Първоначално изпратено от fantasy_gt
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение....
лично аз търсих 100 броя около 50 лв с аисберг , но хванах само пет ,шест броя....
Не е препоръка....
Монти, няма да се впусна в дълги тиради и обяснения. Просто ако искаш спри да пишеш недомислици - ще е полезно и за теб и за останалите.
Успешен!Last edited by Poncho; 27.08.2014, 09:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениезащо се правиш на луд.....
Най простата бакалска сметка показва друго....
На 19 март Софикс е бил около 600 пункта а сега 555 пункна около 7 % спад....
Портфеила трябва да се балансира по тегла .....
БТН е спаднал от 87 лв с над 35% .....от тогава..заради теглото ...
Трябва да се качи с около 28 %като се приспаднат 7% спад...
ЗХБГ е около 55 ст сега е 52 .... ще се продаде до 50 и т.н.
Албена и Неохим ...също
Единственото вярно е че има много време.....
Не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение????? Не виждам нещо вярно и не схващам нито логиката ти, нито изводите.
Ако индексния балансираше към настоящият момент, би трябвало да купува всички (Албена най-вече) и да продава ATERA и SFARM. До реалната дата обаче остава доста време, а изглежда ситуацията тепърва започва да става динамична.
Най простата бакалска сметка показва друго....
На 19 март Софикс е бил около 600 пункта а сега 555 пункна около 7 % спад....
Портфеила трябва да се балансира по тегла .....
БТН е спаднал от 87 лв с над 35% .....от тогава..заради теглото ...
Трябва да се качи с около 28 %като се приспаднат 7% спад...
ЗХБГ е около 55 ст сега е 52 .... ще се продаде до 50 и т.н.
Албена и Неохим ...също
Единственото вярно е че има много време.....
Не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение... или търсене.
търсене има ,но не над 70 лв.....,това ще го направи фонда....
През последните шест месеца са продадени около 9 К акции на средна 80 лв....а през последните 3 около 4К на средна 68 лв...
Ако не беше гръмнало репото на един колега под 60 лв ,сега друга да е търговията....
лично аз търсих 100 броя около 50 лв с аисберг , но хванах само пет ,шест броя....
Не е препоръка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеДве регулярни тримесечни анкети да има какво да правите
Очаквания за основните български акции 3Q 2014
Пазарен ветропоказател 3Q 2014
Дайте още малко отговори и ще я затварям в края на седмицата - тогава ще направя и кратко сравнение с предните няколко тримесечия.Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеАбе то и аз съм "заслужил инвеститор" ама никой не ми е предлагал да ме ангажира политически. Де късмет де ....Ако ПР-а на някоя политическа партия чете тук, да знае, че приемам оферти
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Не те разбрапх ,...
На 19 март разпродаде БТН ,ЕУБГ , ЗХБГ и купи ХИМ ..
Само ,че сега ще бъде обратното...
защото БТН разпродаде от 94 до 87 а сега 59 лв...
А ХИМ купи от 2,08 до 2,14 а сега ще го срути под 1,90.....а БТН над 70.....
При сегашното съотношение..
Не е препоръка.....
Ако индексния балансираше към настоящият момент, би трябвало да купува всички (Албена най-вече) и да продава ATERA и SFARM. До реалната дата обаче остава доста време, а изглежда ситуацията тепърва започва да става динамична.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеRavnovesie, много ми е интересно защо точно днес се включи с негативни писания. Можеше да се включиш вчера или миналата седмица. Да не би да виждаш някакъв ръст, който според теб е алогичен и да се опитваш да убедиш себе си и другите, че случващото се е грешно? Постингите ти са били като цяло доста полезни за форума и затова ми е любопитна мотивацията ти да пишеш точно днес. Взъможно ли е политическите ти пристрастия да оказват влияние на преценката ти за борсата?
раЗновесен, какво се занимаваш с тая "стинкаджийска" борса.. нали разбиваш западните пазари
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pastir2 Разгледай мнениеЯвно е, че Равновесие е минал от тролската страна на живота. Всеизвестно е, че доста от заслужилите инвеститори с многохилядни постове, рано или късно ги ангажират политически.
Тая година мненията му немат нищо общо с това което беше.Ако ПР-а на някоя политическа партия чете тук, да знае, че приемам оферти
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Явно е, че Равновесие е минал от тролската страна на живота. Всеизвестно е, че доста от заслужилите инвеститори с многохилядни постове, рано или късно ги ангажират политически.
Тая година мненията му немат нищо общо с това което беше.Last edited by Pastir2; 26.08.2014, 18:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеRavnovesie, много ми е интересно защо точно днес се включи с негативни писания. Можеше да се включиш вчера или миналата седмица. Да не би да виждаш някакъв ръст, който според теб е алогичен и да се опитваш да убедиш себе си и другите, че случващото се е грешно? Постингите ти са били като цяло доста полезни за форума и затова ми е любопитна мотивацията ти да пишеш точно днес. Взъможно ли е политическите ти пристрастия да оказват влияние на преценката ти за борсата?
Сега вече това не изглежда реалистично. Икономическата глупост забъркана от политическа простотия почна да ни облива още от сега. И това няма да доведе до нищо добро. Нито преди изборите, още по-малко след тях. Аз лично не очаквам нищо добро за българската икономика следващите две три години поне.
Коментар
-
Ravnovesie, много ми е интересно защо точно днес се включи с негативни писания. Можеше да се включиш вчера или миналата седмица. Да не би да виждаш някакъв ръст, който според теб е алогичен и да се опитваш да убедиш себе си и другите, че случващото се е грешно? Постингите ти са били като цяло доста полезни за форума и затова ми е любопитна мотивацията ти да пишеш точно днес. Взъможно ли е политическите ти пристрастия да оказват влияние на преценката ти за борсата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМи купувай кво само плямпаш, гледай неразумния народ как продава
Коментар
Коментар