If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
..., просто от тук в момента с над 100 акции ще излезеш на тирилайкин ден с тази нулева ликвидност. ...
чекай малко
и ние я владеем телефонната търговия
ако има пакетче за купуване/продаване
... ох майноле
че го оберат като куцо пиле домат
като тираджия магистралка
като скиор клекче
като девственица татуиран затворник
и т.н.
Хм-така
на 28 юни Спиди е с 327 акционера, а на 13 октомври са вече 345 или ръст с 5,5% или с 18 броя, защо ли?
Ей сега някакъв се набира на бида на 104 лв. със 175 бройки, след като следващият бид е чак на 94,5 лв. Защо такъв голям разкрач от 10%?
Груйчо, как си обясняваш международното положение?
Имам книжа и не е препоръка. Само се чудя ко става
По този въпрос питай твоите приятели яхтсмените Те викаха, че тук било балон, че щяло да ходи на 35-40, щото елките тракали за толкова, че 80 кинта било случайна цифра и т.н. Аз от тази акция съм доволен, просто от тук в момента с над 100 акции ще излезеш на тирилайкин ден с тази нулева ликвидност. Желая успех и на теб, и на акцията - беше най-добрата на БФБ до търговото, дано продължи да бъде такава и след години
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Хм-така
на 28 юни Спиди е с 327 акционера, а на 13 октомври са вече 345 или ръст с 5,5% или с 18 броя, защо ли?
Ей сега някакъв се набира на бида на 104 лв. със 175 бройки, след като следващият бид е чак на 94,5 лв. Защо такъв голям разкрач от 10%?
Груйчо, как си обясняваш международното положение?
Имам книжа и не е препоръка. Само се чудя ко става
Какви времена дами и господа. Вече е по-евтино (и много по-бързо) да пратиш по куриер от София-Център до София-Младост или София-Люлин например,отколкото да запалиш колата и да отнесеш нещото.....
Какви времена дами и господа. Вече е по-евтино (и много по-бързо) да пратиш по куриер от София-Център до София-Младост или София-Люлин например,отколкото да запалиш колата и да отнесеш нещото.....
„1/3 oт вcичĸи пaĸeти, ĸoитo пътyвaт в Бългapия ca минaли пpeз нeгoвия бизнec. Toй ĸaзa, чe ocтaвя бизнeca cи дa ce yпpaвлявa caм и щe cтaнe дeпyтaт oт Pyce и ĸaзвa – „aз знaм ĸaĸ дa oпpaвя тpaнcпopтнaтa инфpacтpyĸтypa, зaщoтo c тoвa ce зaнимaвaм 20 гoдини“. Toвa ca xopa, ĸoитo нe биxa зaмeнили бизнeca cи зa няĸaĸвa бъpзa cxeмa“, пoдчepтa Πeтĸoв.
61-гoдишният Hиĸoлaй Cъбeв e мaжopитapeн coбcтвeниĸ в ĸypиepcĸaтa ĸoмпaния “Eĸoнт Eĸcпpec” и cпeдитopcĸaтa “Eĸoнт Tpaнc”. Poдeн e пpeз 1960 г. в гpaд Pyce. Зaвъpшил e Bиcшeтo вoeннoмopcĸo yчилищe cъc cпeциaлнocт “Eĸcплoaтaция и yпpaвлeниe нa флoтa и пpиcтaнищeтo” и УHCC cъc cпeциaлнocт “Иĸoнoмиĸa и yпpaвлeниe нa тpaнcпopтa”. Πpoфecиoнaлният мy път в чacтния ceĸтop cтapтиpa пpeз 1993 г., a пpeди тoвa e зaeмaл пocтa тъpгoвcĸи диpeĸтop в дъpжaвнoтo пpeдпpиятиe “Πapaxoдcтвo Бългapcĸo peчнo плaвaнe”.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар