IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от richar
    да купиш и да продадеш след това няма проблем, но за обратното има санкции ако те хванат (освен ако не го оформеш като къса продажба, което в момента е невъзможно)
    Значи правил съм го този номер да продам и да купя на по ниска цена на същия ден ..
    Вярвам, че има бъдеще в тази страна наречена България!

Коментар

• да купиш и да продадеш след това няма проблем, но за обратното има санкции ако те хванат (освен ако не го оформеш като къса продажба, което в момента е невъзможно)

Коментар

• Първоначално изпратено от lipov
        Значи имам конкретен въпрос, незнам дали са ви го задавали или не са но питането ми е такова : мога ли да купя акции на цена примерно 1.10 и да ги пусна веднага на 1.30 примерно или пък да продам на 1.30 и да пусна оферта за 1.10 за покупка? и ако има какво е наказанието?
        Благодаря ви.
        Да, стига да са на една и съща компания!
        BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Значи имам конкретен въпрос, незнам дали са ви го задавали или не са но питането ми е такова : мога ли да купя акции на цена примерно 1.10 и да ги пусна веднага на 1.30 примерно или пък да продам на 1.30 и да пусна оферта за 1.10 за покупка? и ако има какво е наказанието?
          Благодаря ви.
          Вярвам, че има бъдеще в тази страна наречена България!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
            Тимаджийско кифте прелете.Цела порция.
            Вълча салата за 5ма.
            Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Тимаджийско кифте прелете.Цела порция.
              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от малката мечка
                само да не излезем срещу бързия влак
                Е няма голяма разлика дали бързия влак ще е срещу нас или зад нас. Всъщност най- добре е да сме в самия влак. Или въобще да не сме на релсите. А като гледам разписанието май бързият влак е "СОФИКС-експрес".

Коментар

• Тази седмица май няма да минем психологическата граница от 500 пункта при Софикс
                  Като гледам и запада и Азия пада, може да е игра в центъра на полето.
                  Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от dim11
                    Предупреждение за оптимистите!!
                    Според астрологията от края на седмцата се очакват по осезаеми движения на борсовите индекси. Мое мнение е ,че те ще бъдат негативни и няма да е само корекция. Дано не позная, че яко съм се набълбукал.
                    А какво е корекция?
                    Потърси отговора

Коментар

• Предупреждение за оптимистите!!
                      Според астрологията от края на седмцата се очакват по осезаеми движения на борсовите индекси. Мое мнение е ,че те ще бъдат негативни и няма да е само корекция. Дано не позная, че яко съм се набълбукал.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бързоходко
                        Първоначално изпратено от be_google
                        внимавайте колеги и "колеги" - както бързо нагоре, така може и надолу...
                        И обратното е вярно. Както бързо надоло така и бързо нагоре. А бързото надоло май мина. Май сега е ред на другото бързо.
                        само да не излезем срещу бързия влак

Коментар

• Първоначално изпратено от be_google
                          внимавайте колеги и "колеги" - както бързо нагоре, така може и надолу...
                          И обратното е вярно. Както бързо надоло така и бързо нагоре. А бързото надоло май мина. Май сега е ред на другото бързо.

Коментар

• Рали ще има ако скочат още малко нагоре и може до края на годината да си гонят върха борсите , натам вървят.
                            supertrader,
                            При всички положения трябва да има някаква корекция , колкото по късно толкова по зле ...Много познати смятат ,че ще има дълга серия качвания но искат да видят до колко ще свалят индексите една бъдеща корекция и тогава да влязат и затова на БФБ има едно измамно спокойствие....чакане на следващата вълна може и нагоре , но и надолу...

Коментар

• вече има и скъпи акции... на пръв поглед поне 2 от 100-те най-ликвидни... но пък има и доста евтинки :-)

чудеса да са станали скоро? - ми, не са!

внимавайте колеги и "колеги" - както бързо нагоре, така може и надолу... и всичко е в ръцете на богатите... ей го МВФ-то вече бие отбой, не могат да си пробутат стотиците милиарди $-и на бедняците и почнаха с лайн*ните си прогнози...
                              по всичко личи, че дори и международни и обществени (все едно държавни)
                              тези чиновници са яки и противни паразити...

не е препоръка за нищо - просто внимавайте и с репа, репички, рапани...

Коментар

• meche_cveti93

Рали ще има ако скочат още малко нагоре и може до края на годината да си гонят върха борсите , натам вървят.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X