If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
От днес официално сме в технически обоснован, дългосрочен възходящ тренд, който трябва да продължи поне няколко месеца. Възможно е в краткосрочен план да видим малка корекция, но графично ми излиза, че възходящото движение е налице.
Остава само да видим дали няма да се окаже бичи капан. Аз лично очаквам лека корекция (все пак дръпнахме рязко по позицията) и ако след нея минем стабилно над 1.80, значи всичко е наред. А пък ако минем и без корекция - още по-добре! А пък ако се получи бичи капан - здраве да е, ще има и други моменти!
От днес официално сме в технически обоснован, дългосрочен възходящ тренд, който трябва да продължи поне няколко месеца. Възможно е в краткосрочен план да видим малка корекция, но графично ми излиза, че възходящото движение е налице.
Остава само да видим дали няма да се окаже бичи капан. Аз лично очаквам лека корекция (все пак дръпнахме рязко по позицията) и ако след нея минем стабилно над 1.80, значи всичко е наред. А пък ако минем и без корекция - още по-добре! А пък ако се получи бичи капан - здраве да е, ще има и други моменти!
За мен е бичи капан. Няма масирано количество купувачи. Да, прескочиха няколко пакетчета и край. Отклонение с един, два процента не е никакво отклонение. Ако помниш как падаше с по 5 до 10 % за ден. Когато се появи по-голямо количество купувачи, когато продавачите оредеят и когато подскочи с 4% ..5%..и повече тогава ще има яко ускорение. А сега, това са едни плахи бичета, които гледат да не се прекарат случайно да не тръгне цената на ляво.Разбери .....една година на спад е много време.Все още не смеят. Не са сигурни. А КАКВИ ВРЕМЕНА БЯХА!!!!!!!!Успех !!!!
От днес официално сме в технически обоснован, дългосрочен възходящ тренд. Възможно е в краткосрочен план да видим малка корекция, но графично ми излиза, че възходящото движение е налице.
Чак пък рязко... не съм съгласен, но не ми се спори..
Коментар
ivandavidov
Друго си беше 2006г. - IPO на 4 лева, ръст от 100% в следващите 2-3 месеца (по спомени), още 100% ръст отгоре през следващите 6 месеца (пак по спомени).
Коментар