IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Оптимизъм на БФБ !!! 0.1

Май някои забравят сделките от 10.12.2010 за които се публикува в медиите че купувачи са дружества от структурата на Дженерали груп Италия.

Коментар

• Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
      От КТБ да не би българи да купиха големи пакети-информация за купувачите излезе по много медии.Май наистина понякога проблема е в кривото огледало.
      Хайде да ми ги покажеш тия големи пакети че нещо не ги виждам.
      На 26 Януари има едни 8-9млн при капитализация 456млн на компанията - туй ли са големите пакети? Има още няколко близки до това през Декември.

Макар че на фона на
      Среднодневен оборот за последните 12 месеца 215,9 хил. лв
      мдаа, големи са хехехехе - ама щото търговията по позицията като цяло си е слабичка.
      Last edited by moderast; 18.02.2011, 16:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение

Това че дадена акция е направила доходност от 50-80% за кратко време, 300-400% за една година не бива да притеснява никого, когато пазарните цени на акциите са далече от справедливите си стойности, а за това всеки може да провери в международните финансови източници като Блумбърг на колко оценяват чуждите анализатори чрез своите анализи справедливите стойности на най-ликвидните ни компании, след като българските посредници не публикуват на колко оценяват тези компании, каза Александър Пеев.

„В тази връзка подобни тълкувания коя позиция колко много е направила и изрази като "здравословна корекция", "балони" при един изостанал пазар не са сериозни".

Това, което радва Александър Пеев най-много в последните дни е, че пазарът се движи от дребните инвеститори и спекуланти и така се получава, че те оценяват многократно по-добре коя акция колко струва от професионалните играчи.

Особено последното изречение избива рибата хахахахаха!

Макар че професионални играчи в България е леко оксиморон...

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
          започваш да накъртваш...
          предполагам че така, но не виждам нищо лошо да отговорям на постове които са насочени лично към мен.

постовете ми без повод са два, три което ми се струва нормално за ден

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            този принцип не ме кефи
            започваш да накъртваш...

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
              Дай и към един друг австрийски принцип да се попридържаш малко...австрийското студено и дисциплинитано скромно поведение...
              този принцип не ме кефи

Коментар

аз ще се придържам към старите австрииски принципи да се потуткаме, за да видим какво ще стане
                Дай и към един друг австрийски принцип да се попридържаш малко...австрийското студено и дисциплинитано скромно поведение...

Коментар

• Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
                  На уважаемия френски благородник Равно дьо Весие препоръчвам да не чака мандалото да падне, а да си купи хартии по-скоро.Всеки благородник знае какви.Ако господинът ,който чете това не е благородник или не е французин да ме извини ,че явно има просто съвпадение на имената.
                  аз ще се придържам към старите австрииски принципи да се потуткаме, за да видим какво ще стане

Коментар

• Коментар

• На уважаемия френски благородник Равно дьо Весие препоръчвам да не чака мандалото да хлопне, а да си купи хартии по-скоро.Всеки благородник знае какви.Ако господинът ,който чете това не е благородник или не е французин да ме извини ,че явно има просто съвпадение на имената.
                      Last edited by the money-maker; 18.02.2011, 12:33.

Коментар

Не - просто мога и сам да ги оценявам
                        Пич, защо се занимаваш с гадулки? Нека плуват в розовите си мечти за Софикс 2000

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
                          Е, ти докато си продал и нямаш акции всичко ще те съмнява.
                          Приеми съвсем спокойно, че просто си паднал зад борда и сега спокойно можеш да потърсиш за съвет Лапачът на тлъсти работи.
                          Той ще ти обясни, какво трябва да правиш от тук нататък.
                          Не - просто мога и сам да ги оценявам

Коментар

Интересно е да каже на колко оценяват чуждите анализатори компаниите ни. Защото нещо ме съмнява да са дори и на 20% над настоящите цени. Да не говорим за 300-400%
                            Е, ти докато си продал и нямаш акции всичко ще те съмнява.
                            Приеми съвсем спокойно, че просто си паднал зад борда и сега спокойно можеш да потърсиш за съвет Лапачът на тлъсти работи.
                            Той ще ти обясни, какво трябва да правиш от тук нататък.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение

Това че дадена акция е направила доходност от 50-80% за кратко време, 300-400% за една година не бива да притеснява никого, когато пазарните цени на акциите са далече от справедливите си стойности, а за това всеки може да провери в международните финансови източници като Блумбърг на колко оценяват чуждите анализатори чрез своите анализи справедливите стойности на най-ликвидните ни компании, след като българските посредници не публикуват на колко оценяват тези компании, каза Александър Пеев.

„В тази връзка подобни тълкувания коя позиция колко много е направила и изрази като "здравословна корекция", "балони" при един изостанал пазар не са сериозни".

Това, което радва Александър Пеев най-много в последните дни е, че пазарът се движи от дребните инвеститори и спекуланти и така се получава, че те оценяват многократно по-добре коя акция колко струва от професионалните играчи.
                              Интересно е да каже на колко оценяват чуждите анализатори компаниите ни. Защото нещо ме съмнява да са дори и на 20% над настоящите цени. Да не говорим за 300-400%

Коментар

• Това че дадена акция е направила доходност от 50-80% за кратко време, 300-400% за една година не бива да притеснява никого, когато пазарните цени на акциите са далече от справедливите си стойности, а за това всеки може да провери в международните финансови източници като Блумбърг на колко оценяват чуждите анализатори чрез своите анализи справедливите стойности на най-ликвидните ни компании, след като българските посредници не публикуват на колко оценяват тези компании, каза Александър Пеев.

Коментар

Working...
                                X