If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Само да попитам ...
Да не са спрели акциите на тим от търговия.....
Тук имаше милионери в хим ако им при требва една хилядарка що ще правят.....
Не е препоръка....
Ако ми трябваха на мен щях да продам петролки ... ама требе хиляди, за да събера споменатата скромната сума ...
Нали разбра - нямах предвид ВР ....
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Ти ще си купиш 100-200 акции кво значение има 5-10ст. Купувай като си толкова смел
Нова Баба Ванга на хоризонта - но с миша опашка . Колко съм купил, имам и ще купя е нещо, което никога няма да разбереш, а и е доста смешно да се опитваш да гадаеш, както и твоето портфейлче си е само твое между впрочем. А доколкото виждам мишлетата почват да ме слушкат - все така момци, чакаме
Не дей толкова да си черноглед. Да, Хим правят подобни сметки, но все пак зад всичко стоят активи, които в момента са много под реалнта им цена. Така че чужденците могат да се възползват от тази промоция. Проблемът е, не че няма чужденци желаещи да купят Хим, а няма изобщо такива в България. При тази политическа несигурност, кой би рискувал да вложи пари и да знае, че може изобщо повече да не ги види и да му вземат бизнеса, който е купил само за една нощ.
Имаш ли някаква конкретна цена на активите, защото има и пасиви? А когато си купуваш акции се търси и възвращаемост, която тук не се вижда.
А интерес от чужбина има за качествени активи в определени сектори, но Хим-ът просто не е такъв.
Защото Хима са царе на счетоводната стъгмистика ,но на чужденците им стана ясно и затова ги наказват.
Не дей толкова да си черноглед. Да, Хим правят подобни сметки, но все пак зад всичко стоят активи, които в момента са много под реалнта им цена. Така че чужденците могат да се възползват от тази промоция. Проблемът е, не че няма чужденци желаещи да купят Хим, а няма изобщо такива в България. При тази политическа несигурност, кой би рискувал да вложи пари и да знае, че може изобщо повече да не ги види и да му вземат бизнеса, който е купил само за една нощ.
Коментар