IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• free1969,

тази измислена акция химко - дето на негово място ще има кокошарници и зайцеразвъдници е само за забава, когато наредиш портфей и ти останат дребни пари, да се заиграваш там с "големи обеми" за удоволствие, за да може да си седиш на ръцете по отношение на другите акции в портфейла когато трябва.
    Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Пуснах темата - дано да е разбираема и предизвика интерес!
      Be sure the sun is coming soon or late!
      So invest, don't spend...

Коментар

• Първоначално изпратено от zhoro
        Да, звучи добре За сега прогнозите се припокриват с Оптимизма. Но това няма да е вечно, за това е хубаво да има така секция - съгласен съм. Може дори да е Прогнози БФБ/ България.

Е, Гаки - вече ударихме нивото, сега гледаме дали ще задържи.
        zhoro,трябва да призная,че си значително по-оптимистичен от мен,което обаче може да се определи и като качество.Нивото го стигнахме според очакванията.Сега започва теста.По отношение на CHIM продължавам да съм резервиран.

Коментар

• Да, звучи добре За сега прогнозите се припокриват с Оптимизма. Но това няма да е вечно, за това е хубаво да има такава секция - съгласен съм. Може дори да е Прогнози БФБ/ България.

Ааа, видях че си ми отговорил за предположението - аз винаги съм казвал, че гледам на боб и на кафе. Наистина са неприложими, но стават.

Сега чакам да видя дали прогнозата за S&P от секцията NYSE ще ми стане. Тази е много дългосрочна. А и съм сигурен, че ще бъда безпричинно нападнат, ако не стане. Тя е ориентировъчна, а все някой ще почне да ми се заяжда.

Е, Гаки - вече ударихме нивото, сега гледаме дали ще задържи.

Коментар

Аз съм за! - вместо да си говорим глупости, може да споделяме мнения и прогнози.

Ей това много ми хареса - до сега май не съм попадал на такъв феномен:

Ще пусна нова тема "Прогнози SOFIX", надявам се да е интересна - на мен поне ми се вижда такава.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradera
              CASH и ВЛОГ са вече много мръсни думи
              И НИ също е мтъсна дума. Не пропускайте факта че СОФИКС порастна от 300 до 1900 в условията на балон на НИ, който балон дръпна доста от парите които иначе щяха да излезнат на БФБ.

Коментар

• Аз съм за! - вместо да си говорим глупости, може да споделяме мнения и прогнози.

Ей това много ми хареса - до сега май не съм попадал на такъв феномен:

Коментар

• Мислил съм си за създаване на таблица с прогнози на участници във форума с определени правила (Пример: всяка седмица в понеделник прогноза за СОФИКС в края на седмицата, прогноза за най-добре представяща се акция, за най-зле такава и т.н.), но незнам дали е позволено това и дали ще има интерес.

Какво мислите?

Коментар

• [quote="zhoro"]
                    Първоначално изпратено от Gaki
                    Първоначално изпратено от zhoro
                    Докато чакате отговор от кого да е,обърнете внимание на техническите графики на Jay Gould.Има вероятност SOFIX с ускорени темпове да достигне ниво 485,дори до края на тая седмица.Преодолеем ли съпротивата,за което има индикации,ще има силни емоции при всички участници.Иншалла!.Единствено при CHIM няма да има революционни промени.
                    Противоречиш си в тези няколко редове, нещо липсата на взаимосвързаност ти куца, особено за пробива.
                    Като че ли следваме графиката на Jay Gould.Доближихме се до 485,първата спирка,както той я нарича.А и утре е ден.
                    Не ме разбирай погрешно - тази спирка за мен е бита. Аз в момента се опитвам да изчисля едно консолидиране на кое равнище е - някъде около 10-20% нагоре. Датата е някъде края септември началото на новия месец.

Някъде:
                    - софикс 535,
                    - патки 4,2-4,8
                    - хим 3,2
                    - цкб 2,4
                    - дървени 1,2
                    - трейс 92
                    - топливо 7,5
                    - мон 8,6
                    - пиб 3,8
                    -химко 1,55Нямам препоръки - това е само предположение. Както казах, самият аз не съм го доизчислил. Имам още много въпроси и неясности.
                    http://selfielifes.com

Коментар

Докато чакате отговор от кого да е,обърнете внимание на техническите графики на Jay Gould.Има вероятност SOFIX с ускорени темпове да достигне ниво 485,дори до края на тая седмица.Преодолеем ли съпротивата,за което има индикации,ще има силни емоции при всички участници.Иншалла!.Единствено при CHIM няма да има революционни промени.
                      Противоречиш си в тези няколко редове, нещо липсата на взаимосвързаност ти куца, особено за пробива.
                      Като че ли следваме графиката на Jay Gould.Доближихме се до 485,първата спирка,както той я нарича.А и утре е ден.
                      Не ме разбирай погрешно - тази спирка за мен е бита. Аз в момента се опитвам да изчисля едно консолидиране на кое равнище е - някъде около 10-20% нагоре. Датата е някъде края септември началото на новия месец.

Някъде:
                      - софикс 535,
                      - патки 4,2-4,8
                      - хим 3,2
                      - цкб 2,4
                      - дървени 1,2
                      - трейс 92
                      - топливо 7,5
                      - мон 8,6
                      - пиб 3,8

Нямам препоръки - това е само предположение. Както казах, самият аз не съм го доизчислил. Имам още много въпроси и неясности.
                      zhoro,

Ето това е прогноза - конкретна и ясна
                      Дано излезеш прав, въпреки че прогнозите и техническите анализи на БФБ са неприложими (лично мнение). Но цифрите са тук ще те видим колко ще познаеш.
                      Успех!

Коментар

• zhoro,следя те внимателно.Както съм забелязал,имаш нюх,ще добавя и знания.А преди малко те включих в текста,за да не коментирам сам себе си.Удовлетворен съм,че се включи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki

Някъде:
                          - софикс 535,
                          - патки 4,2-4,8
                          - хим 3,2
                          - цкб 2,4
                          - дървени 1,2
                          - трейс 92
                          - топливо 7,5
                          - мон 8,6
                          - пиб 3,8

Нямам препоръки - това е само предположение. Както казах, самият аз не съм го доизчислил. Имам още много въпроси и неясности.

Коментар

Коментар

• CASH и ВЛОГ са вече много мръсни думи

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram
                                Днес май ще има зелена вълна по европата и у нас.
                                Апетита за придобивания и сливания се усили мнооооого последните дни.
                                За някой може би това е последния шанс да прилапат конкуренцията на примоция

успех
                                Един път чух за едно неписано правило, че 6 месеца след започването на M&A започва истинското въстановяване на икономиката.

Това е един интересен поглед върху нещата, защото не чакаш просто някой да ти каже кога е, в случай че сам не може да прецениш, но дава поглед върху това как големите действат, което е по-добре от говоренето.

(в случая повечето придобивания са държавни или с държавна подкрепа. В правилото става дума за горепосочените - когато "прилапваш конкуренцията" или експандираш в други сектори.)

Аз напълно разбирам ентусиазма, които обзе тези дни борсите.

Коментар

X