IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
    Ти се мъчиш да излъжеш някой баламурник, за да купиш по-евтинко или само така ми се струва.
    От сутринта едно и също плямпаш и нищо не си познал до сега.
    Явно си голям любител на тото 2.
    Прав си. Активизирал се е, откакто няма акции. А и все някой тарикат, като него се намира, за да му приглася. Не е случайно.

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
      софия БТ...
      Освен тях и Софком

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
        Ти се мъчиш да излъжеш някой баламурник, за да купиш по-евтинко или само така ми се струва.
        Аз и не претендирам да познавам. В случая има две възможности и въпроса е към даден момент в коя посока вероятностите за развитие са по-високи. Това не означава че смятам че тя ще се случи, а просто че за мен е по-вероятна. Също както и не означава че не смятам че и другата няма да се случи.

За сметка на това да се върнем на думата ти плямпаш само някакви работи приличащи на абстрактна живопис. Усеща се някаква емоция, някакво вживяване и само до там. Нищо по същество, никакво заемане на някаква позиция. Така че честно казано изобщо се чудя защо ти отговарям.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          Оборотите са смешни. На някои не му издържат нервите, че ще вземе да пропусне големия ръст и чопкат някакви мижави бройки от предлагането. Тези слаби нерви ще попривършат бързо, също както и отделените пари.

Докато обемите не потвърдят че се възстановява възходящия тренд в сила си е движението надолу.

....хеле ако пък на някой фондменъджер не му издържат нервите....и ако натисне бутона КУПУВА........ПРИ ТОВА ТЪНКО ПРЕДЛАГАНЕ

аМА НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА НИщО...

Коментар

• Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнение
            Телефоните сработиха при Химимпорт-ще купуват
            А СРС - тата, сработиха ли ???

Коментар

Тези обеми я се потворят нагоре, я тръгнат в обратната посока.

Коментар

• От мен да знаете......два студени фреша...един аспирин ....... е най-доброто средство против махмурлук....

...и колкото повече ви боли главата...толкова по-добре сте си изкарали снощи..

отплеснах се...............Гледам и при ЦКБ кюфтаци............"тлъстите"лихви се отлагат.за съжаление

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                  това показва ,че има какво да тегля за разлика от дългосрочният ,който само вкарва на борсата с непрекъснато намаляващ капитал.....
                  цветанке, вземи се скрий, че ставаш за смях на форума

цветанке, преди две-три седмици когато си изтеглила пари от БФБ ръста тепърва започваше и си пропуснала най-сладкия профит

но какво да се иска от една тлъста банкова депозитарка която виртуално играе "БФБ" във форума

Коментар

• Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнение
                    Чуждоземците дават ордери към 10,00.До 10,30 става ясно ако ще продават,ако ще купуват първо звънят телефоните и ако няма по тях- се виждат на борсата
                    Телефоните сработиха при Химимпорт-ще купуват

Коментар

• Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнение
                      те обемите се видяха - при ръста се повишаваха, а при тази мини корекция минаха мижави бройки -> посоката е ясна...

------------------------------

всички вадят пари от банката за да вкарат на борсата, само недоразумението цвети тегли от борсата за да вкарва в банката

-------------------------------

съжалявам, че не си спала, скъпа
                      това показва ,че има какво да тегля за разлика от дългосрочният ,който само вкарва на борсата с непрекъснато намаляващ капитал....
                      видя ли се какво си творил тази нощ ....Като Братя Стругацки си ....с твоето раздвоение на личността ...

Коментар

• дОБРО УТРО

Боли ме главата...от снощи.......и таман бях седал да продавамче да вземам и аз "тлъсти" лихви.....гледам при флагмана мимало едно кюфте...........ама какво.....абитуриентско хюфте......45К бройки на 3.10

.......явно не съм дорасъл още.....или нямам бойни заслуги да взимам ...."тлъсти" лихви

...отивам за аспирин....евентуално биричка

Коментар

• Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнение
                          с тази ликвидност като нашата ако решиш да се циганиш за 10% което понякога си е един спред, може да изпуснеш 100%. или си вътре или си вън
                          Аз ако спреда ми е 10% няма да влеза в тази акция. За сега да чукна на дърво добре се оправям дори и с дей трединг. Днес като понамаляха обемите малко трудно се изкарват пари в рамките на деня и затова реших да взема да мина на малко по общ поглед.

Пък ако тръгнат нагоре сигурно, ще влеза, то както се вижда нашата борса не страда от динамичност през 95% от времето А тези 5 минути слава нищо чудно вече да са минали за близките месеци. Дано да се повторят, но поне аз избягвам да разчитам на ежеднвни чудеса.

Коментар

Тази точка е за дългосрочни графики. За краткосрочни нещата са съвсем различни. И аз съм оптимист дългосрочно и песимист краткосрочно. Все пак за какво ми е да губя едни 10-15% като мога да не ги губя.
                            Имам приятното усещане,че ще пропуснеш да ги спечелиш,а при това тънко предлагане да не изтървеш още едни 10% докато се включиш

Коментар

Тази точка е за дългосрочни графики. За краткосрочни нещата са съвсем различни. И аз съм оптимист дългосрочно и песимист краткосрочно. Все пак за какво ми е да губя едни 10-15% като мога да не ги губя.
                              с тази ликвидност като нашата ако решиш да се циганиш за 10% което понякога си е един спред, може да изпуснеш 100%. или си вътре или си вън

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                                Може да се каже, че търговията за днес все още не е започнала...
                                виждаш, че от ляво всичко е бетонирано и здраво заредено с тлъсти ордери

Коментар

Working...
                                X