IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
    Всеки момент ще отскочи и нямащите само ще гледат и ще ги е много яд.... като при Трейс
    Ще скочи, когато спреш с фанатизма. Имам.
    М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Не му е все едно на главният дали ще продава на 80 ст,на 1.6 или на 3.6,други големи които да сипват в момента с чувалите няма...при тая ситуация
      какво да се коментира,всеки нещо иска само на мажо му стиска.

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
        Всеки момент ще отскочи и нямащите само ще гледат и ще ги е много яд.... като при Трейс
        Много народ с кеш се събра да чакали в ниското,но както беше по принцип всички чакалят едно пък то напук става обратното.

Коментар

• Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение

Какво хоро води бе брат? Хахахаха... със среднодневен оборот колкото на обществена тоалетна в провинциален град и месечен ръст от 0,00% Направо къртят мрака на умрялата ни борсичкаКъм този момент да инвестираш на БФБ е все едно да пуснеш сто бона в градската канализацията и да чакаш търпеливо да ти се върнат с печалба Хахахаха...
          Хихихихихихи

Коментар

• Всеки момент ще отскочи и нямащите само ще гледат и ще ги е много яд.... като при Трейс

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Много по-вероятно е цената да се върне до шейсе стинки отколкото да дадат дивидент дори двайсе стинки...

цели 7 години получавах от ХИМ дивидент в размер на 20 ст. .......... а през това време в един моомент цената върна до 62ст. при обикновените акции и около 90 ст. при дивидентно-снасящите привилегировани

нямам нищо против да се върнат тези времена
              fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение

Какво хоро води бе брат? Хахахаха... със среднодневен оборот колкото на обществена тоалетна в провинциален град и месечен ръст от 0,00% Направо кърти мрака на умрялата ни борсичка
                ето, че пак сме на едно мнение ..... при ХИМ няма оборот защото няма кой да продава на настоящите цени ....... а преди седмица ти писа, че чакаш 1,40 ........ то на 1,70 няма кой да пусне фъндък, а какво да говорим тогава за по-ниски цени?

Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение

Към този момент да инвестираш на БФБ е все едно да пуснеш сто бона в градската канализацията и да чакаш търпеливо да ти се върнат с печалба Хахахаха...
                много добре си уцелил най-важната дума в инвестирането ......... търпение ...... според мен за да имаш успех не само на борсата, но и в живота това е търпението

ако при имотите има 3 важни неща за реализиране на един имот ...... това са:

1. локация
                2. локация
                3. локация

това правило за имотите бих перифразирал така за акциите ....... трите важни неща са:

1. търпение
                2. търпение
                ​​​​​​​3. търпение

Коментар

Бе знам аз коя е посоката aма няма да кажа...
                  посоката е ясна на всички и не е нужно да се казва ....... онзи ден на строл му пуснах графиката за да се убеди и той, че цената се движи в тесен рейндж между 1,80 и 1,70 ....... и това се случва повече от 7 месеца ...... мисля, че то този въпрос всички сме на едно мнение => акцията върви настрани

Click image for larger version

Name:	2019-10-26-CHIM.jpg
Views:	2
Size:	77.7 КБ
ID:	3514164

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

изобщо не е за притеснение ...... а направо си е за ядосване...

и аз съм ядосан, че не иска да пада ....... гледай и последната седмица-две ....... всичко пада и софка и тя пада, а флагмана води хорото ........ с малки стъпки води хорото, но пък за сметка на това го води в правилната посока
                    Какво хоро води бе брат? Хахахаха... със среднодневен оборот колкото на обществена тоалетна в провинциален град и месечен ръст от 0,00% Направо къртят мрака на умрялата ни борсичкаКъм този момент да инвестираш на БФБ е все едно да пуснеш сто бона в градската канализацията и да чакаш търпеливо да ти се върнат с печалба Хахахаха...
                    Last edited by strol; 02.11.2019, 18:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

и аз съм ядосан, че не иска да пада ....... гледай и последната седмица-две ....... всичко пада и софка и тя пада, а флагмана води хорото ........ с малки стъпки води хорото, но пък за сметка на това го води в правилната посока
                      Бе знам аз коя е посоката aма няма да кажа...
                      Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Така е гросс, за една година се сурна само с петнайс процента, което изобщо не е за притеснение...

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Керванът си върви,кучетата си лаят.....нищо ново под слънцето,никой не е умрял и не се кани да умира.
                          Най-много да набият Волен ей така за авторитет.
                          Така е гросс, за една година се сурна само с петнайс процента, което изобщо не е за притеснение...

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Доволно ли е за вас

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение

от два дни има
                              Благодаря, че ме светна. Направо не мога да повярвам колко бързо са го качили - 1 ден преди крайния срок.
                              Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнение
                                Дали днес ще имаме отчет?
                                от два дни има

Коментар

Working...
                                X