If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Tъмната старана на Силата отстъпи.Ситите ще бъдат разбити.
Хе-хе - така говореше ти, сине на моят учител - докато не знаеше кой си и истинското си предназначение не познаваше... тепърва ще колиш малки зайчета-джадайчета... ;-)
Да - Софикс веч на плюс - кво става бе, заювци?
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Прави ли ви впечатление днешната сесия колко прилича на сесиите, следващи няколко поредни сериозни понижения от преди година и нещо... но с обратен знак, разбира се. Половин - един час ентусиазъм за нагоре (по онова време) и след това отново познатата посока. Днес се получи абсолютно същото
Да , беше незабравимо !!!
А сега е време за реванш!
Прави ли ви впечатление днешната сесия колко прилича на сесиите, следващи няколко поредни сериозни понижения от преди година и нещо... но с обратен знак, разбира се. Половин - един час ентусиазъм за нагоре (по онова време) и след това отново познатата посока. Днес се получи абсолютно същото
Всичко ново е добре забравено старо.Само че с обратен знак, както ти казваш.
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Не мога да гледам повече. Някой много ще го заболи, жал ми е чак
zhoro какво не можеш да гледаш .... толкова е просто сутринта се пробваха нивата на съпротива към обед се чакат купувачите и към края се удовлетворяват поръчките на купувачите..... когато е бичи настроението пък е обратно.....
ме4е, май от разо4арован инвеститор
си се превърнал в леко наплашен спекулант.
няма сми да се заяждаш с тези които са настроени
на инвест вълна или просто не могат
да седят на Кобоса нон стоп.
съвсем добронамерено го казвам.
Благодаря за разясненията. Ще се поуча - обещавам
Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.
Според мен бъркаш, страхливите дългосрочни ще влизат към края на годината при Софикс над 550-650 .
Имам познати които твърдят че е още рано за влизане, очакват крризата есента да ни удари най-силно. Та ще чакат да мине есента и към края на годината ще се усетят че изпускат влака .....
Това казвам, просто на кеш са останали прекалено страхливите. Акциите определено не са техния инструмент.
Според мен бъркаш, страхливите дългосрочни ще влизат към края на годината при Софикс над 550-650 .
Имам познати които твърдят че е още рано за влизане, очакват крризата есента да ни удари най-силно. Та ще чакат да мине есента и към края на годината ще се усетят че изпускат влака .....
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Днес движението е изненада ...... много бързо се получи корекция на корекцията.
Очаквах повечко да дълбаем на долу!
Явно бичите настроения са във все повече хора.
Консолидацията от последните месеци приключи. Просто миналата седмица бе даден сигнал за влизане и на страхливите дългосрочни. Ако все още са основно в кеш просто би трябвало да се замислят да се занимават с нещо друго.
Коментар