Първоначално изпратено от richar
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 5
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от lipovЗначи имам конкретен въпрос, незнам дали са ви го задавали или не са но питането ми е такова : мога ли да купя акции на цена примерно 1.10 и да ги пусна веднага на 1.30 примерно или пък да продам на 1.30 и да пусна оферта за 1.10 за покупка? и ако има какво е наказанието?
Благодаря ви.BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Значи имам конкретен въпрос, незнам дали са ви го задавали или не са но питането ми е такова : мога ли да купя акции на цена примерно 1.10 и да ги пусна веднага на 1.30 примерно или пък да продам на 1.30 и да пусна оферта за 1.10 за покупка? и ако има какво е наказанието?
Благодаря ви.Вярвам, че има бъдеще в тази страна наречена България!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dim11Предупреждение за оптимистите!!
Според астрологията от края на седмцата се очакват по осезаеми движения на борсовите индекси. Мое мнение е ,че те ще бъдат негативни и няма да е само корекция. Дано не позная, че яко съм се набълбукал.
Потърси отговора
Коментар
-
Първоначално изпратено от БързоходкоПървоначално изпратено от be_googleвнимавайте колеги и "колеги" - както бързо нагоре, така може и надолу...
Коментар
-
Рали ще има ако скочат още малко нагоре и може до края на годината да си гонят върха борсите , натам вървят.
При всички положения трябва да има някаква корекция , колкото по късно толкова по зле ...Много познати смятат ,че ще има дълга серия качвания но искат да видят до колко ще свалят индексите една бъдеща корекция и тогава да влязат и затова на БФБ има едно измамно спокойствие....чакане на следващата вълна може и нагоре , но и надолу...
Коментар
-
вече има и скъпи акции... на пръв поглед поне 2 от 100-те най-ликвидни... но пък има и доста евтинки :-)
чудеса да са станали скоро? - ми, не са!
внимавайте колеги и "колеги" - както бързо нагоре, така може и надолу... и всичко е в ръцете на богатите... ей го МВФ-то вече бие отбой, не могат да си пробутат стотиците милиарди $-и на бедняците и почнаха с лайн*ните си прогнози...
по всичко личи, че дори и международни и обществени (все едно държавни)
тези чиновници са яки и противни паразити...
не е препоръка за нищо - просто внимавайте и с репа, репички, рапани...
Коментар
Коментар