If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Доста манипулативно заглавие са сложили от Медиапул, имайки предвид, че ЕК пишат "Държавна помощ: Комисията одобрява държавната помощ за Първа инвестиционна банка"
Надявам се, че най - после измислените спекулации на троловете по темата ще спрат.
Комисарят по политиката в областта на конкуренцията Маргрете Вестегер заяви: „Вярвам, че днешното решение ще доведе до повишаване на общественото доверие в Първа инвестиционна банка. Банката представи солиден план за преструктуриране и списък с ангажименти, чрез които ще се възстанови нейната ликвидност и ще се гарантира жизнеспособността ѝ в дългосрочен план, без да се нарушава неоправдано конкуренцията“. http://europa.eu/rapid/press-release_IP-14-2124_bg.htm
[QUOTE=Батя;1059729863]Интересно е това, да!
Ако това от статията е вярно и се окаже че цесии/прихващания няма да минат... увисват едни 100 млн. лв. за които се твърди че ПИБ има да си търси от КТБ...
Видях го това. Но е някакъв уж анализ на Мирослав Иванов, който се знае, че е човек на Цецо Василев, а в целия текст няма никакви доказателства, само навързване на някакви манипулативни тези. Така, че ми е по-скоро сериозна спекулация.
Тук стана ли ясно какъв ще е резултата от подстригването с КТБ?
сори, ако е дискутирано вече...
Интересно е това, да!
Ако това от статията е вярно и се окаже че цесии/прихващания няма да минат... увисват едни 100 млн. лв. за които се твърди че ПИБ има да си търси от КТБ...
Ами ако са някакви измислици и лъжи какво да ги правят? Все пак сме форум, в който се коментира на по-високо професионално ниво, а не на махленско - чух от баба пена, че станало еди какво си. Тук се е напълнило с тролове, които само плюят и говорят глупости. Май е време администраторите да започнат да трият направо и акаунтите им.
Би ли могъл НЕуважаемият Амстердам (може и женско да е туй име, да ме прощава в такъв случай, че говоря в мъжки род) да ми обясни защо ми изтри поста - нещо смушаващо ли видя в него, какво ли? Не разбирам как може да се цензурира пост, в който съм постнал реклама на Фибанката, тогава още назоваваща се поне рекламно ПИБ, в темата за Фибанката Бихте ли ми обяснили защо или ще го играем големите и лошите и ще си трием
Предполагам осъзнавате, НЕуважаеми Амстердам, че ние, списващите в този форум, особено неплатените драскачи със собствено мнение, ви формираме заплата, защото без нас няма кликове (освен кухи на ботове, а вече почти всички рекламодатели тракват), а без кликове няма реклама, без реклама няма приходи, а без приходи - е, това и без мен си го знаете. Дължите ми обяснение и държа да го получа!!!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Ази тук още април месец се простих , та и не посмях да пипам , тия смутни времена , а изкушения големи С тимуровците също преди месец се разделих , -верно ликвидни , добри печалби свих , но страх лозе пази - Без препоръки
В Търговския регистър са вписани нови членове на Управителния съвет на "Първа инвестиционна банка" АД, съобщиха от дружеството. Решението е взето от Надзорния съвет на ПИБ на 29 септември след одобрение от БНБ.
Ивайло Руменов Иванов, Милка Димитрова Тодорова, Чавдар Георгиев Златев и Мариана Кръстева Саджаклиева ще попълнят мениджмънта на банката. В Управителния съвет сега са Димитър Костов - председател на Управителния съвет и изпълнителен директор, Васил Христов - изпълнителен директор, Светослав Молдовански –изпълнителен директор, и Мая Ойфалош - изпълнителен директор.
-„Данните за банковата система, които БНБ публикува, са като една голяма кошница с ябълки и ние можехме да заключим, че средното състояние на ябълките в кошницата е добро, дори много добро. Проблемът е, че не може да се види, ако има гнила ябълка. А гнилата ябълка беше КТБ“, коментира Ханке.
Не, ама цените са си добри и явно някой с големи джобове си е харесал хартията. На пук на драскачите по-долу, които само хейтят и пак ще гледат как други правят пари.
Коментар