IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 1anti
    Първоначално изпратено от Хайърсъзов
    Първоначално изпратено от 1anti
    хвала на таквиз дългосрочни дет гледат всеки ден какво става, аз като по-проЗД кеФирах около 435 софикс и около 400-380 ще влезна пак
    кога тва - следващата криза ли - 2022?
    до края на месеца бутилка ?
    бараш се спекулантче, но този път ми се струва, че ще се преебеш
    търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

• МНОГО ДОБРА ЗА СПЕКУЛА ТЪРГОВИЯ

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
        Не мога да гледам повече. Някой много ще го заболи, жал ми е чак

zhoro какво не можеш да гледаш .... толкова е просто сутринта се пробваха нивата на съпротива към обед се чакат купувачите и към края се удовлетворяват поръчките на купувачите..... когато е бичи настроението пък е обратно.....
        ме4е, май от разо4арован инвеститор
        си се превърнал в леко наплашен спекулант.
        няма сми да се заяждаш с тези които са настроени
        на инвест вълна или просто не могат
        да седят на Кобоса нон стоп.
        съвсем добронамерено го казвам.

Коментар

Първоначално изпратено от Хайърсъзов
          хвала на таквиз дългосрочни дет гледат всеки ден какво става, аз като по-проЗД кеФирах около 435 софикс и около 400-380 ще влезна пак
          ква?

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов

Коментар

• просто инвестора умря.
              Мненията ми не са препоръка за търговия с финансови инструменти!

Коментар

• Старият джедай се съмнява, че Софикс ще слезе под 400.

Коментар

Коментар

• хвала на таквиз дългосрочни дет гледат всеки ден какво става, аз като по-проЗД кеФирах около 435 софикс и около 400-380 ще влезна пак

Коментар

• Просто и джедайския лагер и ситския лагер прегрупират сили и бистрят стратегии.

Коментар

• Здравейте,

търговията умря или нещо бъркам. Само при мен ли е така?
                        Мненията ми не са препоръка за търговия с финансови инструменти!

Коментар

• Не мога да гледам повече. Някой много ще го заболи, жал ми е чак

zhoro какво не можеш да гледаш .... толкова е просто сутринта се пробваха нивата на съпротива към обед се чакат купувачите и към края се удовлетворяват поръчките на купувачите..... когато е бичи настроението пък е обратно.....

Коментар

• Много е добро пазарчето за спекулации

Коментар

• Значи на световнитв пазари са зайци защото постоянно прибират печалби- много умно

Коментар

• Не мога да гледам повече. Някой много ще го заболи, жал ми е чак
                                Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

Working...
                                X