IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
    Днес старото корито се е гмурнало отново .
    Защо така мислиш???
    Според мен се движи в нормални граници за позицията и моментно състояние на икономиката в БГ.

Бих казала даже, че добре се държи при "падащ" пазар, !
    Аз също искам да купя на номинал - ама надали

Коментар

• Днес старото корито се е гмурнало отново .

Коментар

• Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнение
        Какъвто носа, такъв и моторЯ, ама нали си е наш... Какво да го правим...
        Това беше свежо хихи.Много сте прав колега.Всичко у родното БФБ е кражби и продажби .

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
          Здравей,скъпа.Ами не съм свикнал да пътувам в такава некомфортна тенекия.
          Генерале, тьи с ума сошел ли что?! Та това не е софарма имоти, това е флагмана !!! Все и Вся !!
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от DD Разгледай мнение
            Отпред може да изглежда малко чукнат, но мотора е важен момчета,а той е много мощен и запали ли го всички сме го виждали
            повечето са така :
            Какъвто носа, такъв и моторЯ, ама нали си е наш... Какво да го правим...
            Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества

Коментар

• Първоначално изпратено от DD Разгледай мнение
              Отпред може да изглежда малко чукнат, но мотора е важен момчета,а той е много мощен и запали ли го всички сме го виждали
              повечето са така :
              Според мен започва да и минава модата на тая артия.Става за спекула но не гледам на нея като сериозна инвестиция.То като цяло на БФБ вече нищо свястно не остана.Ще се насочваме най другаде.

Коментар

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
                тук мъчителното и бавно слизане продължава ли....продължава....то се видя и по време на последната криза че вече няма и кой да продава....явно акциите са отишли предимно в дългосрочни инвеститори
                Не е Препоръка!!!
                Скоро на левче викам да се редим .

Коментар

• тук мъчителното и бавно слизане продължава ли....продължава....то се видя и по време на последната криза че вече няма и кой да продава....явно акциите са отишли предимно в дългосрочни инвеститори
                  Не е Препоръка!!!
                  "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                    Кога съм казал че нямам интерес ....
                    За мен са спекулативни позиции в падането си...
                    Ако има голямо падане ,купувам и чакам мажо да си купи с 10 стинки по скъпо....както когато падна на 1,20 , и ги продадох на 1,32....
                    А не съм инвеститор в тази позиция ,спекулант съм и то мнооого кратък...
                    Благодаря за отговора!

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                      Монти,
                      твърдиш, че нямаш интерес към *** позиции, а все в тези теми отговаряш и даваш мнения.
                      Чудя се защо си губиш времето, ако не инвестираш в тези дружества?
                      Нищо лично, не искам да влизам в спор просто ми е интересно каква е причината.
                      Успех на всички!
                      Кога съм казал че нямам интерес ....
                      За мен са спекулативни позиции в падането си...
                      Ако има голямо падане ,купувам и чакам мажо да си купи с 10 стинки по скъпо....както когато падна на 1,20 , и ги продадох на 1,32....
                      А не съм инвеститор в тази позиция ,спекулант съм и то мнооого кратък...

Коментар

• Монти,
                        твърдиш, че нямаш интерес към *** позиции, а все в тези теми отговаряш и даваш мнения.
                        Чудя се защо си губиш времето, ако не инвестираш в тези дружества?
                        Нищо лично, не искам да влизам в спор просто ми е интересно каква е причината.
                        Успех на всички!
                        Last edited by X_Y; 18.02.2016, 16:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти

Ти ме разсмиваш ,да си виждал титаник на киното .....и там мотора е бил наред а оркестъра е свирил туш.........
                          Ами смей се, щом това те прави щастлив...

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                            Прилича ми на Хима Сега разбирам защо не се качи на Флагмана .
                            повечето са така :

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                              Здравей,скъпа.Ами не съм свикнал да пътувам в такава некомфортна тенекия.
                              Прилича ми на Хима Сега разбирам защо не се качи на Флагмана .

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти
                                Само да попитам ...
                                Да не са спрели акциите на тим от търговия.....
                                Тук имаше милионери в хим ако им при требва една хилядарка що ще правят.....
                                Не е препоръка....
                                Да имаше такива.Помня един който се изпраска на 60 000 бр на 1.60 лв.Сега не се вясва в темата сигурно ближе рани .

Коментар

Working...
                                X