Първоначално изпратено от gunnar
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спиди АД (SPDY / 0SP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеТи ще вземеш да се окажеш пророк.
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениемажо е заел от себе си и шортваНе-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеПоръчай си да ти ги докарат с едно бусче на Спиди - да си ги отъркаш о бузките
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНе бе, само да ги пипна искам Обичам да държа безценни акции Ти веднага реши че ще ги изшортяНе-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениетарикат
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНякой който си е купил мое ли да ми заеме малко акции?
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНякой който си е купил мое ли да ми заеме малко акции?Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеПоправете ме ако греша, но дотук са минали 0.21% от предложените акции.
Как би следвало да възприемаме подобно развитие?
Препоръки нямам!Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от admi Разгледай мнениеЗащо оценяваш (подценяваш) Карол? Тук иде реч за Спиди, не за Карол.
Всеки ИП ще се навие за кинти да ти направи СПО, особено сега, когато няма достатъчно търговия.
Коментар
Коментар