Някой от тук пишещите има ли намерение да ходи на общото събрание?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Колеги, за коя дата е насрочено общото събрание с гласуването за дивидент?
EDIT:
Химимпорт АД-София представи покана за свикване на Редовно общо събрание на акционерите и материали за общо събрание на акционерите, което ще се проведе на 27-07-2016г. от 16:00 часа в София-1000, ул. Стефан Караджа № 2
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТака де ,чаках да пита някой от зомбираната дружинка........забавихте се ,много е тежко тогава положението тук...
За Табака кога ще пиша ...
И отговора е когато му дойде времето ,аз писах когато стана 53 лв пред няколко месеца ,сега ще пиша когато качи пак над 40....сега купувам .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от malkia Muk Разгледай мнениеБайно, малко несвързано започна да ги пишеш, а Защо не упражняваш словореда при гагарин?забавихте се ,много е тежко тогава положението тук...
За Табака кога ще пиша ...
И отговора е когато му дойде времето ,аз писах когато стана 53 лв пред няколко месеца ,сега ще пиша когато качи пак над 40....сега купувам .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеРазбира се ,мача е интересен....много интересен...
Бях си задавал въпроса за привилигированите че се изкупуват от две години , защо се дава дивидент и на прив. и след като станат обикновени...
Е отговора е ясен мажо си ги е купувал и да получава дивидент...
само че какво грее обикновените притежатели на акции...
задавали сте въпроса какво ще правите при 240 м акции ..
какво ще става ако ССВ увеличава капитала....
От къде денги.....много денги...
свободния обем намалява ,какво се прави ами се продава от мажо а той купува и купува ами до кога...
Дивидент се дава един път в годината да не вземе да дава по три пъти....търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
Коментар
-
Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнениеТова с изкупуването на билетите не е от сега,това е който има ще гледа мача който няма......ще сънува просо
Бях си задавал въпроса за привилигированите че се изкупуват от две години , защо се дава дивидент и на прив. и след като станат обикновени...
Е отговора е ясен мажо си ги е купувал и да получава дивидент...
само че какво грее обикновените притежатели на акции...
задавали сте въпроса какво ще правите при 240 м акции ..
какво ще става ако ССВ увеличава капитала....
От къде денги.....много денги...
свободния обем намалява ,какво се прави ами се продава от мажо а той купува и купува ами до кога...
Дивидент се дава един път в годината да не вземе да дава по три пъти....
Коментар
-
Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнениеКогато борсата се покачва, публиката идва; когато борсата започне да пада, публиката си отива.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеПреди конвертирнето ФФ на Хим беше около 19% ако не бъркам, сега пак е толкова. Аз какво си мисля: мажо ще изкупи фф има желаещи да продават мажо ще купи, а след година, две ще ги даде на желаещите, а то ще има, на двойна и тройна цена. Просто надежди без препоръки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеКакво е това брутално намаляване на ФФ:
04-07-2016 - 19.38
01-07-2016 - 19.38
30-06-2016 - 21.37
29-06-2016 - 21.94
28-06-2016 - 34.85
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеКакво е това брутално намаляване на ФФ:
04-07-2016 - 19.38
01-07-2016 - 19.38
30-06-2016 - 21.37
29-06-2016 - 21.94
28-06-2016 - 34.85
Сега като се вляха в другите и фрий-флоута падна!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеМонти, в последният ден на търговията с привилегированите са минали общо 6 571 акции на средна цена 1,433. В тях има почти 30 стотинки дивидент. През първият ден след конвертирането тези 6571 можеха спокойно да минат над 1,32 +30 стотинки дивидент прави 1,62. Следователно тези, които продадоха в последният ден преди конвертирането а не в първият ден след него сбъркаха. Не виждам нищо сложно. Толкова ли е трудно да кажеш, че си сбъркал в съвета си към хората?
Ама не можеш да продадеш нещо което нямаш....
Коментар
Коментар