If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
+1, точно така - за тази акция лоша дума няма как да кажа, оправи ми всички дивотии преди нея и отличен профит даде, въпреки че излязох на 81 лева (съмнявам се, че щях да мога да изляза на сегашните цени с обем, но знае ли човек). Купих бреф с част от нея (реално с профита) и съм доволен - таргетът е друг там. Акцията е отлична и поздравления за всички, които си я държат - още много да ви радва и дивидентоснася, както се изразяваш един форумен деятел!
Благодарим. Успех и на теб в БРЕФ-а. Мене ми е на 4-то място в портфейла от 17. Просто имам всички яки акции на БФБ и почти нямам много тъпи
Колегата Груев ще се радва на останалите на борда, сигурен съм.
+1, точно така - за тази акция лоша дума няма как да кажа, оправи ми всички дивотии преди нея и отличен профит даде, въпреки че излязох на 81 лева (съмнявам се, че щях да мога да изляза на сегашните цени с обем, но знае ли човек). Купих бреф с част от нея (реално с профита) и съм доволен - таргетът е друг там. Акцията е отлична и поздравления за всички, които си я държат - още много да ви радва и дивидентоснася, както се изразяваш един форумен деятел!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Предполагам, че ръстът ще успее да покрие огромните възнаграждения, които си гласуваха новите мажоритари?
Имам акции, но говорим за над 2 млн. ойро на година. Не е никак малко.
Ръстът на печалбата също не е никак малко. Аз съм за подобни възнаграждения. Нека имат стимул хората. И аз имам акции.
Предполагам, че ръстът ще успее да покрие огромните възнаграждения, които си гласуваха новите мажоритари?
Имам акции, но говорим за над 2 млн. ойро на година. Не е никак малко.
В края на Q3 2021 -> 36,1% годишен ръст на нетната печалба до 24,605 млн. лв. от 18,078 млн. лв.
20,4% годишен ръст на приходите до 152,069 млн. лв.
+ кеш
В края на Q3 2021 -> 36,1% годишен ръст на нетната печалба до 24,605 млн. лв. от 18,078 млн. лв.
+ кеш
+ кеш
Поръчвам понякога от щатски сайт, след сделката тук, смениха куриера на DPD и няма друга опция, няколко поръчки от алито от европейски складове и те дойдоха със спиди, преди това не беше така
Не схващаш Уумора;- Груйча обича да се подпира на стойностната патерица "за децата" и не се сеща как си отряза клона на който така удобно си бе седнал! Да бе хвърлил 20-30% от плодовете на пазара и ката годин да си бере фамилията му, а той мани бегай- клъцна си го ей тъй,- забравил що е рекъл и дирил...
Е, аз имам 17 позиции на БФБ и само и единствено допълвам Той обича да има една или две и да ги сменя. Не е за мен тая схема. За 2021 само от дивидент паднаха 12к, което си е хилядарка на месец - кой ти я дава?
Аз си стискам. То и да продам кво да я правя тая шума, на отрицателна лихва в баМката ли
Не схващаш Уумора;- Груйча обича да се подпира на стойностната патерица "за децата" и не се сеща как си отряза клона на който така удобно си бе седнал! Да бе хвърлил 20-30% от плодовете на пазара и ката годин да си бере фамилията му, а той мани бегай- клъцна си го ей тъй,- забравил що е рекъл и дирил...
Знаеш, че го товарят на крайния потребител. Винаги така става. Гледам и паркинга пред блока - тази сутрин има поне 2 пъти повече коли, които не са тръгнали никъде, защото учим с децата от вкъщи.
Коментар