If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Един изтъкнат математик е изчислил ,че и при най голямото задръстване от хора тези три километра не могат да бъдат повече от 21 К .. а от НС до Окръжна болница 28 К...
Ето за това пиша,че трябва да се внимава какво се пише и казва... .. 60 ,70 к ... а искаш министрите да бъдат корекни... а то няма 10 К защото имаше снимки към полиграфическия с рехав протест от 40-50 човека на 10 линейни метра ..
И в понеделник ходих и вчера ходих да ги преброя защото ми писна да се хвърлят цифри 70 К , 100 К . а .повече от 5К нямаше в понеделник ...а вчера две,три..........
Ние лъжем на всяка втора дума а искаме морал ...А Малееви са синоним на корупция ,мерзост и облагоденстване ,въпреки спортните им успехи..
За тях важи думата ..Стари муцуни...
За мен бяха много хора и със сигурност десетки хиляди в Неделя! Както и да е, няма да споря колко точно са били. През седмицата са по малко но пак много над това което казват МВР.
За Малееви незнам какво имаш предвид. Сигурно нещо свързано с имота до София Ленд ? Доста са дали на България все пак.
И аз не видях, че името е сгрешено, обаче да ви кажа мен това хич и нямаше да ме усъмни Преди малко чета заглавие в Пик.бг "Бебе се натрови с гъби през кАрмата на майка си" Викам си "гледай какви неща стават..." След половин час гледам, че оправили заглавието и вече е "Бебе се натрови с гъби през кЪрмата на майка си"
Та само ако буквените грешки им бяха кусура на сайтовете, с мед да ги намажеш.
Затова и този Огян щях да го подмина като неумишлена грешка.
Аз ходих в Неделя и имаше човек до човек от Орлов Мост до Плиска. Според мен имаше 50к-60к и повечето млади и образовани хора. Маги Малеева буташе количката с бебето заедно с майка си по Цариградско, абе сигурно и на нея са бутнали някой лев. Не съм и за Герб но трябват промени, с тези пропити хора начело на държавата няма мърдане от качината.
Един изтъкнат математик е изчислил ,че и при най голямото задръстване от хора тези три километра не могат да бъдат повече от 21 К .. а от НС до Окръжна болница 28 К...
Ето за това пиша,че трябва да се внимава какво се пише и казва... .. 60 ,70 к ... а искаш министрите да бъдат корекни... а то няма 10 К защото имаше снимки към полиграфическия с рехав протест от 40-50 човека на 10 линейни метра ..
И в понеделник ходих и вчера ходих да ги преброя защото ми писна да се хвърлят цифри 70 К , 100 К . а .повече от 5К нямаше в понеделник ...а вчера две,три..........
Ние лъжем на всяка втора дума а искаме морал ...А Малееви са синоним на корупция ,мерзост и облагоденстване ,въпреки спортните им успехи..
За тях важи думата ..Стари муцуни...
Ей това е най-страшното!!!!Както спомена колегата,името е Огян Донев.....,но дори и да е изписано Огнян Донев.......от 100 коментара,един е зацепил,че това е измислица.. Боже,пази България!!!
Чета коментарите под оригинала - там потребителите са по-зле и от бг-мама.
Майтапа на страна, но не подлагате ли поне на леко съмнение нещата, които четете по сайтовете? Нали знаете, че всеки може да си дращи каквото иска, докато не дойде сметката за плащане.
Ей това е най-страшното!!!!Както спомена колегата,името е Огян Донев.....,но дори и да е изписано Огнян Донев.......от 100 коментара,един е зацепил,че това е измислица.. Боже,пази България!!!
Коментар