IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Оптимизъм на БФБ !!! 0.1

Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнение
    те обемите се видяха - при ръста се повишаваха, а при тази мини корекция минаха мижави бройки -> посоката е ясна...

------------------------------

всички вадят пари от банката за да вкарат на борсата, само недоразумението цвети тегли от борсата за да вкарва в банката

-------------------------------

съжалявам, че не си спала, скъпа
    Тези обеми я се потворят нагоре, я тръгнат в обратната посока.

Коментар

• Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнение
      т.17 - "Какво става!!" /защо не пада/ аааа!? хахаха
      Тази точка е за дългосрочни графики. За краткосрочни нещата са съвсем различни. И аз съм оптимист дългосрочно и песимист краткосрочно. Все пак за какво ми е да губя едни 10-15% като мога да не ги губя.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Докато обемите не потвърдят че се възстановява възходящия тренд в сила си е движението надолу.
        те обемите се видяха - при ръста се повишаваха, а при тази мини корекция минаха мижави бройки -> посоката е ясна...

------------------------------

всички вадят пари от банката за да вкарат на борсата, само недоразумението цвети тегли от борсата за да вкарва в банката

-------------------------------

съжалявам, че не си спала, скъпа

Коментар

Оборотите са смешни. На някои не му издържат нервите, че ще вземе да пропусне големия ръст и чопкат някакви мижави бройки от предлагането. Тези слаби нерви ще попривършат бързо, също както и отделените пари.

Докато обемите не потвърдят че се възстановява възходящия тренд в сила си е движението надолу.
          т.17 - "Какво става!? още глупаци които искат да загубят парите си!" /защо не пада?!/ аааа!? хахаха

Коментар

• Точно това имам в предвид

Коментар

Оборотите са смешни. На някои не му издържат нервите, че ще вземе да пропусне големия ръст и чопкат някакви мижави бройки от предлагането. Тези слаби нерви ще попривършат бързо, също както и отделените пари.

Може да се каже, че търговията за днес все още не е започнала...
              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                Имаме още 4 часа да разберем отговорите... Над 1% нагоре според мен, но все пак не колкото ръстовете от миналата седмица (това с уговорката, че не знам какво мислят в Уникредит Беърбанк)

Коментар

• Чуждоземците дават ордери към 10,00.До 10,30 става ясно ако ще продават,ако ще купуват първо звънят телефоните и ако няма по тях- се виждат на борсата

Коментар

Май са слабички силите на моментните оптимисти. Все пак ще е добре ако вземем да затворим поне на минимален плюс а още по-добре висок. Ще ограничи малко скоростта от последните дни.
                    Имаме още 4 часа да разберем отговорите... Над 1% нагоре според мен, но все пак не колкото ръстовете от миналата седмица (това с уговорката, че не знам какво мислят в Уникредит Беърбанк)
                    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Май са слабички силите на моментните оптимисти. Все пак ще е добре ако вземем да затворим поне на минимален плюс а още по-добре висок. Ще ограничи малко скоростта от последните дни.

Коментар

• Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнение
                        толкова - 1000 са --------- ако имаш пари ги взимай на цена на която ги купих + разходите от 0.3% на ИП ---------- аз нямам нужда от тях ------------- исках само да те видя какви глупости ще пишеш и как тълпата жадно ще чете АНАЛизите ти

Край на сагата за купените хиляда акции от Полки от София БТ.....
                        Винаги съм мислил че ако не друго имаш бърза мисъл , но напоследък си пародия на този Полки който знаем ....трябва да си много глупав да си изтъпанчиш в най четената тема във форума и да обявиш че си купил акции на София БТ ,дъщерно на БТН.....

Човека ,който две години сипа отрова в темата Булгартабак ,с който имаме бас и защищава тезата че цената на холдинга няма да мине 25 лв. на акция при приватизация ....изведнъж купува акции от тютюните за 50 к при положение че цената на холдинга е 30 лв.а при София БТ е достигнала връх ....не ти оспорвам кеша /възможно е да си продал ССВ за 50 К в петък..../ възхищавам се на действията ти...
                        Ако е вярно си глупак като го съобщаваш/защото две години да плюеш нещо и след това да го целуваш ,се нарича подмолна мижитурка в лошият му вид ....../ , ако не е вярно че си купил си обикновен лъжец.....
                        действително последната година освен за развлечение ,не става нищо полезно от теб за Борсата.....Много успехи със София БТ...

Коментар

• Работата отива на седем без коз.

Коментар

• Чиче, яко белези ти е оставил корки.Не зная, ч...л ли те или жена ти е ч...л.но няма как да е друго.Така се помни само някой който ти е отнел нещо много важно....
                            А сега, да се припознаваш толкова лесно в твоя е..ч и да го търсиш толкова усърдон в тези форуми, това не нормално.Това си мисля за теб.

Може и в затвора да сте се срещали, и той да е бил старото, а ти новобранката.Абе, нещо такова ще е, защото тук не те разбирам, някакви глупости пишеш , някакви книги,библиотеки, някакви други учени глупости говориш, но кой ти чете вече, стига с тази старомодност.
                            Ако се опитваш да ми се направиш на ммоного учен, не на мен.Аз не съм по книгите и не мога да се впечетля от тези глупости който пишеш.

Сега, ако си бачкал в библиотеката на затвора, разбирам те.Имаш спомени, разбирам те.дори и ти съчувствам, но не ме намесвай в този твой бълвоч.
                            Хайде ако обичаш, да не ме занимаваш с полюцийте си с корки и да кажеш нещо по същество.
                            Зная, че не го умееш това с говоренето по същество, ама поне са напъни.ако не напълниш гащите, може и нещо да съчиниш, кой знае

Кажи за тези, там където нагоре надолу разправяш, че те съветвали банкерчета разни.
                            Уволни ли ги всички сега, след като изтърва за 1 месец толкова доходност,колкото ти е за 10 години лихвата по депозитите ти

наздраве

"Nothing shakes the faith of a true believer."

Коментар

• Първоначално изпратено от guantanamo Разгледай мнение
                              Гено, и ти явно си като онзи, чичката
                              Ще те оставя да си полемизираш с обичаният от теб корки на спокойствие.Там не зная историята и не ме и интересува!!

Когато спадне под 10 000 дау,ако това въобще някога се случи, тогава ще можеш да полемизираш с мен.
                              Евентуално ще можеш, не е нещо задължитено лазбира се

Дотогава...яко в д.....о на всички скъсили там и на всички давали съвети за скъсяване, без на тези всички някой да им е искал мнението за каквото и да е
                              не ,приятелю КОРК
                              Гено /Valuator/,
                              е просто един от многото наблюдатели
                              ,
                              един от многото, искащ ,да пейстне във форума твоята физиономия !!!!!

Просто етикета задължава :
                              всички измамници на пангара !
                              ,

А дали те се казват :
                              констадинат ,гуантанамо или просто КОРК -
                              измамника

все тая :
                              КОРК , знае ,що е етика ,що е СРАМ !!!!!!

ерго ,той е ония в библиотЕката /Виена / ,
                              който неуморно чете ,
                              ония ,който проповядваше /ПЛАТЕНО / ,да се купува възторжено при софикс 1800 ,
                              та тоя ,умен при това СУБЕКТ ,просто трябва да отстъпи ,просто трябва да признае :
                              " ний всички се провалихме ",но най-вече : гуантанамо ,констадинат ,КОРК !!!

и заради това КОРК ,не бъди гьон сурат :
                              просто спри да пишеш ,спри и чуй любимият си еклексиаст !:

http://vbox7.com/play:88c3ed8d

и като отново го осмислиш ,посипи си главата с пепел,главата ,че чак цялото тяло :
                              просто кривото ,не се изправя !!!!

ако ме разбереш ,де !
                              Last edited by 4i4ko Pari4ko; 08.02.2011, 03:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от inokentii Разгледай мнение
                                Как да ви кажа. Днес сутринта се заложих на 3 позиции като 1-2 оферта. Въпреки спада така и не ми продадоха. Добри позиции явно
                                Явно. И евалата, попе. Не може, да се печели без акции. Особено, когато се сменя тренда. И аз ги чакам и разчитам на измислената корекция. Имам 40% кеш. Ако изпаднат в корекция НЯКОИ акции, ще съм още по-доволна. "Моите" позиции (които ме интересуват повече) също не мръднаха особено. Да се надяваме, че уплашени, "тъпаците" ще започнат да кешират. Да, някъде цените са включили ръста на фундамента, като пример при Алкомет, но като знаеш, че алианц не мърдат отдолу, как да ги разпродаде човек !??? Дилетанщини не бива да се правят. Не е препоръка.

Коментар

Working...
                                X