Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спиди АД (SPDY / 0SP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pastir2 Разгледай мнениеЗдравейти,
Понеже ми се наложи да си изтеглям пратка по спешност и одих до базата на Спиди у Сомат, можем да Ви кажем, че ми направи силно фпечатление дружеството. Всичко ми се стори да беше организирано добре. Мащабите са фпечатляващи за нашата държава.
Успех на акционерите тука.
Може и аз да чофнем нещо.Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Здравейти,
Понеже ми се наложи да си изтеглям пратка по спешност и одих до базата на Спиди у Сомат, можем да Ви кажем, че ми направи силно фпечатление дружеството. Всичко ми се стори да беше организирано добре. Мащабите са фпечатляващи за нашата държава.
Успех на акционерите тука.
Може и аз да чофнем нещо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеНека не забравяме, че преди две и половина години юнаците от Елана направиха анализ и на Инвестор.БГ, според който в най-лошия случай цената за една акция трябваше да бъде на по-ниска от 12 лева. Кратък поглед назад във времето показва, че цената беше с 40-50 процента по-ниска и то за доста дълъг период от време.
Не препоръчвам на никого нищо, освен редовно да си миете зъбите!
http://www.investor.bg/novini-i-anal...o-6-lv,145723/
Спиди е пуснало нови 5 офиса, след 28-те през май
Така общо вече са над 110. До май бяха едва 86
Новите 5 са в Айтос, Поморие и 3 в София
Ето тези 28 SPS офиса бяха пуснати през май
https://www.speedy.bg/begin.php?page...nID=84&lang=bg
Един от тези 28, този в Ихтиман, обаче вече го няма, явно нещо не се е развило по плана
Не е препоръка за каквото и да било, освен за миене на зъбите.
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнениеАнализа на Елана подкрепяте ли го?
http://www.elana.net/holding/AboutUS...2013_06_BG.pdf
Не е препоръка за покупко продажба на ценни книжа
Не препоръчвам на никого нищо, освен редовно да си миете зъбите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеВие получихте ли си акциите от увеличението?
Аз ги нямам по подсметката.
НОВИНИ ОТ ЕЛАНА
25.06.2013
Нов анализ на публична компания – Спиди АД
Отдел "Анализи" на ЕЛАНА Трейдинг включи към изготвяните редовно корпоративни профили още една публична компания на БФБ – Спиди АД.
Анализът на компанията съдържа преглед на бизнеса й и сектора, в който работи, както анализ на финансовите й данни с оценка на акцията и прогнози.
Спиди е най-голямата българска компания на пазара на куриерски услуги от врата до врата. Фирмата е с 19% дял от целия пазар и 37% дял в куриерските услуги в страната.
Анализаторите на ЕЛАНА Трейдинг коментират, че броят на инвеститорите в компанията постепенно нараства, но ликвидността все още е малка. "Запазване на темповете на покачване на фрий-флоута и на интереса на инвеститорите ще доведе до включване на компанията в индексите на БФБ", добавят те. От голямата разлика между оценката по текущи показатели и стойността при дисконтиране на паричните потоци се вижда, че акцията е атрактивна за дългосрочна инвестиция, но основен проблем остава все още ниската ликвидност. Анализаторите поставят ценова цел от 20.09 лв. до края на годината, което е оценката при сравнението с показателите на сектора.
Не е препоръка за покупко продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеВие получихте ли си акциите от увеличението?
Аз ги нямам по подсметката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеда, в платформата ти е - онази дето е на раменете
Пуста проклетия...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнениеАбе нещо в моята платформа ли има бъгясано?
Последна сделка - 53.40, в момента - отляво 17.00 , отдясно 17.80, wtfНе-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнениеАбе нещо в моята платформа ли има бъгясано?
Последна сделка - 53.40, в момента - отляво 17.00 , отдясно 17.80, wtf
Ето обяснението:
21-05-2013 - Уведомление за дивидент в акции (увеличение на капитала със собствени средства)
Емитент: Спиди АД-София (0SP)
На проведено ОСА от 17.05.2013 год. на Спиди АД-София (0SP), е взето решение за разпределяне на дивидент в акции за 2012 год., както следва:
- Непаричен дивидент /дивидент в акции/ от увеличение на капитала със собствени средства - всеки акционер ще получи по 2 /две/ новоиздадени акции за всяка една съществуваща.
Новоиздадените акции ще бъдат заверени по сметки на акционерите от Централен депозитар АД след вписването на увеличението на капитала в Търговския регистър и регистрирането на новата емисия в Централен депозитар АД.
Право да участват в увеличението на капитала имат лицата, вписани в регистрите на Централен депозитар като акционери на 14-ят ден след деня на ОСА, или към 31.05.2013 год.
Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на Борсата, в резултат на които приобретателят има право на участие в увеличението на капитала, е 29.05.2013 година.
Пълният текст на новината можете да намерите публикуван на финансовата електронна страница X3News"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
Коментар