от mapadona
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеВсеки момент ще отскочи и нямащите само ще гледат и ще ги е много яд.... като при Трейс
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Какво хоро води бе брат? Хахахаха... със среднодневен оборот колкото на обществена тоалетна в провинциален град и месечен ръст от 0,00%Направо къртят мрака на умрялата ни борсичка
Към този момент да инвестираш на БФБ е все едно да пуснеш сто бона в градската канализацията и да чакаш търпеливо да ти се върнат с печалба Хахахаха...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Много по-вероятно е цената да се върне до шейсе стинки отколкото да дадат дивидент дори двайсе стинки...
нямам нищо против да се върнат тези временаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Какво хоро води бе брат? Хахахаха... със среднодневен оборот колкото на обществена тоалетна в провинциален град и месечен ръст от 0,00%Направо кърти мрака на умрялата ни борсичка
Към този момент да инвестираш на БФБ е все едно да пуснеш сто бона в градската канализацията и да чакаш търпеливо да ти се върнат с печалба Хахахаха...
ако при имотите има 3 важни неща за реализиране на един имот ...... това са:
1. локация
2. локация
3. локация
това правило за имотите бих перифразирал така за акциите ....... трите важни неща са:
1. търпение
2. търпение
3. търпениеfuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
Бе знам аз коя е посоката aма няма да кажа...
fuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
изобщо не е за притеснение ...... а направо си е за ядосване...
и аз съм ядосан, че не иска да пада ....... гледай и последната седмица-две ....... всичко пада и софка и тя пада, а флагмана води хорото ........ с малки стъпки води хорото, но пък за сметка на това го води в правилната посокаНаправо къртят мрака на умрялата ни борсичка
Last edited by strol; 02.11.2019, 18:00.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
изобщо не е за притеснение ...... а направо си е за ядосване...
и аз съм ядосан, че не иска да пада ....... гледай и последната седмица-две ....... всичко пада и софка и тя пада, а флагмана води хорото ........ с малки стъпки води хорото, но пък за сметка на това го води в правилната посока
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Така е гросс, за една година се сурна само с петнайс процента, което изобщо не е за притеснение...
и аз съм ядосан, че не иска да пада ....... гледай и последната седмица-две ....... всичко пада и софка и тя пада, а флагмана води хорото ........ с малки стъпки води хорото, но пък за сметка на това го води в правилната посокаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Керванът си върви,кучетата си лаят.....нищо ново под слънцето,никой не е умрял и не се кани да умира.
Най-много да набият Волен ей така за авторитет.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
от два дни имаМненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Коментар
Коментар