If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
...
Или батката който заяви публично че ще даде 5К и няма да си казва мнението във форума ако ХИМ падне от 2,4 до 1,7 а то върна под 1,6 .....а сега е прав .....пак. и пас събира се групата на зомбитата ......
До изборите има месец и нещо, що да не се правят пари през това време..?
Тиквата може и да не стане премиер, положението е непредсказуемо, не е ясно дали е песимистично.
Не е лошо да се надъхваме .....по дадени позиции ..
Дали е индексния ,дали е преоценски ,дали е новия софикс...дали са хубави отчети...
Ама ,Атила да ми пише понеже Близнашки е много свестен премиер и ще тръгнем .. и дддд да очаква борисоф със 7 милиарда заем да ни оправи....
Или батката който заяви публично че ще даде 5К и няма да си казва мнението във форума ако ХИМ падне от 2,4 до 1,7 а то върна под 1,6 .....а сега е прав .....пак. и пас събира се групата на зомбитата ......
тогава имаше причина ....
Бяхме на първите места във вестниците и на изток и на запад като перспектива икономиката живнаборсата се продаваше.......
Сега сме с перспектива нула.....
то бива да сме идиоти ама и всяко нормално мнение да се обявява за идиотия понеже не може да печелим..... и даите да го заглушаваме......,че батката има дългове...и шитове а АТИЛА ОЩЕ НЕ Е ПОЧНАЛ ДА ПСУВА РОД И РОДИНА .....
До изборите има месец и нещо, що да не се правят пари през това време..?
Тиквата може и да не стане премиер, положението е непредсказуемо, не е ясно дали е песимистично.
А някой спомня ли си CHIM как за броени дни отиде от 1.50 до 2.20..
Аз си спомням, тази година беше... И имах..
тогава имаше причина ....
Бяхме на първите места във вестниците и на изток и на запад като перспектива икономиката живна ,борсата се продаваше.......
Сега сме с перспектива нула.....
то бива да сме идиоти ама и всяко нормално мнение да се обявява за идиотия понеже не може да печелим..... и даЙте да го заглушаваме......,че батката има дългове...и шитове а АТИЛА ОЩЕ НЕ Е ПОЧНАЛ ДА ПСУВА РОД И РОДИНА .....
Аз залагам на тези три тимчета, които вървят в момента и съставляват 85% от портфейла ми.... Залагам както писах вчера или онзи ден 40% ръст до март...
А някой спомня ли си CHIM как за броени дни отиде от 1.50 до 2.20..
Аз си спомням, тази година беше... И имах..
Хубави новини имахме и от газта....
Аз залагам на тези три тимчета, които вървят в момента и съставляват 85% от портфейла ми.... Залагам както писах вчера или онзи ден 40% ръст до март...
Това което правите в банките и зрънчо е същото ако се пробвате в Енергони....
даже има по голям шанс гъркът да ви качи акциите до стотинка.....че е по лесно...
Не е препоръка...
батка купуваш ли енергони..ти си по шитовете.....
някой спомня ли си как за дни ССВ падна от 1,63 до 93 ст.....а Корп от 87 до замръзване в посока 0...... а ФИБ от 4,4 до 2,6.....
Е аз си спомням ...понеже съм тъп....
Не нее препоръка.....
П.П. Е решихме ги проблемите и сега ще излитаме.....нАлЕ....
Всички знаем че си най-успешния инвеститор... реакцията ти е прекалено защитна.... позволи и на баламурниците които са останали на БФБ да са познали един път посоката.
Каква посока ? То няма посока има търговия в спреда. 5% нагоре и 10% под връх не е никаква посока.
няколко спекуланти си хвърлиха последните парички ,за да не изпуснат качването на маркета......
Този номер сме го гледали, последния в редичката чака до следващата година.....
Влезе някой на пазара и свеж и зелен решава че много ги разбира нещата и че щом купи и всичко ще тръгне нагоре. Една две години е бърз на спусъка и като го отстрелят всеки път и почва малко да му идва акъла. Почва да го тресе пък страх и да бърз ама само надолу. Минат още няколко години успокои се и схваща че бързата кучка слепи ги ражда.
Но се появяват следващите бързаци на които пак им трябват пет десет години, до като схванат че пари се правят не като действаш бързо а като действаш бавно, методично и гледаш да хванеш основните трендове преди да са се появили. А не да думкаш в тавана като пиян македонец всеки път като видиш 2% нагоре.
Коментар