Как да ви кажа. Днес сутринта се заложих на 3 позиции като 1-2 оферта. Въпреки спада така и не ми продадоха. Добри позиции явно
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Продигал, фундамента и сентимента рядко са в равновесно състояние във всеки един момент (оттам и възможността за арбитраж). Преди месец-два имаше относително много подценени акции и много страх, миналата седмица имаше много надценени акции и много еуфория. Сега системата се ребалансира към еквилибриума.
В същото време не е правилно да се правят общовалидни изводи и прогнози за всички акции, защото в зависимост от текущата и прогнозираната разлика между своите цени и фундамент те вероятно ще имат различно поведение.
При едни е нормално да има краткотрайна корекция и после отново ръст, при други - по-дълбока корекция и задържане на достигнатите ценови нива, а при трети - по-скоро задържане на текущите нива и относително по-плавни ръстове.
Въпрос за доста милиони е коя акция от кои ще бъде
Както и къде ще влиза/излиза някой по-голям играч
Или мажоритар ще увеличава фрийфлоута или капиталаLast edited by Valuator; 07.02.2011, 19:28.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Valuator Разгледай мнениеЛалке, лалке, самовлюбена лалалджийке
Защо си мислиш, че някой го интересува мнението на самодоволна кресла и 300-та лв ръст на нейния портфейл
Корецията е логична, защото ръстовете на цените на повечето акции в индексите вече не са адекватни на измененията в техния фундамент (с изключение на вездесъщия и всемогъщ Тимипорт)Затова в четвъртък и петък продаваха интелигентните спекуланти
днес - благоразумните
а в следващите дни може би ще видим и паникьосаните
Коментар
� -
Здравей, Корки. Добре е, че прие съветите за известно време да не осеняваш форума с безкрайните си и безмислени тиради. Не съм си променил мнението, само го допълних и не се притеснявам от напомняне - само гледай цитата да е точен, а не пак да е свободно съчинение. Между другото, как е любимата ти българска акция Еврохолд? Там май нямаш голямо желание да ми напомняш мненията.Last edited by Valuator; 07.02.2011, 18:43.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнениеНе разбирам от техника но не я отричам.На движение от 20% за 3 седмици е логично корекцията да около 8-12% за 1 седмица.А може би движението нагоре още да не е приключило и днес просто да са прибирали печалби.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнениеНе разбирам от техника но не я отричам.На движение от 20% за 3 седмици е логично корекцията да около 8-12% за 1 седмица.А може би движението нагоре още да не е приключило и днес просто да са прибирали печалби.
А ако приемем че всъщност целия ръст се дължи на големи купувачи влезли на юруш, то настоящия ръст може да коригира и в цялост.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАко е техника, едва ли ще спре 8.7% под върха. То и ако не е шанса да се спре точно пък днес не е кой знае колко висок. Консолидация се получава в спокойно време, след завършено движение, а на мен ми изглежда, че корекцията едва започва. Но може би само ми се струва така.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Valuator Разгледай мнениев четвъртък и петък продаваха интелигентните спекулантиднес - благоразумните
Гено,докато реша да те цитирам и ти два пъти си променяш мненията
И все пак, преди да го направиш за трети път, ще те цитирам, за да може в близките дни да ти припомня този опит за спекулантска мъдрост
И да не забравя да те поздравя с новите прекрасни нива на Дау....
"Nothing shakes the faith of a true believer."
Коментар
� -
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнениеДишай дълбоко, що касае лалка, нищо не ти е ясно.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеИ защото не можаха да напазаруват колкото искаха, за това ли се юрнаха пак да продават?
И как си представяш световните индекси да падат , а местните БГ индекси да растат? Не че има някаква корелация де....
Коментар
� -
Лалке, лалке, самовлюбена лалалджийке
Защо си мислиш, че някой го интересува мнението на самодоволна кресла и 300-та лв ръст на нейния портфейл
Корецията е логична, защото ръстовете на цените на повечето акции в индексите вече не са адекватни на измененията в техния фундамент (с изключение на вездесъщия и всемогъщ Тимипорт)Затова в четвъртък и петък продаваха интелигентните спекуланти
днес - благоразумните
Last edited by Valuator; 07.02.2011, 18:03.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнениеДнес корекцията е техника според мен.Просто тест на ниво.Не че разбирам от ТА-просто така си мисля.Утре и тази седмица ще консолидираме а после при неминуемата корекция в САЩ и Европа ще растем яко.Едно да е ясно - миналата седмица пазаруваха чужди спекуланти и не успяха да купят колкото искаха.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнениеДнес корекцията е техника според мен.Просто тест на ниво.Не че разбирам от ТА-просто така си мисля.Утре и тази седмица ще консолидираме а после при неминуемата корекция в САЩ и Европа ще растем яко.Едно да е ясно - миналата седмица пазаруваха чужди спекуланти и не успяха да купят колкото искаха.
Коментар
� -
И как си представяш световните индекси да падат , а местните БГ индекси да растат? Не че има някаква корелация де....
Коментар
�
Коментар