IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
    Това беше добро!
    Само че за "Бисери и вицове"...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      ....
      лично аз търсих 100 броя около 50 лв с аисберг , но хванах само пет ,шест броя....
      Не е препоръка....
      Сега разбрах! Ти търгуваш на друга борса, защото на БФБ айсберга е за минимум 1000 бр.
      Монти, няма да се впусна в дълги тиради и обяснения. Просто ако искаш спри да пишеш недомислици - ще е полезно и за теб и за останалите.

Успешен!
      Last edited by Poncho; 27.08.2014, 09:43.

Коментар

защо се правиш на луд.....
        Най простата бакалска сметка показва друго....
        На 19 март Софикс е бил около 600 пункта а сега 555 пункна около 7 % спад....
        Портфеила трябва да се балансира по тегла .....
        БТН е спаднал от 87 лв с над 35% .....от тогава..заради теглото ...
        Трябва да се качи с около 28 % като се приспаднат 7% спад...
        ЗХБГ е около 55 ст сега е 52 .... ще се продаде до 50 и т.н.
        Албена и Неохим ...също
        Единственото вярно е че има много време.....
        Не е препоръка...
        Това беше добро!

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
          ????? Не виждам нещо вярно и не схващам нито логиката ти, нито изводите.
          Ако индексния балансираше към настоящият момент, би трябвало да купува всички (Албена най-вече) и да продава ATERA и SFARM. До реалната дата обаче остава доста време, а изглежда ситуацията тепърва започва да става динамична.
          защо се правиш на луд.....
          Най простата бакалска сметка показва друго....
          На 19 март Софикс е бил около 600 пункта а сега 555 пункна около 7 % спад....
          Портфеила трябва да се балансира по тегла .....
          БТН е спаднал от 87 лв с над 35% .....от тогава..заради теглото ...
          Трябва да се качи с около 28 % като се приспаднат 7% спад...
          ЗХБГ е около 55 ст сега е 52 .... ще се продаде до 50 и т.н.
          Албена и Неохим ...също
          Единственото вярно е че има много време.....
          Не е препоръка...

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
            ... или търсене.
            Защо?
            търсене има ,но не над 70 лв..... ,това ще го направи фонда....
            През последните шест месеца са продадени около 9 К акции на средна 80 лв....а през последните 3 около 4К на средна 68 лв...
            Ако не беше гръмнало репото на един колега под 60 лв ,сега друга да е търговията....
            лично аз търсих 100 броя около 50 лв с аисберг , но хванах само пет ,шест броя....
            Не е препоръка....

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
              Две регулярни тримесечни анкети да има какво да правите

Очаквания за основните български акции 3Q 2014

Пазарен ветропоказател 3Q 2014
              Извинявам се повторното пускане, но ако анкетата не е на първа страница не се попълва въобще. Последният отговор е от преди 17 часа, тогава анкетата е била все още видима.
              Дайте още малко отговори и ще я затварям в края на седмицата - тогава ще направя и кратко сравнение с предните няколко тримесечия.
              Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                Абе то и аз съм "заслужил инвеститор" ама никой не ми е предлагал да ме ангажира политически. Де късмет де .... Ако ПР-а на някоя политическа партия чете тук, да знае, че приемам оферти
                10 % надолу ,на твойта цена!!!

Коментар

Не те разбрапх ,...
                  На 19 март разпродаде БТН ,ЕУБГ , ЗХБГ и купи ХИМ ..
                  Само ,че сега ще бъде обратното...
                  защото БТН разпродаде от 94 до 87 а сега 59 лв...
                  А ХИМ купи от 2,08 до 2,14 а сега ще го срути под 1,90..... а БТН над 70.....
                  При сегашното съотношение..
                  Не е препоръка.....
                  ????? Не виждам нещо вярно и не схващам нито логиката ти, нито изводите.
                  Ако индексния балансираше към настоящият момент, би трябвало да купува всички (Албена най-вече) и да продава ATERA и SFARM. До реалната дата обаче остава доста време, а изглежда ситуацията тепърва започва да става динамична.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                    Ravnovesie, много ми е интересно защо точно днес се включи с негативни писания. Можеше да се включиш вчера или миналата седмица. Да не би да виждаш някакъв ръст, който според теб е алогичен и да се опитваш да убедиш себе си и другите, че случващото се е грешно? Постингите ти са били като цяло доста полезни за форума и затова ми е любопитна мотивацията ти да пишеш точно днес. Взъможно ли е политическите ти пристрастия да оказват влияние на преценката ти за борсата?
                    Мотивацията ли? Ами много е неприятно да гледаш този "алогичен" ръст който започва на БФБ и да нямаш грам акция. Страхуваш се и държиш кешеца, пък другите будали не се страхуват вече и почват да ти качват акциите които искаш да купиш за без пари
                    раЗновесен, какво се занимаваш с тая "стинкаджийска" борса.. нали разбиваш западните пазари

Коментар

• Първоначално изпратено от Pastir2 Разгледай мнение
                      Явно е, че Равновесие е минал от тролската страна на живота. Всеизвестно е, че доста от заслужилите инвеститори с многохилядни постове, рано или късно ги ангажират политически.

Тая година мненията му немат нищо общо с това което беше.
                      Абе то и аз съм "заслужил инвеститор" ама никой не ми е предлагал да ме ангажира политически. Де късмет де .... Ако ПР-а на някоя политическа партия чете тук, да знае, че приемам оферти
                      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• къде е прецака нещо не се обажда . мухахаааааа още нищо не си видял моше

Коментар

• Явно е, че Равновесие е минал от тролската страна на живота. Всеизвестно е, че доста от заслужилите инвеститори с многохилядни постове, рано или късно ги ангажират политически.

Тая година мненията му немат нищо общо с това което беше.
                          Last edited by Pastir2; 26.08.2014, 18:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                            Ravnovesie, много ми е интересно защо точно днес се включи с негативни писания. Можеше да се включиш вчера или миналата седмица. Да не би да виждаш някакъв ръст, който според теб е алогичен и да се опитваш да убедиш себе си и другите, че случващото се е грешно? Постингите ти са били като цяло доста полезни за форума и затова ми е любопитна мотивацията ти да пишеш точно днес. Взъможно ли е политическите ти пристрастия да оказват влияние на преценката ти за борсата?
                            Нови новини, нови оценки. До скоро изглеждаше че Бойко е приел реалността че нищо не разбира от икономика и няма да се пробва да дава акъл и да определя посоки. Това оправдаваше относително предпазливо влизане в България след спадовете от юни. Дори до миналата седмица и аз бях умерено оптимистичен.

Сега вече това не изглежда реалистично. Икономическата глупост забъркана от политическа простотия почна да ни облива още от сега. И това няма да доведе до нищо добро. Нито преди изборите, още по-малко след тях. Аз лично не очаквам нищо добро за българската икономика следващите две три години поне.

Коментар

• Ravnovesie, много ми е интересно защо точно днес се включи с негативни писания. Можеше да се включиш вчера или миналата седмица. Да не би да виждаш някакъв ръст, който според теб е алогичен и да се опитваш да убедиш себе си и другите, че случващото се е грешно? Постингите ти са били като цяло доста полезни за форума и затова ми е любопитна мотивацията ти да пишеш точно днес. Взъможно ли е политическите ти пристрастия да оказват влияние на преценката ти за борсата?

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                                Ми купувай кво само плямпаш, гледай неразумния народ как продава
                                Заредил съм.

Коментар

Working...
                                X