IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Би трябвало да тестваме Софикс 500.

Коментар

• Отново стъпихме на SOFIX = 485.Ще се окаже костелив орех.Тестът ще продължи и през следващата седмица като CHIM упорито ще го тегли надолу.

Коментар

• Първоначално изпратено от lipov
        Първоначално изпратено от Хайърсъзов
        С оглед на днешните търговски темпове не ми остава нищо друго освен оптимистично да запаля барбекюто на вилата.Beckner's e добра позиция...
        Момци имам чуството,че аз съм ви каръка ! значи последните 2 години с каквото и да се занимавам след не монго дълго време и то замира..изсушава се... от една седмица ни мога да купя нещо, нито продавам нещо..
        Ааа, не се притеснявай - тук сме спициалисти и не се пуашим от каръщина... особено след като полки ни насмете преди 2 години ;-)
        BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов
          С оглед на днешните търговски темпове не ми остава нищо друго освен оптимистично да запаля барбекюто на вилата.Beckner's e добра позиция...
          Момци имам чуството,че аз съм ви каръка ! значи последните 2 години с каквото и да се занимавам след не монго дълго време и то замира..изсушава се... от една седмица ни мога да купя нещо, нито продавам нещо..
          Вярвам, че има бъдеще в тази страна наречена България!

Коментар

• С оглед на днешните търговски темпове не ми остава нищо друго освен оптимистично да запаля барбекюто на вилата.Beckner's e добра позиция...

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV
              Gaki тъкмо ние като продаваме те ще купуват...добър вариант...

Едно въпросче...При тия цени на Петрол и Злато колко ли трябваше да е Софикс..
              ако в тази борса има инвеститори въобще...и Да тя все още е държавна...и налълно не изпълнява някои от фукнциите си ...защо ли ...

не е преоръка..
              Цените на петрола като се качват, как влияят на БГ компаниите?

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                Първоначално изпратено от ATILA
                Свръх купен е пазарът.... твърде много!

Определено има нужда от изпускане на напрежението...

Усмихнат ден на всички!
                кой ?
                кой ?
                :P

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA
                  Свръх купен е пазарът.... твърде много!

Усмихнат ден на всички!
                  кой ?
                  кой ?
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Свръх купен е пазарът.... твърде много!

Усмихнат ден на всички!

Коментар

• На родната борса има инсайдъри, но на тях им е през кривия за парите на хората, които са им се доверили, тъй като бонусите си ги получават във всички случаи! Тоест където и да решат да влизат или излизат няма как да сбъркат!
                      BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• И на нашата борса има инсайдъри, които продават. Даже някои случай бяха оповестени - да не повярваш в България такова нещо. Иначе доста акции образуваха дъна от инсайдърски покупки, като че ли през февруари. Това е интересен показател, но като го имаш предварително. В последствие е все тая.
                        Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Gaki тъкмо ние като продаваме те ще купуват...добър вариант...

Едно въпросче...При тия цени на Петрол и Злато колко ли трябваше да е Софикс..
                          ако в тази борса има инвеститори въобще...и Да тя все още е държавна...и налълно не изпълнява някои от фукнциите си ...защо ли ...

не е преоръка..

Коментар

• Insiders sell like there's no tomorrow
                            2:36pm: Corporate execs were buying stock when the market hit bottom. But there have been a lot more insider sales than purchases following the market's rally.

Новината се отнася за САЩ,но може да повлияе и на БФБ.Когато инсайдърите продават усилено,това е тревожно и изисква повишено внимание.

Коментар

• нещо FM и другите позатихнаха, а мислех че поне до Соф 1500 ще вещаят потоп

Коментар

• дааа,само дето криза,като тази дава шансове за печалби от по няколко хиляди процента... така де какво говорите и пишете... купувайте....

не е препоръка...

Коментар

Working...
                                X