If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Редовния номер на този завистливец е да лъже за успешните форумци и да ги клепа. Доказано е че най-добрия метод срещу такива е игнора. Кофти че при Инвестора тази функция не е направена много добре и му се виждат все пак постовете когато друг го цитира.. и тогава не ме сдържа пак да му натрия носа.. Но това по принцип си е грешка от моя страна, защото му падам на нивото Само пълния игнор е решението за такива клинични случаи!
раЗновесния ме кефи как продължава да драпа и днес срещу "нереалния" ръст на БФБ А не би трябвало да му дреме... с тия луди успехи по западните пазари
Мечета, не осъзнавате ли че каквото и да стане на изборите и след тях, по лошо от сваленото правителство надали може да бъде Обществото се събуди и няма да го позволи... всяка грешна стъпка ще се наказва жестоко!
БГ е на добър път!
Е то не ми дреме особено, даже по едно време бях решил да спра да пиша изобщо за български акции, в края на краищата колкото по едностранчиви мнения толкова по-сериозни колебания и в двете посоки.
А за това че няма на къде по лошо сериозно се лъжеш. Българския пазар в момента си е скъп. Индустриалните фирми се търгуват реално на коефициенти като в САЩ. И доста по-високи от тези в Европа. Банките се търгуват като големи европейски банки - ПИБ по едно време бе по-скъпа дори от БНП Париба, не че сега е много по евтина и не че го заслужава. Мислиш си че ЦКБ е евтина, но реално си е реално оценена, а покрай нея и Химимпорт. Т.е. при скапване на ситуацията в БГ, то реалната оценка си пада също надолу. За Евроинс, Еврохолд и други боклуци дори няма нужда да говоря - там е такъв безподобен балон, че се чудя кой с акъла си изобщо би се забил в тях, там потенциалния спад надолу е много по-висок като абсолютна сума от потенциалния ръст нагоре в среднносрочен период. Другите екзотики дори няма да коментирам.
Т.е. тази история с евтиния ни пазар готов да избухне нагоре ама изобщо не е истина. Пазара ни се колебае между реално оценен и надценен. А и при двата случая при лошо развитие на икономиката или политиката потенциала за надолу става значителен, а този за нагоре доста ограничен. Няколкото оптимистично настроени спекуланта можете да бутате нагоре оценките когато големите стоят настрана, ама когато те почнат да продават и силите ви просто няма как да стигнат.
Редовния номер на този завистливец е да лъже за успешните форумци и да ги клепа. Доказано е че най-добрия метод срещу такива е игнора. Кофти че при Инвестора тази функция не е направена много добре и му се виждат все пак постовете когато друг го цитира.. и тогава не ме сдържа пак да му натрия носа.. Но това по принцип си е грешка от моя страна, защото му падам на нивото Само пълния игнор е решението за такива клинични случаи!
раЗновесния ме кефи как продължава да драпа и днес срещу "нереалния" ръст на БФБ А не би трябвало да му дреме... с тия луди успехи по западните пазари
Мечета, не осъзнавате ли че каквото и да стане на изборите и след тях, по лошо от сваленото правителство надали може да бъде Обществото се събуди и няма да го позволи... всяка грешна стъпка ще се наказва жестоко!
БГ е на добър път!
БГ Със сигурност е на добър път и то със здраво правителство, независимо, кой ще участва в него.... финансовата криза иска не иска отминава, а конвергенцията с ЕС и стимулиращата инфлация годишно няма как да се избегнат.... така че успех и още веднъж поздрави на Батя за точните коментари.....
Извинявам се за отклонението от темата, но държа да подчертая, че никога не съм твърдял подобни неща. Това, че публично съм критикувал мафотското управление на БСП, ДПС и Атака, което открито се управляваше от чужда държава срещу българските интереси, не ме прави ФЕН на "борисоф". Може би Монти като привърженик на Москва и БСП се е почуствал лично обиден от моето мнение,но това не означава че има пораво да твърди неща които никога не съм казвал. Никога не съм го обиждал а подробно съм аргументирал тезите си.
Още един път се извинявам за отклонението.
БГ е на добър път!
и дддд да очаква борисоф със 7 милиарда заем да ни оправи....
Извинявам се за отклонението от темата, но държа да подчертая, че никога не съм твърдял подобни неща. Това, че публично съм критикувал мафотското управление на БСП, ДПС и Атака, което открито се управляваше от чужда държава срещу българските интереси, не ме прави ФЕН на "борисоф". Може би Монти като привърженик на Москва и БСП се е почуствал лично обиден от моето мнение,но това не означава че има пораво да твърди неща които никога не съм казвал. Никога не съм го обиждал а подробно съм аргументирал тезите си.
Още един път се извинявам за отклонението.
Не е лошо да се надъхваме .....по дадени позиции ..
Дали е индексния ,дали е преоценски ,дали е новия софикс...дали са хубави отчети...
Ама ,Атила да ми пише понеже Близнашки е много свестен премиер и ще тръгнем .. и дддд да очаква борисоф със 7 милиарда заем да ни оправи....
Или батката който заяви публично че ще даде 5К и няма да си казва мнението във форума ако ХИМ падне от 2,4 до 1,7 а то върна под 1,6 .....а сега е прав .....пак. и пас събира се групата на зомбитата ......
Монти, никовете, които изброяваш си имат мнение и го споделят, на теб не ти харесва и ги нападаш. Нека всеки пише това което мисли без да се караме!
Извинявам се за намесата
Коментар