IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• БЪЗИКИЛИИКС -Истината ,каквато можеше да бъде /или частна теория на НЕ вероятностите/

Коментар

• И в оригинала, и в препечатката името съвсем умишлено е Огян Донев
      |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
      |___________||__|___|)
      (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
        http://neverojatno.wordpress.com/2013/05/01/krib/

Ей това е оригинала!Бъзикилийкс!!!А бе как си представяте Огнян Донев да изцепи такова нещо!Дори и да го мисли,ще каже по друг начин!!!
        Боже,ей сега успях да го попрехвърля цялото "интервю"...Това не вярвам даже и да си го мисли тайно....

Коментар

• Чета коментарите под оригинала - там потребителите са по-зле и от бг-мама.

Майтапа на страна, но не подлагате ли поне на леко съмнение нещата, които четете по сайтовете? Нали знаете, че всеки може да си дращи каквото иска, докато не дойде сметката за плащане.

Коментар

• Жалко, можеше на бързо да даде фира

Коментар

• Първоначално изпратено от asde Разгледай мнение
              Мирише ми на нагласено - едва ли го е казал
              Те неговите бачкатори още утре ще го запалят
              http://neverojatno.wordpress.com/2013/05/01/krib/

Ей това е оригинала!Бъзикилийкс!!!А бе как си представяте Огнян Донев да изцепи такова нещо!Дори и да го мисли,ще каже по друг начин!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                Така е ,малка извадка...
                Но и тези 3,4 к протестиращи са малка извадка на на 3 милиона гласували през 12 май 2013 г..
                който не са 50 % от населението през 1990 г...
                важната е да не си правим сами труден живота...
                Нищо не пречеше да насвият правителството със срок май 2014 г. и да се успокоят нещата ,сега всичко е в хаос ,но нещата няма да се оправят и при изборите през 2014 г... а ако падне правителсттвото и има избори септемвриз ,ще се ходи на избори още януари.. за да изберем пак комУнистите...
                вервай ми...!
                Аз ходих в Неделя и имаше човек до човек от Орлов Мост до Плиска. Според мен имаше 50к-60к и повечето млади и образовани хора. Маги Малеева буташе количката с бебето заедно с майка си по Цариградско, абе сигурно и на нея са бутнали някой лев. Не съм и за Герб но трябват промени, с тези пропити хора начело на държавата няма мърдане от качината.

Коментар

• Погледнете източника, от където е препечатано.
                  А дори и да погледнете само въпросите - наистина ли смятате, че сериозен човек няма да прекрати такъв разговор моментално?

Коментар

• Мирише ми на нагласено - едва ли го е казал
                    Те неговите бачкатори още утре ще го запалят

Коментар

• ТОЯ ПЪК И ТОЙ СЕ ИЗКАЗАЛ , НА 10 СТИНКИ ЩЕ ГО ВИДИМ ДЕ ЩЕ СЕ КРИЕ . СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЧ

http://www.zajenata.bg/%D1%88%D0%B5%...-news6750.html

Коментар

• Демек пак ще глътнеме водица била то морска

Коментар

• Първоначално изпратено от asde Разгледай мнение
                          Яко надоле щом и ти почна да питаш и да се чудиш
                          Не не, към морето най-вероятно

Коментар

• Яко надоле щом и ти почна да питаш и да се чудиш

Коментар

• В коя посока ще поеме SOFIX в близките 1-2 месеца?
                              Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
                                Анкетата беше дали ще падне правителството и ако падне в какъв срок. Повечето хора мислеха че няма да падне или поне няма да падне тази година. Но това е малка извадка -150 - 200 човека от които повечето са сред хората с топ 10% по доходи в България - поне така си мисля.

Истината е че младите умни хора продължават да имигрират, и после каква борса ще искате да има. Кой ще развива тези компании?
                                Така е ,малка извадка...
                                Но и тези 3,4 к протестиращи са малка извадка на на 3 милиона гласували през 12 май 2013 г..
                                който не са 50 % от населението през 1990 г...
                                важната е да не си правим сами труден живота...
                                Нищо не пречеше да насвият правителството със срок май 2014 г. и да се успокоят нещата ,сега всичко е в хаос ,но нещата няма да се оправят и при изборите през 2014 г... а ако падне правителсттвото и има избори септемвриз ,ще се ходи на избори още януари.. за да изберем пак комУнистите...
                                вервай ми...!

Коментар

Working...
                                X