IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
    Тъй тъй, някой не купуват Хим, ЦКБ и Зрънчо и не им понасят печалбите на другите...типично селяндурско поведение. Голям бойкот му удариха на Хима, чак до кавга го докараха, вместо някой лев да изкарат. Трейса кърти, отчета даже не е излязъл още...
    Абе супер се получи с това КТБ че при паниката влязох ниско ама още по добре стана че като ми замириса на спад преди паниката изчистих 70 % от артиите.

Коментар

Тъй тъй, някой не купуват Хим, ЦКБ и Зрънчо и не им понасят печалбите на другите...типично селяндурско поведение. Голям бойкот му удариха на Хима, чак до кавга го докараха, вместо някой лев да изкарат. Трейса кърти, отчета даже не е излязъл още...
      Преди време ти казах че имаш проблеми.....
      сега почна кавгата и накрая постна един празен лист за доказателство....
      Стана досаден навсякъде..... с проблемите си ....

Същото е и в останалите теми...
      Примири се..старшинка....

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
        Забелязвам голям оптимизъм ви е обзел бледоликите та чак на кавга го ударихте.Радвайте се бре!Ей го на аз например се радвам на 11% ръст на Трейсито което има няма купих преди месец и на 20% ръст на ЦКБ което закупих покрай суматохата около КТБ.Радвайте се бре!!!

Коментар

• Забелязвам голям оптимизъм ви е обзел бледоликите та чак на кавга го ударихте.Радвайте се бре!Ей го на аз например се радвам на 11% ръст на Трейсито което има няма купих преди месец и на 20% ръст на ЦКБ което закупих покрай суматохата около КТБ.Радвайте се бре!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
            Прецак изпусна аромата
            Има още една арома, ама там спреда е убийствен

Коментар

• Прецак изпусна аромата

Коментар

Аз Хим прив много добре ги знам, ето това не ти е верно:

http://www.infostock.bg/infostock/ar...aphicsNew/CHIM
                ето ти го движението на хим и бтх
                Червеното е това на бтх, което според теб ще е изпреварващо хим.

.
                този месец.
                Страшно движение....
                Нема данни...

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                  Дали има още някой да му се връзва на глупостите!?
                  Даже не вдява че промяна в цените директно променя и теглата и индексните фондове това не ги кара да ребалансират... елементарна математика. И този човек си мисли че може и акъл да раздава ... мъка, мъка

Нека си реват мецаните... тепърва ще ги порим с рогата
                  Що си купи на 87 Табака , като не е вярно.....
                  Стефчо гледай си дълговете и недей да се мешаш ,нали не ме четеш....

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
                    Сега разбрах! Ти търгуваш на друга борса, защото на БФБ айсберга е за минимум 1000 бр.
                    Монти, няма да се впусна в дълги тиради и обяснения. Просто ако искаш спри да пишеш недомислици - ще е полезно и за теб и за останалите.

Успешен!
                    Дали има още някой да му се връзва на глупостите!?
                    Даже не вдява че промяна в цените директно променя и теглата и индексните фондове това не ги кара да ребалансират... елементарна математика. И този човек си мисли че може и акъл да раздава ... мъка, мъка

Нека си реват мецаните... тепърва ще ги порим с рогата

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                      Кой не са верни....
                      За теб е ясно ти не знаеш кой са хим прив ....на борсата се качил ..
                      Старши леко с партенките...
                      Аз Хим прив много добре ги знам, ето това не ти е верно:

http://www.infostock.bg/infostock/ar...aphicsNew/CHIM
                      ето ти го движението на хим и бтх
                      Червеното е това на бтх, което според теб ще е изпреварващо хим.

.
                      Точно обратното на това, което казваш.
                      И недей да ми правиш изречения за старшинки и борси, старшинка съм бил точно половин година в училището.
                      Относно борсата, вслушай се в съветите на хората, внасяш недомислици и смут с начина си на мислене и комуникация...поредното доказателство е в момента, дори не си в час къде ти е грешката и пак се напъваш с тъпото си чиновническо отношение, не се притеснявай, ще си звемеш заплатката, платил съм осигуровките и този месец.

Коментар

Поредното ти объркване.
                        Старши съм на много роти...Ама много..

Колко човека са нужни, да ти обяснят, че не познаваш буквите и цифрите?
                        Стигне ли се до изказване свързано със стойности, винаги си в междучасие.
                        Човека ти казва, че цифрите ти не се верни, ти пак се дуеш.
                        А логиката ти не може да я схване никой, не само той.
                        Кой не са верни....
                        За теб е ясно ти не знаеш кой са хим прив ....на борсата се качил ..
                        Старши леко с партенките...
                        Last edited by Монти; 27.08.2014, 09:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                          Аз не съм старшина на рота...като теб.... да има вицове ....
                          Поредното ти объркване.
                          Старши съм на много роти...Ама много..

Колко човека са нужни, да ти обяснят, че не познаваш буквите и цифрите?
                          Стигне ли се до изказване свързано със стойности, винаги си в междучасие.
                          Човека ти казва, че цифрите ти не са верни, ти пак се дуеш.
                          А логиката ти не може да я схване никой, не само той.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                            Нови новини, нови оценки. До скоро изглеждаше че Бойко е приел реалността че нищо не разбира от икономика и няма да се пробва да дава акъл и да определя посоки. Това оправдаваше относително предпазливо влизане в България след спадовете от юни. Дори до миналата седмица и аз бях умерено оптимистичен.

Сега вече това не изглежда реалистично. Икономическата глупост забъркана от политическа простотия почна да ни облива още от сега. И това няма да доведе до нищо добро. Нито преди изборите, още по-малко след тях. Аз лично не очаквам нищо добро за българската икономика следващите две три години поне.
                            Криза има, а пък депозитите растът всеки месец, търсенето на имоти също и т.н. Хората търсят алтернативи. Проблемите с банките може да се отрази добре на борсата ни. Такова е моето усещане.

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
                              Сега разбрах! Ти търгуваш на друга борса, защото на БФБ айсберга е за минимум 1000 бр.
                              Монти, няма да се впусна в дълги тиради и обяснения. Просто ако искаш спри да пишеш недомислици - ще е полезно и за теб и за останалите.

Успешен!
                              не ме интересува ,посредника ги подаде по 10/100 бройки / ..
                              Ако ще се дразним и аз имам за какво....
                              Last edited by Монти; 27.08.2014, 09:52.

Коментар

Само че за "Бисери и вицове"...
                                Аз не съм старшина на рота...като теб.... да има вицове ....

Коментар

Working...
                                X