Първоначално изпратено от dinana
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dinana Разгледай мнениеЗащо така мислиш???
Според мен се движи в нормални граници за позицията и моментно състояние на икономиката в БГ.
Бих казала даже, че добре се държи при "падащ" пазар, !
Аз също искам да купя на номинал - ама надали
то както е тръгнало нищо чудно да видим сделки под 1.20 още през настоящата седмица....както се казва: не се знае знае ли се...
Не е Препоръка!!!"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеАко стигне до номинал няма да е надобре...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеДнес старото корито се е гмурнало отново.
Според мен се движи в нормални граници за позицията и моментно състояние на икономиката в БГ.
Бих казала даже, че добре се държи при "падащ" пазар, !
Аз също искам да купя на номинал - ама надали
Коментар
-
Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнениеКакъвто носа, такъв и моторЯ, ама нали си е наш... Какво да го правим....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеЗдравей,скъпа.Ами не съм свикнал да пътувам в такава некомфортна тенекия.
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от DD Разгледай мнениеОтпред може да изглежда малко чукнат, но мотора е важен момчета,а той е много мощен и запали ли го всички сме го виждали
повечето са така :Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества
Коментар
-
Първоначално изпратено от DD Разгледай мнениеОтпред може да изглежда малко чукнат, но мотора е важен момчета,а той е много мощен и запали ли го всички сме го виждали
повечето са така :
Коментар
-
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнениетук мъчителното и бавно слизане продължава ли....продължава....то се видя и по време на последната криза че вече няма и кой да продава....явно акциите са отишли предимно в дългосрочни инвеститори
Не е Препоръка!!!.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеКога съм казал че нямам интерес ....
За мен са спекулативни позиции в падането си...
Ако има голямо падане ,купувам и чакам мажо да си купи с 10 стинки по скъпо....както когато падна на 1,20 , и ги продадох на 1,32....
А не съм инвеститор в тази позиция ,спекулант съм и то мнооого кратък...
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеМонти,
твърдиш, че нямаш интерес към *** позиции, а все в тези теми отговаряш и даваш мнения.
Чудя се защо си губиш времето, ако не инвестираш в тези дружества?
Нищо лично, не искам да влизам в спор просто ми е интересно каква е причината.
Успех на всички!
За мен са спекулативни позиции в падането си...
Ако има голямо падане ,купувам и чакам мажо да си купи с 10 стинки по скъпо....както когато падна на 1,20 , и ги продадох на 1,32....
А не съм инвеститор в тази позиция ,спекулант съм и то мнооого кратък...
Коментар
-
Монти,
твърдиш, че нямаш интерес към *** позиции, а все в тези теми отговаряш и даваш мнения.
Чудя се защо си губиш времето, ако не инвестираш в тези дружества?
Нищо лично, не искам да влизам в спор просто ми е интересно каква е причината.
Успех на всички!Last edited by X_Y; 18.02.2016, 16:57.
Коментар
Коментар