Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеКакво е това брутално намаляване на ФФ:
04-07-2016 - 19.38
01-07-2016 - 19.38
30-06-2016 - 21.37
29-06-2016 - 21.94
28-06-2016 - 34.85
-Те за това говорех преди време , но никой ми не повярва .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеМонти, ако човек беше продал последният ден от търговията на привилегированите акции вместо през първият ден на търговията на конвертираните щеше да има около 20 стотинки по-малко пари. Това означава, че призивът ти да се продават привилегированите преди да се конвертират е бил грешен. Няма нищо лошо човек да сбърка. Всеки го е правил. Докато не се научиш да си признаваш грешките ще стискаш падащите кинжали като с Петрол. Не се заяждам, но ми е интересно дали някой ден ще успееш да си признаеш грешка. Това е ключово качество на успешният инвеститор/спекулант. Между другото наблюдавам с интерес писанията ти за Дойче банка в темата за ДАКС.
От както излезнаха конвертираните те падат значително.....от 1,37 на колко продадох мойте в последния ден преди появяването им на платформите до 1,20 .......
Или това не е верно....ти говориш за продавачи а не за купувачите ...налЕ...
Пак лъжи....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеНе знам , но аз добре заредих- да видим през колко ще продам- през 10-15 или 20ст.
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Монти, ако човек беше продал последният ден от търговията на привилегированите акции вместо през първият ден на търговията на конвертираните щеше да има около 20 стотинки по-малко пари. Това означава, че призивът ти да се продават привилегированите преди да се конвертират е бил грешен. Няма нищо лошо човек да сбърка. Всеки го е правил. Докато не се научиш да си признаваш грешките ще стискаш падащите кинжали като с Петрол. Не се заяждам, но ми е интересно дали някой ден ще успееш да си признаеш грешка. Това е ключово качество на успешният инвеститор/спекулант. Между другото наблюдавам с интерес писанията ти за Дойче банка в темата за ДАКС.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеНе знам , но аз добре заредих- да видим през колко ще продам- през 10-15 или 20ст.
Ти си знаеш ,но за мен си беше активно мероприятие на мажо да не се разпродадат на цени под лев...
Иначе в момента ме притеснява изказването на Милен Велчев че хх банки ще увеличават капитала...
Не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеТези, които продадоха привилегированите си в последният ден преди конвертирането на 1,41-1,45 сбъркаха. Седмица по-късно можеха да продадат над 1,32 и да вземат допълнително около 30 стотинки дивидент. Дори и в момента им е било по-изгодно да не продават на 1,41. Това е очевидно и не виждам кой трябва да ти се извинява. Освен това никой не те е обиждал. Ако проспят движението надолу и цената падне под 1,15 може да им излезе по-добре да бяха продали, но това не подкрепя твоята теория а само доказва, че са проспали момента от 1,35 до 1,15 да си вземат печалбата. Тезата ти, че трябва да се продадат привилегированите акции в последният ден от търговията им беше грешна. Това е очевидно. В онзи спор имаше само едно интересно мнение на 1984 година, който твърдеше, че има сценарий при който ако си продадеш привилегиите в последният ден и си купиш обикновени може да ти излезе сметката, но той не се случи. Лично аз бях пропуснал този сценарий.
ти четеш ли какво си написал....
Ако си продал на 1,45 в момента ти имаш на 1,20 ВСИЧКОТОкеш накуп , акции плюс включен дивидент от 25 стинки ...веднага ..
Всичко ,заедно ..
А иначе имаш падащи акции ,дивидент в края на годината и чакаме годо в края на 2017...най важното никакъв кеш....за нищо....
що се мъчиш да ставаш смешен зорлем....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеСладко ли е дивидентчето по привилигированите...вече 1,20 е цената
няма ли някой да се извини заради обидите и агресията .....
Коментар
Коментар