Първоначално изпратено от oslo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спиди АД (SPDY / 0SP)
Collapse
X
-
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
-
Хм-така
на 28 юни Спиди е с 327 акционера, а на 13 октомври са вече 345 или ръст с 5,5% или с 18 броя, защо ли?
Ей сега някакъв се набира на бида на 104 лв. със 175 бройки, след като следващият бид е чак на 94,5 лв. Защо такъв голям разкрач от 10%?
Груйчо, как си обясняваш международното положение?
Имам книжа и не е препоръка. Само се чудя ко става
Коментар
-
Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнениеКакви времена дами и господа. Вече е по-евтино (и много по-бързо) да пратиш по куриер от София-Център до София-Младост или София-Люлин например,отколкото да запалиш колата и да отнесеш нещото.....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nik_naydenov Разгледай мнениеПредположения за датата на изплащане на дивидента?Vanitas vanitatum...
Коментар
-
Над 80 общини са без автобусни превози, 150 фирми са фалирали за година
https://www.actualno.com/society/nad...s_1648716.html
Коментар
-
Идва ценови шок и с горивата - 4 лв. за литър бензин и дизел
https://www.24chasa.bg/novini/article/10263191
Коментар
-
Чак на трета страница? За най-добрата компания на БФБ? Ех, времена.
Ето една новина - който както иска, така да я тълкува
Coбcтвeниĸът нa „Eĸoнт“ Hиĸoлaй Cъбeв ce впycĸa в дeпyтaтcĸaтa нaдпpeвapa. Pyceнcĸият бизнecмeн щe yчacтвa в лиcтaтa нa ĸoaлиция „Πpoдължaвaмe пpoмянaтa“ нa Kиpил Πeтĸoв и Aceн Bacилeв, ĸaтo щe бъдe в лиcтaтa нa poдния cи гpaд Pyce.
Hoвинaтa бe cъoбщeнa oт Kиpил Πeтĸoв пo вpeмe нa пoceщeниeтo мy зaeднo c Aceн Bacилeв в Xacĸoвo. Toй ĸoмeнтиpa, чe coбcтвeниĸът нa eднa oт гoлeмитe ĸoмпaнии зa ĸypиepcĸи ycлyги в Бългapия щe бъдe ĸaндидaт-дeпyтaт oт Pyce.
„1/3 oт вcичĸи пaĸeти, ĸoитo пътyвaт в Бългapия ca минaли пpeз нeгoвия бизнec. Toй ĸaзa, чe ocтaвя бизнeca cи дa ce yпpaвлявa caм и щe cтaнe дeпyтaт oт Pyce и ĸaзвa – „aз знaм ĸaĸ дa oпpaвя тpaнcпopтнaтa инфpacтpyĸтypa, зaщoтo c тoвa ce зaнимaвaм 20 гoдини“. Toвa ca xopa, ĸoитo нe биxa зaмeнили бизнeca cи зa няĸaĸвa бъpзa cxeмa“, пoдчepтa Πeтĸoв.
61-гoдишният Hиĸoлaй Cъбeв e мaжopитapeн coбcтвeниĸ в ĸypиepcĸaтa ĸoмпaния “Eĸoнт Eĸcпpec” и cпeдитopcĸaтa “Eĸoнт Tpaнc”. Poдeн e пpeз 1960 г. в гpaд Pyce. Зaвъpшил e Bиcшeтo вoeннoмopcĸo yчилищe cъc cпeциaлнocт “Eĸcплoaтaция и yпpaвлeниe нa флoтa и пpиcтaнищeтo” и УHCC cъc cпeциaлнocт “Иĸoнoмиĸa и yпpaвлeниe нa тpaнcпopтa”. Πpoфecиoнaлният мy път в чacтния ceĸтop cтapтиpa пpeз 1993 г., a пpeди тoвa e зaeмaл пocтa тъpгoвcĸи диpeĸтop в дъpжaвнoтo пpeдпpиятиe “Πapaxoдcтвo Бългapcĸo peчнo плaвaнe”.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Куриерската компания „Спиди“ АД увеличава цените на основните си куриерски услуги от 1 септември с 4,85%.
https://www.investor.bg/novini-i-ana...temvri-334262/
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Мерси, инта, но бутикова акция тип Коравото не ми се държи, дето с 5 акции се качва цената с 10%, а ако искаш да продадеш 1000 бройки, ще я сринеш нейде и без обаждания по телефона не става. Аз си купих бреф (и вчера пак, и преди това отново, ще закръглям на 100 000 бройки там явно, щото ме кефят) - и да ти кажа честно, доволен съм, нищо че средната ми отлетя към 2,10 вече, ма път към 4-5 лева до 2-3 години си има не трасиран, ми направо магистрален.
А за Спиди - лоша дума никога, все апк почти нов апартамент купих с печалбата тук - да ви радва много акцията и още по-големи дивиденти да дава!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Мерси, инта, но бутикова акция тип Коравото не ми се държи, дето с 5 акции се качва цената с 10%, а ако искаш да продадеш 1000 бройки, ще я сринеш нейде и без обаждания по телефона не става. Аз си купих бреф (и вчера пак, и преди това отново, ще закръглям на 100 000 бройки там явно, щото ме кефят) - и да ти кажа честно, доволен съм, нищо че средната ми отлетя към 2,10 вече, ма път към 4-5 лева до 2-3 години си има не трасиран, ми направо магистрален.
А за Спиди - лоша дума никога, все апк почти нов апартамент купих с печалбата тук - да ви радва много акцията и още по-големи дивиденти да дава!
Не нее, аз тук седях в храсталака до 13,01, от после апартаментите ми са от другите, по с югозападно, че поспивам до късно и средни да не са подветрени
Коментар
Коментар