IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение
    Колко да е добра, Ташунко, захапал си кукичката на балонерска цена - признай си
    По-добре се концентрирай при флагмана
    Хаха в грешка си.Правило номер едно ми е балони да не купувам.Цената е супер за площа мястото и гледката

Коментар

• Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
      Направи така, че с тяхната да върви и твоята. Ако наистина си купил апартамент на морето честито. Имах няколко подобни сделки преди години и до ден днешен ми носят мед.
      Е надявам се да върви нали съм влязъл в групата Мерси за апартамента.Смятам че ще носи мед и на мен

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
        Дадоха ми много добра оферта и се изкуших като сметнах възвращаемоста на инвестицията.
        Колко да е добра, Ташунко, захапал си кукичката на балонерска цена - признай си
        По-добре се концентрирай при флагмана
        Last edited by zlatna treska; 30.08.2016, 16:36.

Коментар

Това може само да ни покаже колко им дреме за акционерите.Важното е тяхната игра да върви.
          Направи така, че с тяхната да върви и твоята. Ако наистина си купил апартамент на морето честито. Имах няколко подобни сделки преди години и до ден днешен ми носят мед.

Коментар

• Това може само да ни покаже колко им дреме за акционерите.Важното е тяхната игра да върви.

Коментар

• Първоначално изпратено от i_hristov Разгледай мнение
              "Хим от няколко години водят негласна политика, че като обещаят нещо се спазва. Не го тръбят с фанфари, но всичките им действия до този момент показват именно това. Аз лично вярвам на Керезов и си мсиля, че скоро ще започнат да правят и срещи с миноритарите.
              Мисля същите неща и аз. Трябва им ДВИ, което разбира занаята и формализирани срещи с миноритарите, а не както Керезов предлагаше - да се съберем и да отидем при него, когато решим.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                Ха-ха ти да не му вярваш?!
                Все не ти се вярва за успехите на другите...

Коментар

гледай си там камионите и не се занимавай с мен!
                  Аз си гледам бизнеса.Ти си този който искаш да се занимаваш с мен . Следи борсата и трупай опит.Аз този урок съм го учил.

Коментар

Едно басче искаш ли да чукнем за 100 к пред нотариус
                    гледай си там камионите и не се занимавай с мен!

Коментар

Едно басче искаш ли да чукнем за 100 к пред нотариус

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                        Ташунко, ти тея апартаменти ги пазариш като чорапи бе.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                          Дадоха ми много добра оферта и се изкуших като сметнах възвращаемоста на инвестицията.

Коментар

Време е че взех още един апартамент на 100 м от плажа
                            Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
                              Щом и ти го казваш, време е...
                              Време е че взех още един апартамент на 100 м от плажа

Коментар

Време е да качва нагоре тая култова артия.
                                Щом и ти го казваш, време е...

Коментар

Working...
                                X