IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тука Епизод VII ли снимате?"Отмъщението на биковете"?
    Life won't wait for you.

Коментар

• Съвета на джедайте взе решение да нападне ситските мечки.И ще поведе цяло стадо освирепели и гладни бикове.

Коментар

• Първоначално изпратено от Анакин Скайуокър
        Tъмната старана на Силата отстъпи.Ситите ще бъдат разбити.
        Хе-хе - така говореше ти, сине на моят учител - докато не знаеше кой си и истинското си предназначение не познаваше... тепърва ще колиш малки зайчета-джадайчета... ;-)

Да - Софикс веч на плюс - кво става бе, заювци?
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
          Прави ли ви впечатление днешната сесия колко прилича на сесиите, следващи няколко поредни сериозни понижения от преди година и нещо... но с обратен знак, разбира се. Половин - един час ентусиазъм за нагоре (по онова време) и след това отново познатата посока. Днес се получи абсолютно същото
          Да , беше незабравимо !!!
          А сега е време за реванш!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
            Прави ли ви впечатление днешната сесия колко прилича на сесиите, следващи няколко поредни сериозни понижения от преди година и нещо... но с обратен знак, разбира се. Половин - един час ентусиазъм за нагоре (по онова време) и след това отново познатата посока. Днес се получи абсолютно същото
            Всичко ново е добре забравено старо.Само че с обратен знак, както ти казваш.

Коментар

• Tъмната старана на Силата отстъпи.Ситите ще бъдат разбити.

Коментар

• Прави ли ви впечатление днешната сесия колко прилича на сесиите, следващи няколко поредни сериозни понижения от преди година и нещо... но с обратен знак, разбира се. Половин - един час ентусиазъм за нагоре (по онова време) и след това отново познатата посока. Днес се получи абсолютно същото
                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• UUUP 3000

Коментар

• Отново на "зелена" територия.
                    Be sure the sun is coming soon or late!
                    So invest, don't spend...

Коментар

• Първоначално изпратено от zaho
                      Първоначално изпратено от meche_cveti93
                      Не мога да гледам повече. Някой много ще го заболи, жал ми е чак

zhoro какво не можеш да гледаш .... толкова е просто сутринта се пробваха нивата на съпротива към обед се чакат купувачите и към края се удовлетворяват поръчките на купувачите..... когато е бичи настроението пък е обратно.....
                      ме4е, май от разо4арован инвеститор
                      си се превърнал в леко наплашен спекулант.
                      няма сми да се заяждаш с тези които са настроени
                      на инвест вълна или просто не могат
                      да седят на Кобоса нон стоп.
                      съвсем добронамерено го казвам.
                      Благодаря за разясненията. Ще се поуча - обещавам
                      Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov
                        Според мен бъркаш, страхливите дългосрочни ще влизат към края на годината при Софикс над 550-650 .
                        Имам познати които твърдят че е още рано за влизане, очакват крризата есента да ни удари най-силно. Та ще чакат да мине есента и към края на годината ще се усетят че изпускат влака .....
                        Това казвам, просто на кеш са останали прекалено страхливите. Акциите определено не са техния инструмент.

Коментар

• Първоначално изпратено от malkia Muk
                          Първоначално изпратено от 1anti
                          Първоначално изпратено от Хайърсъзов
                          Първоначално изпратено от 1anti
                          хвала на таквиз дългосрочни дет гледат всеки ден какво става, аз като по-проЗД кеФирах около 435 софикс и около 400-380 ще влезна пак
                          кога тва - следващата криза ли - 2022?
                          до края на месеца бутилка ?
                          бараш се спекулантче, но този път ми се струва, че ще се преебеш
                          Той ве4е се е преебал.

Коментар

• Според мен бъркаш, страхливите дългосрочни ще влизат към края на годината при Софикс над 550-650 .
                            Имам познати които твърдят че е още рано за влизане, очакват крризата есента да ни удари най-силно. Та ще чакат да мине есента и към края на годината ще се усетят че изпускат влака .....
                            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от markov
                              Днес движението е изненада ...... много бързо се получи корекция на корекцията.
                              Очаквах повечко да дълбаем на долу!

Явно бичите настроения са във все повече хора.
                              Консолидацията от последните месеци приключи. Просто миналата седмица бе даден сигнал за влизане и на страхливите дългосрочни. Ако все още са основно в кеш просто би трябвало да се замислят да се занимават с нещо друго.

Коментар

• Днес движението е изненада ...... много бързо се получи корекция на корекцията.
                                Очаквах повечко да дълбаем на долу!

Явно бичите настроения са във все повече хора.
                                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Working...
                                X