Първоначално изпратено от SoHo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеМладо семейство от София изкарва по 2 бона от протестите - Вип новини
vipnovini.bg
Младо семейство от София изкарва по 2 бона от протестите - Получават по 50 лева надница при всяко участие. Вече за никого не е тайна, че протестиращите срещу...
"Парите ни ги даваха партийни функционери на ГЕРБ.50 лева за мен, 50 лева за мъжа ми. Аз лично научих за далаверата от мои съседи, които приятелски ми предложиха да изкарам някой лев. Чухме, че партията си има цял щаб за набиране на „недоволни” протестиращи, но това си е тяхна работа. За нас добре дошло, защото така изкарахме 2 000 лева за морето – споделя съпругата и допълва – Не ме интересува кой ще ни управлява. Всичките са едни и същи. Пред хората правят циркове, карат се по телевизията, а после тайно си стискат ръце”
Аз написах ли че бяха закарани 8някой доброволво ,други заплашени/над 600 служители на СО и обслужващите фирми... няколко дни по ред ...
....
SoHo,
мисля ,че ти пусна анкета иска ли форума бързи избори..
моля да цитираш резултатите...
Анкетата беше дали ще падне правителството и ако падне в какъв срок. Повечето хора мислеха че няма да падне или поне няма да падне тази година. Но това е малка извадка -150 - 200 човека от които повечето са сред хората с топ 10% по доходи в България - поне така си мисля.
Истината е че младите умни хора продължават да имигрират, и после каква борса ще искате да има. Кой ще развива тези компании?
Коментар
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнениеБил е фин.мин. когато софиск се сгромоляса от 1950 до под 1000. След това 1 год разправяше, че кризата била външна и тук нямало криза. А тайно подготвяли с гея 1 млрд помощ за закъсала банка. Аре не ми отговаряй повече, няма по-голяма демагогия от тази на червената сган. Единственото което е нормално да направиш, е да гледаш виновно в земята и да молиш да ти бъде простено от собствените ти наследници.
Алчни червени цървули. До последно искат да изгребат каквото е останало и да ни набутат в нови заеми.
Н е до под 1000, а до 250. Великия венцехвален от много съфорумци суперексперт (и партийна калинка) Олигарски държи рекорда за дъно на БФБ за последното десетилетие. И с първите си действия като гледам май пак такива намерения (да ни задъни) има
Ма винаги може стане по лошо разбира се...
Представете си начело да застане Владко черешката....малиииии , не знам ще се спрем ли на 150-200
Коментар
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнениеБил е фин.мин. когато софиск се сгромоляса от 1950 до под 1000. След това 1 год разправяше, че кризата била външна и тук нямало криза.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеПросто искаме да ги махнем тези продажници и това е!
Аз не зная, защо толкова плюете срещу БСП? Та това е единствената в България НЕлидерска партия! тя си е партия независимо кой ще и бъде председател! Висчки други се разпадат като си тръгне лидера!... Примери в миналото и настоящето бол... Има вероятност в скоро време и ДПС да стане такава и това зависи доколко Местан ще се отдалечи от опеката на Доган. Всички други партии са глутници!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеМоже и да има платени но те се много малка част от протестиращите! Просто искаме да ги махнем тези продажници и това е! Иначе малко по малко всички умни хора през Терминал 2 и да остават само пенсиите и циганите.
vipnovini.bg
Младо семейство от София изкарва по 2 бона от протестите - Получават по 50 лева надница при всяко участие. Вече за никого не е тайна, че протестиращите срещу...
"Парите ни ги даваха партийни функционери на ГЕРБ.50 лева за мен, 50 лева за мъжа ми. Аз лично научих за далаверата от мои съседи, които приятелски ми предложиха да изкарам някой лев. Чухме, че партията си има цял щаб за набиране на „недоволни” протестиращи, но това си е тяхна работа. За нас добре дошло, защото така изкарахме 2 000 лева за морето – споделя съпругата и допълва – Не ме интересува кой ще ни управлява. Всичките са едни и същи. Пред хората правят циркове, карат се по телевизията, а после тайно си стискат ръце”
Аз написах ли че бяха закарани 8някой доброволво ,други заплашени/над 600 служители на СО и обслужващите фирми... няколко дни по ред ...
....
SoHo,
мисля ,че ти пусна анкета иска ли форума бързи избори..
моля да цитираш резултатите...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТрябва ли да ти отговоря...
Орешарски е бил финансов министър при Софикс 1950 пункта и безработица 7 % и ..да не цитирам другите данни .. резерв 12 милиарда, внос , износ ,инвестиции и т.н...
Алчни червени цървули. До последно искат да изгребат каквото е останало и да ни набутат в нови заеми.Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТрябва ли да ти отговоря...
Орешарски е бил финансов министър при Софикс 1950 пункта и безработица 7 % и ..да не цитирам другите данни .. резерв 12 милиарда, внос , износ ,инвестиции и т.н...
Коментар
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнениемисъл характерна за червените буклуци, те по друг начин не могат да расъждават. Важно е класовия враг да е убит.
за кой път са идвали на власт и кога са правили стабилно правителство, с турци и националисти, кога са имали намаляваща безработица и развиваща икономика - Митове и легенди
АБе монти, ти в какъв форум си мислиш, че пишеш!?
(Баси, селенията завзе света !!!)
Коментар
-
Първоначално изпратено от gunnar Разгледай мнениеАко има толкова много недоволни, както казваш, тогава защо изобщо е нужно да се плаща на някого, за да ходи на протестите?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеА ти какви мислиш са...
Тези с райраните пижами от една страна и тези с лозунгите от печатница от друга
лично съм присъствал когато са проверявали районните администрации по списък присъствието им в 19 ч...на Дондуков...
Дъщерята казва че някой състуденти много са се опаричили от протестите и това им е главно мероприятие преди морето...
Коментар
-
Първоначално изпратено от gunnar Разгледай мнениеЗначи според теб протестите са платени...
Тези с райраните пижами от една страна и тези с лозунгите от печатница от друга
лично съм присъствал когато са проверявали районните администрации по списък присъствието им в 19 ч...на Дондуков...
Дъщерята казва че някой състуденти много са се опаричили от протестите и това им е главно мероприятие преди морето...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеПрез това време у нас Боко и Цвъко взеха само по 1 милиард. Скромни са, но въпреки това с тези пари още много дълго време могат да плащат на "протестиращите"... Аман от заблудени папагали...
Гледай си там злото, шиткойна и следващия джънк, каквото си намериш за добре. Тук пишат хората с хартии.Не е препоръка
Коментар
Коментар