Първоначално изпратено от Mammita
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеОхоууу Крейзар 1.262 е супер.Нека вдигне още 40-50 ст веднага ти ги пребутвам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеохоуууууу 1,262 . ташак коментар . нов връх . пак боли нали
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеКой е активният продавач на тези нива, някой знае ли
Коментар
-
Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнение@gunnar - много благодаря! Страница 6, чл. 11, т. 3 - минималният връх е поне 5% от общия обем. Не знам от кога са тези правила (а и наистина не е от толкова голямо значение), но явно съм го изпуснал, а и не е било дискутирано публично (Инвестор.БГ май не са публикували такава новина), щом не само аз съм го проспал това!He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеоставете сега видовете поръчки и дайте да поговорим за посоката на акцията Накъде мислите че ще се движи?Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от gunnar Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнениеПриемам, че е възможно информацията ми да е стара. Можеш ли да дадеш линк към някоя институция (БФБ например), където го пише това?
Коментар
-
Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнениеПриемам, че е възможно информацията ми да е стара. Можеш ли да дадеш линк към някоя институция (БФБ например), където го пише това?
Коментар
-
Първоначално изпратено от gunnar Разгледай мнениеВърховият обем е минимум 5 (пет) на сто от общия обем на “айсберг” поръчката, т.е. при връх 1 000, цялата поръчка може да е и за 20 000 акции.
Коментар
Коментар